Kooga Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 3 godziny temu, lcu napisał: Czy ktoś z was Panowie miał problem z podświetleniem zegarów - miganie. W moim przypadku nie świecą się dwie diody jedna od poziomu paliwa, druga pomiędzy 30-60km/h, raz działają raz nie, czy to może być zimny lut? Bo diody działają zero jedynkowo? Mam to samo, zalozylem poliftowe zegary ktore kupilem od kolegi z forum... niby byly w dobrym stanie a po zalozeniu miganie, coz, po prostu zyje z tym od 3 lat
lcu Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Kooga: moze te uzywki byly tez uszkodzone, ja sprobuje chyba rozebrac deske i sprawdzic czy nie ma zimnych lutow, oraz klemy od akumulatora czy nie sa zerdzewiale...
Kooga Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 53 minuty temu, lcu napisał: Kooga: moze te uzywki byly tez uszkodzone, ja sprobuje chyba rozebrac deske i sprawdzic czy nie ma zimnych lutow, oraz klemy od akumulatora czy nie sa zerdzewiale... Tzn chodzi mi wlasnie o uzywki, bo zmienialem swoje zegary zeby pozbyc sie czerwonego fisa, a po zamontowaniu tych uzywek mam problem z miganiem (w starych zegarach migania nie bylo) Szkoda, ze wszystkie firmy zajmujace sie naprawa licznikow sa po 500km ode mnie ?
barca8585 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Witam ktoś wie czy do audi a4 b8 2.0 tdi będzie pasować zawiecha z benzyny lub 2,7
barca8585 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 witam koś wie co to za zawieszenie
luk330 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 13 godzin temu, barca8585 napisał: Witam ktoś wie czy do audi a4 b8 2.0 tdi będzie pasować zawiecha z benzyny lub 2,7 Będzie, ale w zależności od wyposażenia, napędu, silnika i rodzaju nadwozia mogą mieć totalnie różne klasy wagowe, przez co u Ciebie może auto siedzieć niżej albo wyżej.
Hohe Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Panowie, czym te przeguby się różnią? https://www.czesciauto24.pl/lobro/1388668 https://www.czesciauto24.pl/lobro/1388672
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam. Panowie mam pytanko - czemu na fisie pokazuje mi tylko zasięg 800km ? Auto zalane pod korek i wyświetla tylko 800km na zbiorniku. Przejechalem 40km i zasięg dalej bez zmian - o co kaman ?! ?
yanosho Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 2 minuty temu, KoJ@K napisał: Witam. Panowie mam pytanko - czemu na fisie pokazuje mi tylko zasięg 800km ? Auto zalane pod korek i wyświetla tylko 800km na zbiorniku. Przejechalem 40km i zasięg dalej bez zmian - o co kaman ?! ? Wszystko zależy od twojego stylu jazdy przed tankowaniem (jazda dynamiczna) a jesli jezdziłeś spokojnie po tankowaniu to zasiąg nie maleje...
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu...
WydRos Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 45 minut temu, KoJ@K napisał: Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu... Mi pokazywało 880, zależy od stylu jazdy, będzie pokazywać max do poki bak jest pełny, a będzie do poki pływak się nie ruszy, a ruszy się dopiero jak zejdzie te pare litrów z rury od baku pod korek itd wiec rozumiesz, bo pewnie zalane pod korek
KoJ@K Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Pod samiusienienieńki jutro trasa do Rabki to zobaczymy czy coś się zmieni ...
Maciejppl Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Panowie w Audi A4 B8 są tylko 3 rodzaje zawieszenia tak? zwykłe, sline i elektryczne tak? I jak to wygląda w poziomie wysokości? Bo znajomy się pyta? Edytowane 8 Października 2018 przez Maciejppl
MaciekPL Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Maciejppl napisał: Panowie w Audi A4 B8 są tylko 3 rodzaje zawieszenia tak? zwykłe, sline i elektryczne tak? I jak to wygląda w poziomie wysokości? Bo znajomy się pyta? Jeszcze pomiędzy zwykłym a s line jest 1be chyba sport czy jakoś tak - 20mm. S line - 30mm od serii. Edytowane 8 Października 2018 przez MaciekPL
Maciejppl Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 1 minutę temu, MaciekPL napisał: Jeszcze pomiędzy zwykłym a s line jest 1be chyba sport czy jakoś tak - 20mm. S line - 30mm od serii. Znajomy dzwonił to kolesia co sprzedaje zawieszenie od S5 i mówił że -40 ale przecież maksymalnie to -30 wychodzi z tego co się orientowałem
Karol89 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Panowie ma ktoś tel do Gibonsa chce kupić od niego części na Pw nie odpowiada
WydRos Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 19 minut temu, Karol89 napisał: Panowie ma ktoś tel do Gibonsa chce kupić od niego części na Pw nie odpowiada Mam, zadzwonię do niego i zaraz ci podam na Pv
Krzy0 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Nie wiecie jak zdemontować oparcie z tyłu ,czytałem że jakieś zaślepki jak złoże są ,nic takiego tam nie widziałem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać.
Rekomendowane odpowiedzi