H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 2 godziny temu, lukas231 napisał: no i git tylko ze ten hamer jest z Lubina z tego co widzę w profilu, trochę za daleko. ktoś coś koło Częstochowy? Katowic? Dokładnie to 42-350 Koziegłowy
barca8585 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ma ktoś może do sprzedania zderzak przód lift s line lub competition
karolek_ust Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Panowie czy belki dachowe pod boxa będą pasować z Q5 do B8 ? chodzi mi o mocowanie bo wydaje mi się relingi są takie same , tylko tez co z długością ?
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 A4 B8.5 Ważna dla mnie karteczka najprawdopodobniej wsunęła się w szczelinę między popielniczką a panelem klimatyzacji. Jak tam się dostać i ją wyciągnąć? (niestety nie mam wyjmaków, odjechały parę lat temu z poprzednim A4)
l2k2 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 16 minut temu, AndyN napisał: A4 B8.5 Ważna dla mnie karteczka najprawdopodobniej wsunęła się w szczelinę między popielniczką a panelem klimatyzacji. Jak tam się dostać i ją wyciągnąć? (niestety nie mam wyjmaków, odjechały parę lat temu z poprzednim A4) Panel klimy wyjmuje się ciągnąc go do wnętrza, jest na wcisk, nie trzeba nic dodatkowo rozbierać.
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Znalazła by się w grupie osoba z północno-wschodniej W-wy, która przekodowała by mi nieodpłatnie jedną rzecz w B8.5? (podjadę we wskazane miejsce). Chodzi o zmianę wskazań spalania chwilowego i średniego z galonów na litry. Resztę sobie sam przekonuję gdy tylko dostanę kabel, który jest już w trakcie dostawy. Ale te wskazania chciałbym zmienić już teraz
MaciekPL Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 7 godzin temu, karolek_ust napisał: Panowie czy belki dachowe pod boxa będą pasować z Q5 do B8 ? chodzi mi o mocowanie bo wydaje mi się relingi są takie same , tylko tez co z długością ? Duzo szersze , nie pasuje.
marcin_o23 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 32 minuty temu, AndyN napisał: Znalazła by się w grupie osoba z północno-wschodniej W-wy, która przekodowała by mi nieodpłatnie jedną rzecz w B8.5? (podjadę we wskazane miejsce). Chodzi o zmianę wskazań spalania chwilowego i średniego z galonów na litry. Resztę sobie sam przekonuję gdy tylko dostanę kabel, który jest już w trakcie dostawy. Ale te wskazania chciałbym zmienić już teraz sam to ogarniesz z poziomu ustawień auta w mmi
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) A gdzie dokładnie? (mam audi concert+B&O) -------------------------- Edit: Bo jeżeli to chodzi o CAR->SETUP->SETTINGS to * distance - km * speed - km/h * temperature - st. C * pressure - bar Edytowane 10 Czerwca 2020 przez AndyN
karolek_ust Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 16 godzin temu, MaciekPL napisał: Duzo szersze , nie pasuje. Nie tak dużo kilka cm. Ale dostałem do b8 tak bym wziął oem z Q5 zdjal mocowanie i skrócił Alu belkę o te kilka cm he
Góral65 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ma koś może taki kabelek na zbyciu? od sterownika do żarnika D3S
szafa Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Panowie szukam przycisków multifunkcji do kierownicy a4 z obsługą łopatek albo chociaż nr pod jakim szukać ?
WydRos Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 11 minut temu, szafa napisał: Panowie szukam przycisków multifunkcji do kierownicy a4 z obsługą łopatek albo chociaż nr pod jakim szukać ? Poszukaj pod a4 te są pod łopaty z a6 199,65 zł | OEM wielofunkcyjne przyciski na kierownicy MFSW przycisk przełącznika dla AUDI A3 S3 Q3 Q5 A4Lhttps://a.aliexpress.com/_dXS6end
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 3 godziny temu, szafa napisał: Panowie szukam przycisków multifunkcji do kierownicy a4 z obsługą łopatek albo chociaż nr pod jakim szukać ? 4LQ951523D A4 pod łopatki 1
KoJ@K Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Pany wyciągał ktoś szyby z drzwi przednich? Czy zabieg wygląda jakoś podobnie jak w B6, że trzeba demontować całą ramke razem z szybą , czy w B8 już szyba wychodzi osobno?
Góral65 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 59 minut temu, KoJ@K napisał: Pany wyciągał ktoś szyby z drzwi przednich? Czy zabieg wygląda jakoś podobnie jak w B6, że trzeba demontować całą ramke razem z szybą , czy w B8 już szyba wychodzi osobno? Takie coś znalazłem, etykietę wysłałem na maila. SZYBA.pdf
tommy24 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Chłopaki pomożecie? Dokładam tempomat do swojego B8 z 2012r. Wszystko według instrukcji z forum niestety mam błąd i nie chodzi wspomaganie kierownicy.Wymienilem całość wraz z taśmą więc robię też kalibracje czujnika skrętu ,tam nie ma błędu. Ale błąd pojawił się w wspomaganiu . Co robię źle lub o czym zapomniałem? 1
KoJ@K Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dobra dzięki, szyby już dawno opanowane 1
Rekomendowane odpowiedzi