Dev Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 I juz sie rusza, widac jak kopie nogami Dzioucha bedzie....
Gość Edyta Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 I juz sie rusza, widac jak kopie nogamiDzioucha bedzie.... synowa
kraver Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 dobra jednego syna juz mam ciekawe co tym razem wyzeralem
wesz82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 I juz sie rusza, widac jak kopie nogamiDzioucha bedzie.... Nie przejmuj sie,córka dobra na pierwsze dziecko. Łatwiej się poprostu chowa:grin:
wesz82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Pierwsze ?????Drugie.... syna mam 18lat :doh: Nie wiem why tak wywnioskowałem:hi:
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Pany gdzie kupię jutro dętkę do kółka, złapałem pane, czy w markietach mają takie ustrojstwo ? ważne żeby to kupić jutro bo jestem uziemiony bez wózka nigdzie nie pocisnę z małą oto wymiary, które spisałem z opony 12,1/2 x 1,75x 2,1/4
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Pany gdzie kupię jutro dętkę do kółka, złapałem pane, czy w markietach mają takie ustrojstwo ? ważne żeby to kupić jutro bo jestem uziemiony bez wózka nigdzie nie pocisnę z małą oto wymiary, które spisałem z opony 12,1/2 x 1,75x 2,1/4 prędzej w sklepach typu Smyk, ew tutaj Wzki dziecice, foteliki samochodowe i inne akcesoria - BabyLand
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Pany gdzie kupię jutro dętkę do kółka, złapałem pane, czy w markietach mają takie ustrojstwo ? ważne żeby to kupić jutro bo jestem uziemiony bez wózka nigdzie nie pocisnę z małą oto wymiary, które spisałem z opony 12,1/2 x 1,75x 2,1/4 prędzej w sklepach typu Smyk, ew tutaj Wzki dziecice, foteliki samochodowe i inne akcesoria - BabyLand w smyku mają ale na zamówienie nic szukam dalej jak nie znajdę to zestaw naprawczy jak za małolata
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 poszukaj jeszcze na allegro, miałem kiedyś podobną sytuację i facet z DG miał od ręki
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 pier**lę wsadzam runflaty może masz zestaw naprawczy w B6 :decayed:
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 pier**lę wsadzam runflaty może masz zestaw naprawczy w B6 :decayed: mój szczur lądowy to golas mam dojazdówkę chudą bo lpg siedzi w kole i miejsca mało
diman Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze czuli tak miska wody do pełna, pompuję dętkę, szukam dziury, lepię łatę, walę klej i wio
diman Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze czuli tak miska wody do pełna, pompuję dętkę, szukam dziury, lepię łatę, walę klej i wio Tak mniej więcej to wygląda nie zapomnij odtłuścić bo sie odklei
szakal222 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 cyjanopan .czy kropelka sie nie nadaje. klej szewski .butapren lub klej do butow .i nie zapomnij przeszliwowac jakims papierem sciernym.a na przyslosc kup sobie zestaw naprawczy do detek w rowerowym
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze czuli tak miska wody do pełna, pompuję dętkę, szukam dziury, lepię łatę, walę klej i wio i do tego piwo
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze czuli tak miska wody do pełna, pompuję dętkę, szukam dziury, lepię łatę, walę klej i wio i do tego piwo piwo - przecież wiesz, że to nie mój klimat - pół litry i mogę działać
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Miszka bier trochę starej dętki wytnij łatkę i przyklej na jakimś szybkim kleju typu cyjanopian albo jakieś takie ustrojastwo działa sprawdzone na własnej skórze czuli tak miska wody do pełna, pompuję dętkę, szukam dziury, lepię łatę, walę klej i wio kuwa.....dział techniczny czy co ?? Miszka mam zestaw naprawczy w razie "W" ...możemy jutro koło południa jakiegoś kinder spota zrobić
Rekomendowane odpowiedzi