Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan :oklaski: ale ja i tak wolę bezpieczny sex
gracia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gratulacje, zdradź jeszcze ile mała wazy i ile ma cm. no i przede wszystkim pozdrów Basie
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan :oklaski: ale ja i tak wolę bezpieczny sex ja też :gwizdanie: ale po 11 latach chciałem zaryzykować [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:19_________________________________________________ Gratulacje, zdradź jeszcze ile mała wazy i ile ma cm. no i przede wszystkim pozdrów Basie 3200gr i 55cm PS. urodziła się już ze średnim wykształceniem i zdanym egzaminem na studia nie ma lipy
gracia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To zdolniacha, od razu widać, ze wdała sie w mamusie:D
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To zdolniacha, od razu widać, ze wdała sie w mamusie:D yhy :gwizdanie: po mnie ma piękne włosy i stopy - Kedzior to wykrakał
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 3200gr i 55cm PS. urodziła się już ze średnim wykształceniem i zdanym egzaminem na studia nie ma lipy prawko tez juz ma [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:26_________________________________________________ To zdolniacha, od razu widać, ze wdała sie w mamusie:D yhy :gwizdanie: po mnie ma piękne włosy i stopy - Kedzior to wykrakał no to stara panna jak nic
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 3200gr i 55cm PS. urodziła się już ze średnim wykształceniem i zdanym egzaminem na studia nie ma lipy prawko tez juz ma [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:26_________________________________________________ To zdolniacha, od razu widać, ze wdała sie w mamusie:D yhy :gwizdanie: po mnie ma piękne włosy i stopy - Kedzior to wykrakał no to stara panna jak nic prawko ma od razu E a znając siebie, to panną może zostać - mam wygurowane wymagania, co do kandydatów :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 18:45 po prawie 7h skurczów itp zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami :> :drool: szacun dla kobiet za to, co przeżywają na porodówce GRATULACJE tato, pozdrowienia dla kobiet...ojca bedziesz szukał czy pokochasz jak swoje :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Stanley GRATULACJE !!! POzdrowienia dla kobitek Ps moja po porodzie powiedziała że juz drugiego nie urodzi tak sie meczyła a ja razem z nią
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Po pierwszej kąpieli, boże - jakie to maleństwo
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gratulacje dla Mamy Basi i dla TATY Stasia
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gratulacje dla Mamy Basi i dla TATY Stasia
Mario22 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 18:45 po prawie 7h skurczów itp zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami :> :drool: szacun dla kobiet za to, co przeżywają na porodówce Gratulacje :drunk: :drunk: :drunk:
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 można powiedzieć, że już po spaniu :gwizdanie: dwa nocne karmienia zaliczone ale wiedziałem, że jak dostanie troche piany z piwa, bedzie spać dobrze [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 07:38_________________________________________________nie ma jak dobry ciuch
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie ma jak dobry ciuch na moją też podobny czeka
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie ma jak dobry ciuch na moją też podobny czeka jakie imie ? Będziesz przy małżonce w trakcie porodu ?
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Paulinka :> Będziesz przy małżonce w trakcie porodu ? szczerze to nawet nie wiem czy zdąże na poród
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Paulinka :> Będziesz przy małżonce w trakcie porodu ? szczerze to nawet nie wiem czy zdąże na poród staraj się, warto :kox: tylko nie patrz "w dół" [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:11_________________________________________________imię ładne
Rekomendowane odpowiedzi