TOM3K Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Ceny dobre, patrząc na ceny jakie są od dłuższego czasu w DE. Golas jak mój 6k więcej niż ten co wypisu pokazał... Cenią się strasznie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
piotrekb_tt Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efekt?
JawoR36 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Kiera jak kiera, ale dobry gust muzyczny
piotrekb_tt Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Kiera jak kiera, ale dobry gust muzyczny Papa Roach zawsze na probsie [emoji6]
daniell-gda Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6889589157 montował ktos ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 7 godzin temu, piotrekb_tt napisał: Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efekt? Ciężko zgrać To??? By dzialalo
piotrekb_tt Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Ciężko zgrać To??? By dzialaloTak na prawdę trzeba upchnąć stara multi w miejsce nowej [emoji41]
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 1 minutę temu, piotrekb_tt napisał: Tak na prawdę trzeba upchnąć stara multi w miejsce nowej Aha to już nie na moje zdolności ?
l2k2 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 21 godzin temu, piotrekb_tt napisał: Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efek Świetna kiera, super robota. Jak włączyłeś angielskie Voice Commands?
piotrekb_tt Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Świetna kiera, super robota. Jak włączyłeś angielskie Voice Commands?Co dokładnie masz na myśli? Nic nie zmieniałem ws Voice Commands
mumen Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Dla mnie to majstersztyk i tyle ... takie rezanie to się nazywa Rezanie przez wielkie R :).
Cocco Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 [/url]http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6889589157 montował ktos ?Wysłane z mojego thor przy użyciu TapatalkaW 101 napraw na TVN Turbo montował takie siłowniki do Octavii i działało to spoko ;-)Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
mumen Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Może ktoś się orientuje, czy hamulce od Porsche Macan będą pasowały do naszych A4, wiem ze Macan to bliźniacza konstrukcja do Q5, mnóstwo części pasuje a ze heble od Q5 czy SQ5 pasują do A4 B8 to może od Macana by przypasowały ...
zabiello Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Ma ktoś może zbędny i sprawny przycisk do sterowania szybą 8K0959855 A, czyli ten zwykły, cały czarny w jakimś ładny stanie i z nie połamanymi zatrzaskami to z chęcią bym kupił.
turzol Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Panowie jak działa panorama w B8? W sensie uchyla się i odsuwa? Przesłona panoramy jest manualna czy elektryczna jak np, w Passacie?
Piotr Czarnojan Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 12 minut temu, turzol napisał: Panowie jak działa panorama w B8? W sensie uchyla się i odsuwa? Przesłona panoramy jest manualna czy elektryczna jak np, w Passacie? Tak uchyla się i przesuwa 1 część a przesłona panoramy jest elektryczna
turzol Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Teraz, Piotr Czarnojan napisał: Tak uchyla się i przesuwa 1 część a przesłona panoramy jest elektryczna
arturek986 Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Panowie potrzebuję rozebrać tapicerkę tylnej kanapy i oparcia. Chcę przełożyć maty grzewcze. Nie wiem jak zdemontować te tulejki w które wchodzą zagłówki oraz rygle/zamki od składanego oparcia. Demontował to ktoś? A może jest ktoś kto rezał taki mod i ma jakieś foto story. Nie bardzo też wiem jak dobrać się do tych kółek które łączą druty tapicerki z drutami w gąbkach (te w miejscach przeszyć). Znalazłem gdzieś info że trzeba je porozginać i potem spowrotem włożyć i zagiąć. Może ma ktoś na to jakiś lepszy sposób?
Vis Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 11 godzin temu, zabiello napisał: Ma ktoś może zbędny i sprawny przycisk do sterowania szybą 8K0959855 A, czyli ten zwykły, cały czarny w jakimś ładny stanie i z nie połamanymi zatrzaskami to z chęcią bym kupił. cały i zdrowy, jak jeszcze potrzebujesz to daj znać
mlody020 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Cześć, Szybkie pytanie, aby wyciąć DPF w moim silniku (3,0 CCWA, automat) to trzeba skrzynie zrzucać?
Rekomendowane odpowiedzi