Opublikowano 24 Listopada 20178 l Godzinę temu, KoJ@K napisał: Nie no źle zakodować tam raczej się nic nie dało A jednak musiało się dać. Tak nie może być . Masz czujniki tylko z tyłu to te czerwone linie mają być z tyłu (one pokazują odległość od przeszkody ) , będziesz miał przód i tył , to te linie będą też z przodu. U Ciebie jest coś na odwrót .
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Wiem wiem ocb z tymi czerwonymi liniami, tylko, że akurat stałem na pustej przestrzeni i dlatego nie było z tyłu żadnych czerwonych pól a jak dojeżdżam tyłem do czegoś to normalnie mi pokazuje te czerwone kreseczki Panowie a tak przy okazji, to macie może gdzieś kodowanie do tego start/stop ? Chodzi mi o to by "odwrócić jego działanie" lub całkowicie go wyłączyć jeśli się da ?!
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 51 minut temu, KoJ@K napisał: Panowie a tak przy okazji, to macie może gdzieś kodowanie do tego start/stop ? Chodzi mi o to by "odwrócić jego działanie" lub całkowicie go wyłączyć jeśli się da ?! Odwrócenie działania 09 MCE > Adaptations 10 > chanel 34 > wartość 28 zmieniamy na 24
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Jak już jesteśmy przy kodowaniach kodowal ktoś select drive żeby przy odpalaniu był comfort a nie auto?
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Panowie kto ma mmi3G+ w przed lifcie. Potrzebuje screen z zielonego menu
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 13 godzin temu, KoJ@K napisał: No to czyli praktycznie tak jak u mnie. I teraz głowkuje co zrobić, żeby było około 0.6l Podejrzewam, że musisz ustawić synchronizację na 0 albo nawet na +1 Ja nic nie ruszam, uważam, że jak jest na lekki minus samochód lepiej się zbiera.
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Panowie ostatnio podczas deszczu zaczął mi piszczeć sygnałem ciągłym czujnik parkowania tył z lewej strony środkowy. (podejrzewam jakieś zwarcie, błędów brak) Pytanie czy w moim przypadku muszę zdjąć cały zderzak czy wystarczy odkręcić ta ramę ochronną? Pewnie, żeby wyjąć czujnik trzeba jakoś podważyć wkrętakiem? Nie chcę coś połamać.
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Hehe panowie off topic.. ile taka przyjemnosc moze kosztowac? 80 latek w x5 zalatwil mojego ojca cofajac..Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Opublikowano 24 Listopada 20178 l panowie mam pytanie co to moze byc ciezko odpala sie auto i przy zapalaniu trzesie buda
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 4 minuty temu, barca8585 napisał: panowie mam pytanie co to moze byc ciezko odpala sie auto i przy zapalaniu trzesie buda Komp i błędy bo tak to wróżenie z fusów.
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 7 godzin temu, egon47 napisał: Jak już jesteśmy przy kodowaniach kodowal ktoś select drive żeby przy odpalaniu był comfort a nie auto? 1 strona
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 13 minut temu, barca8585 napisał: własnie tylko to jest 03207 - charisma switch module Charisma to moduł przełączniów od ADS, jeżeli nie montowałeś go a masz zakodowane ADS to ten błąd będzie stale.
Opublikowano 24 Listopada 20178 l 6 minut temu, jacek70 napisał: Charisma to moduł przełączniów od ADS, jeżeli nie montowałeś go a masz zakodowane ADS to ten błąd będzie stale. dzieki juz wiem ale innych bledow nie ma co do tego zapalania auta i drgan buda
Opublikowano 25 Listopada 20178 l 6 godzin temu, Gibons napisał: Panowie kto ma mmi3G+ w przed lifcie. Potrzebuje screen z zielonego menu Ja mam ,czego dokładnie potrzebujesz