Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ej, wezcie sie przeniescie do tematu malika...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ej, wezcie sie przeniescie do tematu malika... Flyer, mógłbym prosić o wyczyszczenie wątku tych postów o przyspieszaniu itp (generalnie ten OT co leciał wczoraj i dzisiaj)? z góry dzięki
turdzi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no nie nie 911 997 Turbo to wogóle inna liga...nie rozpoczynajmy tego tematu to nie bylo turbo tylko GT2
Gość mmcv Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no nie nie 911 997 Turbo to wogóle inna liga...nie rozpoczynajmy tego tematu to nie bylo turbo tylko GT2 oj byla mowa o 997 T. zreszta koniec OFFA
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 wczoraj na zlocie wpadł taki drobny modzik, który jest również u wrclaguny. mianowicie Lap Timer. zakodował oczywiście mistrz, a dokonało się to za sprawą uprzejmości Suliego, który pożyczył komputer i kabelek. dzięki Panowie wkrótce wpadną kolejne mody
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Auto widziane na żywo, robi robote, nie ma co
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 że ja dopiero teraz zauważyłem ten wątek :wallbash: auto jest mega :good: Poszło zapytanie na PW Jednak A5 jest cudowne, czekam tylko aż założysz LEDy na tył Powodzenia
jedrekx Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 że ja dopiero teraz zauważyłem ten wątek :wallbash: auto jest mega :good: dziękuję Jednak A5 jest cudowne, czekam tylko aż założysz LEDy na tył LED na tył jest odległym planem. Póki co są inne priorytety
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak auto oblookane na zywo piekna sztuka . Dopiero dzis pisze jedrekx bo mam czkawke po tych campingach na ZLOCIE oraz wyrazy wspolczucia . Naprawde piekny S LIN-owski srodek auta tylko pozazdroscic . MMI 3G pieknie ci smiga , na pewno w planach Pakiet zewnetrzny bedzie wiec czekamy na postepy
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jedrekx teraz dopiero mi się przypomniało że w niedzielę 11 września lecimy tutaj z chłopakami pokazać auta na Tuning show w Bydgoszczy.. Jeżeli będziesz w domu to może uda się zrobić jakiegoś spota ?
jedrekx Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 będę, akurat dzień wcześniej wracam z wakacji na Tuning Show też się oczywiście pojawię
Reniu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 btw logo tuning show ja popełniłem :gwizdanie: jeszcze za czasów gdy Tadziu był współorganizatorem http://www.ctpik.com.pl/pl/strona,2,kalendarz-imprez/26,viii-wystawa-samochodow-tuningowanych-i-sportowych-sts-tuning-show-
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 btw logo tuning show ja popełniłem :gwizdanie: jeszcze za czasów gdy Tadziu był współorganizatorem http://www.ctpik.com.pl/pl/strona,2,kalendarz-imprez/26,viii-wystawa-samochodow-tuningowanych-i-sportowych-sts-tuning-show- :decayed: będę, akurat dzień wcześniej wracam z wakacji na Tuning Show też się oczywiście pojawię no to się jakoś dogadamy
jedrekx Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No dziś zawitał do mnie zderzak tylny S-line dyfuzor oczywiście na podwójny wydech, ale póki co założę na pojedynczy... podwójny wydech dopiero w przyszłym roku ;(
letallec Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No dziś zawitał do mnie zderzak tylny S-line dyfuzor oczywiście na podwójny wydech, ale póki co założę na pojedynczy... podwójny wydech dopiero w przyszłym roku ;( To moze odpusc i zalozysz caly komplet. Slabo bedzie to wygladac
manny90 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No dziś zawitał do mnie zderzak tylny S-line dyfuzor oczywiście na podwójny wydech, ale póki co założę na pojedynczy... podwójny wydech dopiero w przyszłym roku ;( To moze odpusc i zalozysz caly komplet. Slabo bedzie to wygladac Popieram... Hehehe gratuluję różowiutki
turdzi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 tez mi sie tak wydaje , ja bym zalozyl juz wszystko razem
Gość mmcv Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja wiem czy slabo ... a ilez to ma kuni zeby mialo dwa kominy obligatoryjnie :cool1: :gwizdanie: Ja bym zalozyl pojedynczy(pod warunkiem ze przerobke planujesz) , tam chyba i tak przychodzi dwururka zgadza sie ?
T-żółw Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 delikatnie mówiąc kiepski pomysł z jedną dziurą pustą jeżdzić to tak jakby szczerbaty się do zdjęcia uśmiechał
Rekomendowane odpowiedzi