zabiello Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) 13 godzin temu, Ewan napisał: Może ktoś przerabiał ten temat i podpowie. Czy przy lusterku wewnętrznym w którego obudowie jest czujnik wilgotności powietrza da się zamienić tą obudowę na taką z wbudowanym rejestratorem DVR? Zastanawiam się, czy w obudowie z kamerką jest miejsce na ten czujnik. Na rosyjskim forum jest parę tematów z takimi rejestratorami. Czujnik zostaje na miejscu, zmienia się tylko przednia część obudowy gdzie jest zamontowany rejestrator. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez zabiello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Przy zwykłej obudowie nie ma problemu, ale z czujnikiem jakoś nie widzę miejsca na przełożenie. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Ewan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Panowie, mam taki temat - fotele elektryczne z polifta wyjete z samochodu. Fotel kierowcy z pamiecia ale bez modulu pamieci. Potrzebuje to teraz rozlozyc (poza samochodem) na poziomo. do transportu Do ktorej wtyczki i pod ktore piny przylozyc zasilanie? przerabial ktos taki temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 37 minut temu, Yoghurt napisał: Panowie, mam taki temat - fotele elektryczne z polifta wyjete z samochodu. Fotel kierowcy z pamiecia ale bez modulu pamieci. Potrzebuje to teraz rozlozyc (poza samochodem) na poziomo. do transportu Do ktorej wtyczki i pod ktore piny przylozyc zasilanie? przerabial ktos taki temat? Jeśli nikt nie pomoże to wieczorem jak wrócę z pracy sprawdzę w elsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem jak u Was, ale dla mnie forum ostatnio jest poprostu nieuzywalne.. dziala strasznie wolno.. praktycznie mozna powiedziec ze nie dziala. Edit: zadzialalo w koncu.. chyba 15sty raz kliknalem save... Skoro juz nagle zaczelo dzialac to pytanie: czy jak wrzuce kiere z lopatkami, to musze cos kodowac itp? Czy powinno smigac od razu? Edytowane 20 Stycznia 2017 przez st4yKool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Manetki trzeba zakodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Panowie, czy ten numer wtryskiwaczy Bosch - 06h 906 036h nr. org boscha 0261500074 pasuje do benzyny CDHA? Czy cena 350 zł / szt. jest okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Godzinę temu, komoornik napisał: Manetki trzeba zakodować. dzieki za info Edit: dla potomnych Enable Paddle Shifters Using VCDSVCDS16 - Steering Wheel07 - CodingLong Coding HelperByte 2Bit 5 (Tiptronic Installed)Check the Box (Change from 0 to 1) Edytowane 20 Stycznia 2017 przez st4yKool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcu Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Te felgi to są z polifta z 2015 wersja competition czy to coś zupełnie innego? http://allegro.pl/s-line-competition-plus-edition-b-o-kamera-19-i6674553612.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 6 godzin temu, Yoghurt napisał: Panowie, mam taki temat - fotele elektryczne z polifta wyjete z samochodu. Fotel kierowcy z pamiecia ale bez modulu pamieci. Potrzebuje to teraz rozlozyc (poza samochodem) na poziomo. do transportu Do ktorej wtyczki i pod ktore piny przylozyc zasilanie? przerabial ktos taki temat? Oj może nie być takie proste jak się wydaje. Przynajmniej w b6/b7 nie było to takie proste bez modulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 57 minut temu, Wojtek_A4 napisał: Oj może nie być takie proste jak się wydaje. Przynajmniej w b6/b7 nie było to takie proste bez modulu. ok, w przypadku fotela kierowcy moze byc modul potrzebny ale w przypadku fotela pasazera chyba samo napiecie powinno wystarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 15 minut temu, Yoghurt napisał: ok, w przypadku fotela kierowcy moze byc modul potrzebny ale w przypadku fotela pasazera chyba samo napiecie powinno wystarczyc Strona kierowcy kostka T10p czerwona pin nr 4 zasilanie pin nr 5 masa , tak samo strona pasażera kostka T10m czerwona pin 4 zasilanie i pin 5 masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 34 minuty temu, Góral65 napisał: Strona kierowcy kostka T10p czerwona pin nr 4 zasilanie pin nr 5 masa , tak samo strona pasażera kostka T10m czerwona pin 4 zasilanie i pin 5 masa dziekuje Ci bardzo kolejny juz raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 3 godziny temu, Góral65 napisał: Strona kierowcy kostka T10p czerwona pin nr 4 zasilanie pin nr 5 masa , tak samo strona pasażera kostka T10m czerwona pin 4 zasilanie i pin 5 masa Jestes pewny, ze bez modulu to pojdzie? Moze byc ciezko..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, lcu napisał: Te felgi to są z polifta z 2015 wersja competition czy to coś zupełnie innego? http://allegro.pl/s-line-competition-plus-edition-b-o-kamera-19-i6674553612.html Ten wzór felg szedł do wersji: 19 cali z S4 20 cali RS4 na koniec 2015 do pakietu CompetitionPlus je wsadzali w rozmiarze 19 cali. 19 i 20 różnią się ET. 20 cali z RS4 nie upchasz w B8. 19 cali ma ET43 i trzeba dystans nie większy niż 13mm żeby to fajnie siadło w B8. Jak koniecznie chcesz ten wzór w 20 cali to szukaj do SQ5 jest 20 cali 8,5 z ET33 ( czyli do B8 idealnie) Oglądałem to Audi, i coś chyba nie halo z nim. Listwy dookoła szyb i lusterka w tej wersji chyba powinny być czarne. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 http://allegro.pl/s-line-competition-plus-edition-b-o-kamera-19-i6674553612.html Nieźle wygląda w tym kolorze. Ale trochę dziwnie, jak nakladki na pedały od RS, a podstopnica została zwykła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 13 godzin temu, Wojtek_A4 napisał: Jestes pewny, ze bez modulu to pojdzie? Moze byc ciezko..... Nie pisałem że jestem pewien, podałem tylko nr pinów zasilania, fotel pasażera powinien ruszyć natomiast fotel kierowcy nie, zasilanie idzie do modułu a z modułu sterowanie na silniczek oparcia sądząc po kolorach przewodów jest po linii can, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Mając MMI 2G trzeba samemu dołożyć moduł bluetooth ? Czy jest tak prosto jak przy 3G ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 2 godziny temu, Góral65 napisał: Nie pisałem że jestem pewien, podałem tylko nr pinów zasilania, fotel pasażera powinien ruszyć natomiast fotel kierowcy nie, zasilanie idzie do modułu a z modułu sterowanie na silniczek oparcia sądząc po kolorach przewodów jest po linii can, Ulala. Czyli bez modułu pamięci nawet nie ma opcji żeby to uruchomić w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Panowie w jakich cenach chodzą sety hamulców 345mm S4 lub 3.0TDI 320mm (w tym przypadku tylko przód do wymiany, si?)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi