darecy Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 też mam taki typ już od 10 lat - 0 wycieku oleju, jest super, ale jedyny mankament to, to że przesuwa się o kilka cm przy podnoszeniu auta (od tego są te 4 kółka)
cool506 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Jakie masz tam dystanse do zimowek i jakie et felg? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
cool506 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 ET 47 dystans 15 mm Dzieks, jak bys mogl powiedziec gdzie zakupiles takowe? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Na FORUM duzo osob bierze od jednego dostawcy z ALLEGRO , duraluminium PA6
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dotarłem do końca tego wątku! Tydzień czytania (jak było wolne tylko) nareszcie! WRC - szacun, ogromny za to co tutaj pokazujesz. Mnie do szczęścia brakuje w moim tylko: grzanych i wentylowanych siedzeń (wystarczą przednie), webasto i tego podświetlenia w klamkach, bo właśnie jakiegoś takiego czegoś po boku w leavin home nie ma - byłem pewny, że będzie w lusterkach a tutaj mnie to rozczarowało/zaskoczyło -> brak. Dalej mnie zastanawia czy mam skrętne ksenony (co już wyjaśniam z Tobą WRC na pw), jutro mam zamiar oddać go na myjnię ręczną żeby przygotować go na zimę - zobaczę co tam zasugerują i za ile, kogoś polecacie w Katowicach? I jak już będzie jakoś wyglądać, to zrobię kilka fotek i go opiszę trochę (o ile czasu starczy). ps. nie znoszę ludzi, dziś wracam do samochodu i patrzę a tam bita śmietana na masce - normalnie...
simon__75 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ps. nie znoszę ludzi, dziś wracam do samochodu i patrzę a tam bita śmietana na masce - normalnie... Ktoś chciał Ci furkę schrupać ?
Hohe Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dotarłem do końca tego wątku! Tydzień czytania (jak było wolne tylko) nareszcie!WRC - szacun, ogromny za to co tutaj pokazujesz. Mnie do szczęścia brakuje w moim tylko: grzanych i wentylowanych siedzeń (wystarczą przednie), webasto i tego podświetlenia w klamkach, bo właśnie jakiegoś takiego czegoś po boku w leavin home nie ma - byłem pewny, że będzie w lusterkach a tutaj mnie to rozczarowało/zaskoczyło -> brak. Dalej mnie zastanawia czy mam skrętne ksenony (co już wyjaśniam z Tobą WRC na pw), jutro mam zamiar oddać go na myjnię ręczną żeby przygotować go na zimę - zobaczę co tam zasugerują i za ile, kogoś polecacie w Katowicach? I jak już będzie jakoś wyglądać, to zrobię kilka fotek i go opiszę trochę (o ile czasu starczy). ps. nie znoszę ludzi, dziś wracam do samochodu i patrzę a tam bita śmietana na masce - normalnie... Ciesz się, że nie bita maska.
ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 I jak na złość, przestało padać wtedy ;-) ja nie wiem co oni chcieli, może byli jeszce głodni ale że samochód? :-P
tomekhxc Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 I jak na złość, przestało padać wtedy ;-) ja nie wiem co oni chcieli, może byli jeszce głodni ale że samochód? :-Pa jakie masz fotele? nalesniki? to dlatego ta smietana:grin: sorki za ot:decayed: Grzegorz ten zimowy zestaw to 17 czy 18? bo nie takie znowu balony:wink:
cool506 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 I jak na złość, przestało padać wtedy ;-) ja nie wiem co oni chcieli, może byli jeszce głodni ale że samochód? :-Pa jakie masz fotele? nalesniki? to dlatego ta smietana:grin: sorki za ot:decayed: Grzegorz ten zimowy zestaw to 17 czy 18? bo nie takie znowu balony:wink: 18 ze odpowiem za Grzesia. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 :hi:Dzięki grzechu paczka dotarła OK to rezacie A tak na goraco dopiero wrocilem Słabo widac ale jest noc
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 A Ty nie masz flesza w kalkulatorze:decayed:
griga-st Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 będzie pan zadowolony:thumbup1: ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Pani:wink:
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeszcze nie widziala auta Martwie sie tylko jedna rzecza..............czy da mi cokolwiek tam cos pogrzebać Trzeba zrobić pare poprawek z lakierem i wyczyscic bagaznik z siersci psa Priorytetem byl silnik 1.6 CR TDI
darecy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 i znowu narobisz się przy nim a Ona nawet tego nie zauważy! przynajmniej będziesz miał argument np: jak pójdzie do fryzjera, a Ty nie zauważysz, że kolor o jeden ton na włosach jest inny
jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 miałem takie felgi przy zakupie mojej trójki gratuluję zakupu Grzesiu! niech się sprawuje! pierwsze co to RNS-E się prosi..
Rekomendowane odpowiedzi