Opublikowano 22 Listopada 20205 l Ledy przedliftowe to tak jak napisał Dev, najlepiej kodować VCP. Mają tam takie "One Click Functions", dwa kliki i zakodowane. Automatycznie. Może popytaj na forum, podjedź do kogoś jak znajdziesz blisko.
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 9 godzin temu, Hohe napisał: Ledy przedliftowe to tak jak napisał Dev, najlepiej kodować VCP. Mają tam takie "One Click Functions", dwa kliki i zakodowane. Automatycznie. Może popytaj na forum, podjedź do kogoś jak znajdziesz blisko. Mam, vcp klon nie mieszkam w Polsce heh to nie podjade do nikogo
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Nie wiem jak działa klon, pewnie tak samo jak ori, poszukaj więc tych funkcji prowadzonych i po sprawie.
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 13 godzin temu, karolek_ust napisał: To zostaje tylko vcds bo nim mogę wchodzić w kanały. Ale dalej sypie błędami. Światła świecę prawa cała pozycja a lewa jak na zdjęciach bez tego środka w klapie. I teraz pytanie czy coś z kablem w klapie vzy kodowaniem. I czy jako pozycja nie powinny sie te środki palic a tylko że stopem Jak jeszcze nie ogarnięte, to zadzwoń do mnie 516235858
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Co do VCP - fajnie robi się B9tki czy te świeże Q5 jeśli chodzi o tylne lampy, bo VCDS już ich NIE zrobi, ale miałem jedno A5 8T, że ori VCP mi wysypał kodowania w komforcie, a VCDS zrobił je na strzała.
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Godzinę temu, kaju napisał: Jak jeszcze nie ogarnięte, to zadzwoń do mnie 516235858 Kaju w pracy jestem odezwę się wieczorem jak nie zagra
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Godzinę temu, karolek_ust napisał: Kaju w pracy jestem odezwę się wieczorem jak nie zagra Luźna guma
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 5 godzin temu, kaju napisał: Luźna guma Dzięki za pomoc. Lampy ogarnięte
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Jak szybko wam sie nagrzewa wewnatrz A4 2.0 CR w polifcie ? Jak u siebie ustawie nawiew na auto a temperaturę na HI to po 20km zaczyna dmuchac ledwo ciepłym, o goracym mogę w ogóle zapomnieć. Silnik też potrzebuje co najmniej 20min aby osiągnął 90° stopni Edytowane 23 Listopada 20205 l przez tommy24
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 16 minut temu, tommy24 napisał: Jak szybko wam sie nagrzewa wewnatrz A4 2.0 CR w polifcie ? Jak u siebie ustawie nawiew na auto a temperaturę na HI to po 20km zaczyna dmuchac ledwo ciepłym, o goracym mogę w ogóle zapomnieć. Silnik też potrzebuje co najmniej 20min aby osiągnął 90° stopni Mam 10km do roboty i jak wysiadam z auta to na blacie 90st i cieplutko w środku ?
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 1 godzinę temu, wikary napisał: A elektryczna nagrzewnica Ci się nie włącza ? Jak mogę to sprawdzić? W menu car nie widzę takiej opcji. Faktycznie jest taka opcja, niestety już jest ustawiona na auto. Muszę teraz sprawdzić czy działa, ale podejrzewam że nie ? Edytowane 23 Listopada 20205 l przez tommy24
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 37 minut temu, tommy24 napisał: Jak mogę to sprawdzić? W menu car nie widzę takiej opcji. wchodzisz w car albo samochód jak masz język pl i ac tak jak zaznaczyłem i tam masz wybór. Byłeś na akcji serwisowej wymiany tej elektrycznej nagrzewnicy ? Edytowane 23 Listopada 20205 l przez czarek76
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 4 minuty temu, czarek76 napisał: wchodzisz w car albo samochód jak masz język pl i ac tak jak zaznaczyłem i tam masz wybór. Byłeś na akcji serwisowej wymiany tej elektrycznej nagrzewnicy ? Już znalazłem dzięki, było już ustawione na auto. Tego polifta mam od pół roku. Co się wcześniej działo ciężko powiedzieć. A co było coś z nimi nie teges ?
Opublikowano 23 Listopada 20205 l 5 minut temu, tommy24 napisał: Już znalazłem dzięki, było już ustawione na auto. Tego polifta mam od pół roku. Co się wcześniej działo ciężko powiedzieć. A co było coś z nimi nie teges ? Była akcja serwisowa na wymianę tych nagrzewnic elektrycznych, sprawdź na stronie audi wpisując swój VIN czy podlega tej akcji. Akcja nr 80C5 albo 80C6. Jak wynika z komunikatu Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, w wybranych egzemplarzach takich modeli Audi jak A4/A5 oraz Q5 (typ 8R) – wyprodukowanych w Niemczech między kwietniem 2011 a majem 2015 – na stykach połączenia elektrycznego dodatkowego elementu grzejnego może dojść wskutek korozji tarciowej do zwiększonej rezystancji przejścia styków. Edytowane 23 Listopada 20205 l przez czarek76
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Godzinę temu, czarek76 napisał: Była akcja serwisowa na wymianę tych nagrzewnic elektrycznych, sprawdź na stronie audi wpisując swój VIN czy podlega tej akcji. Akcja nr 80C5 albo 80C6. Jak wynika z komunikatu Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, w wybranych egzemplarzach takich modeli Audi jak A4/A5 oraz Q5 (typ 8R) – wyprodukowanych w Niemczech między kwietniem 2011 a majem 2015 – na stykach połączenia elektrycznego dodatkowego elementu grzejnego może dojść wskutek korozji tarciowej do zwiększonej rezystancji przejścia styków. Stary bardzo ci dziękuję za podpowiedź. Myślę że mnie dobrze naprowadziłeś z tą el.nagrzewnicą. W aucie przez pierwsze 15min jest całkowicie zimno więc ona nie działa. Jutro skontaktuje się z Audi i zobaczymy czy coś mi powiedzą. Akcja była w 2018, może już po ptakach jeśli poprzedni właściciel to olał. Jestem w stanie sprawdzić Vcds-em czy ona jest sprawna ? Ona włącza się zawsze czy dopiero poniżej 5° ?
Opublikowano 26 Listopada 20205 l Siemanko!!!! czy ktoś może rozpracowywał temat zasialania gniazda ami??? Mam wpięta kostkę do streamingu. Po zgaszeniu auta dioda dalej się swieci, nie chce aku wykończyć? ok mam cierpliwość surykatki ? po ok 15 min w gniazdo się wygasza. Edytowane 26 Listopada 20205 l przez Afik
Opublikowano 27 Listopada 20205 l Panowie małe pytanko. Allroad`y występują również ze zwykłym zawieszeniem tak?
Opublikowano 28 Listopada 20205 l 4 godziny temu, Wandej napisał: Panowie małe pytanko. Allroad`y występują również ze zwykłym zawieszeniem tak? A4 Tak A6 z tego co wiem tylko pneumatyka