bongod Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Hehehhe 37 na karku może już pora skończyć wakacje EE to ten tapczan masz chyba bez większych luzów ))) Hahahhaa nie skrzypi to fakt Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
sebek Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 2 lata i takie rzeczy miał? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka nie zjadl spokojnie jesli nie dostal tabletu lub telefonu, ale kazdy uczy sie na bledach Tak sie konczy zabawianie dziecka elektroniką zeby samemu miec spokój... dokladnie tak... ja mam 6 miesieczna parke wiec u mnie luzu nie ma aktualnie moim najwiekszym marzeniem jest przespac ciagiem 6 godzin Wiem o czym mówisz nasza mała ma prawie 2 latka a mielismy jedną noc o jakiej Ty marzysz tj ciag snu ok 6 h a tak budzi sie co 2-3h na cyca dwa lata?? to mnie nie pocieszyles:D myslalem ze po roku juz mozna liczyc na przespane noce:D
ClNEK Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 dwa lata?? to mnie nie pocieszyles:D myslalem ze po roku juz mozna liczyc na przespane noce:D na sztucznym jedzeniu to nawet szybciej bo po pół roku
sebek Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 U nas nadal maluchy jedza cyca i nie poddajemy sie
Toskańczyk Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 U mnie mała praktycznie od początku na mleku butelkowym i prawda jest taka, że śpi całymi nocami, teraz ma półtora roku ale jak była mała i przed spaniem wypiła butle mleka powiedzmy o 21 to później jak żona szła spać około 1 to dawała jej jeszcze 1 butelkę na śpiocha(tylko po wypiciu trzeba czekać żeby jej się odbiło) i tak mała spała do 9 i do dzisiaj tak śpi
wesz82 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 U nas nadal maluchy jedza cyca i nie poddajemy sie
talib1990 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 nasza Maja od urodzenia na mleku butelkowym ... od 5tego miesiąca do dzisiejszego dnia(18 miesięcy) zasypia 20 budzi się 6-7 ... w nocy totalny spokój nigdy ani jednej kolki ząbkowanie bezproblemowo przeszła więc mogę powiedzieć, że pod tym względem jestem szczęściarzem
moskal Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 nasza Maja od urodzenia na mleku butelkowym ... A cycek jak mamie dzieki temu teraz sterczy , nie ?
talib1990 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Podłogi myje w domu ja[emoji14]Martyna miała cesarke i nie miała konkretnego pokarmu ... Maja się tylko wkurwiala więc w 3 dniu 100 % było już butli Wysłane z Tapatalk przy użyciu Honor 4x
Dev Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Biorąc pod uwage ilosc probiotykow w sztucznym mleko a z cycka lepiej wytrzymac te pare dni. Moja mała żmija od pierwszego dnia robiła za laktator.
talib1990 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Co zrobić , nie odwrocimy czasu na szczęście rośnie zdrowa bez żadnych problemów Wysłane z Tapatalk przy użyciu Honor 4x
wesz82 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Moja przy starszej płakała tak jej naciągała ale zacisnęła zęby bo wiedziała ze nie ma nic lepszego od cyca. Z jednej strony masz plus nie masz cycoholika co podczas imprezy,w kościele zagląda pod bluzkę i krzyczy cyc cyc cyc cyc
wesz82 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Nic złego,tylko trochę jest to krepujące czasem Złe jest wciąganie anfy przez karmiące matki by szybciej dojść do poprzedniej figury
wesz82 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Moja w sumie tez ale przez to ze z Chodakowska zaczela sie prowadzac:-D:-D
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Widzę że nie tylko moja świruje pawiana przed TV :grin: :grin:
Rekomendowane odpowiedzi