Piotrek81 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Witam wszystkich jestem na forum dopiero od kilku dni,ale juz dowiedzialem sie wielu konkretnych rzeczy.Chcialbym wam pokazc moje autko,jest to a4 1,8 turbo quattro 2005 w wersji usa.Autko to wyposazone jest naglosnienie bose,teraz dokupilem rns-e,a tak po za tym jak to w amerykanim wyposazeniu,pelna elektryka,podgrzewane przednie fotele ,felgi 18 .Jeszcze tylko szykam foteli recaro ,i to chyba wszystko ,jak na razie.[/img][/url]zdjeci fatalne,bo sprzet kiepski.. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Piotrek81
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Fajna furka, na duży plus pełen s-line no i Quattro
kkam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dokładnie takie same zdjęcia widziałem na innym forum...właścicielem był kto inny....wydaje się mały fake... :wallbash: jeżeli to Twoje autka to daj kilka innych fotek...
kkam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 furka ładna. daj więcej fotek wnętrza. Jakie plany?Będziesz podnosić moc?
Piotrek81 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 dodaje pare fotek ,ktore zrobilem przed chwila tak na szybko
jozek726 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dekory bez znaczka "quattro" ? fajne wnętrze zmieniłbym tylko fotele
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 gratuluję opon o szerokości 240 u nas takich nie sprzedają popraw sobie ten rozmiar a z fotkami to
Thom4s Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Dziwny ten pakiet Ultrasport, bo fotele zwykłe i podsufitka jasna... ale mimo wszystko autko bardzo ładne. Tak z ciekawości, ile taka furka teraz w USA kosztuje?
antonio Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Dziwny ten pakiet Ultrasport, bo fotele zwykłe i podsufitka jasna... ale mimo wszystko autko bardzo ładne. Tak z ciekawości, ile taka furka teraz w USA kosztuje? bo w stanach nie mają foteli sportowych tylko naleśniki
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Dziwny ten pakiet Ultrasport, bo fotele zwykłe i podsufitka jasna... ale mimo wszystko autko bardzo ładne. Tak z ciekawości, ile taka furka teraz w USA kosztuje? no właśnie ile ? na allegro jest obecnie taka czerwona z 2005r za 57k też ten pakiet "ultra sport" ( do końca nie wiem czym się on wyróżnia - może ktoś opisze )
Thom4s Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 na allegro jest obecnie taka czerwona z 2005r za 57k też ten pakiet "ultra sport" ( do końca nie wiem czym się on wyróżnia - może ktoś opisze ) To jest coś jak odpowiednik europejskiego S-line. Ale myślę, że w USA nie można było mieć wszystkiego co było oferowane w EU pakiecie S-line.
Piotrek81 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 z tego co wiem to wszystkie ultra sport(czyli s-line) maja takie same fotele(nalesniki)na stany nie wypuszczano foteli wersji sport:wink:
tomekhxc Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 furka kolorek nie masz kompasa w lusterku wstecznym ? zawias nie byl zmieniany bo jak na hameryke to dosyc nisko siedz
Piotrek81 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 a propo lusterka z kompasem mam mozliwosc miec takie tylko, czy nie bedzie problemu z podlaczeniem.....
MARCIN607 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 fajny sedanik :good: jeszcze tron w środku i pełnie szcześcia
Piotrek81 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam...panowie mysle o powrocie do kraju i mam dylemat czy wyslac swoje auto czy nie,chodzi mi o to czy sie opaca czy lepiej sprzedac tu i kupic cos w polsce,w sumie zaplacil bym tylko za wysylke 1200$.Auto ma przejechane 69tys...
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 ja bym brał, wiesz co masz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi