Cheeroki Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Cześć, bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję wytypować numer modułu komfortu auta B8 LIFT wyposażonego w Elektryczną Klapę, Keyless, B&O, Side Assist , High Beam Assist
luk330 Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 W dniu 1.09.2020 o 23:20, george napisał: Na haku - łatwiejszy załadunek oraz brak dodatkowej masy, która jest wysoko umieszczona. Apropos haka - są jakieś aftermarketowe haki, których nie widać z zewnątrz (gniazda też), kiedy jest zdjęta/złożona kula? Rynek haków jest duży ale nikt nie jest w stanie odpowiedzieć czy dany hak jest niewidoczny, kiedy go nie potrzebuję. Może ktoś coś jest w stanie polecić w przyzwoitej cenie? Chciałbym kupić zestaw do sedana żebym po allegro nie musiał szukać pojedynczych części, wtyczek, modułu...
dzagu Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Witajcie, mam problem że coś mi brzęczy chyba z opon powyżej 100km/h wydaje to taki dźwięk jak bym wjeżdżał i zjeżdżał z białych pasów na asfalcie. Na zakrętach brzęczenie się nasila. Co może być przyczyną?
Góral65 Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 2 godziny temu, dzagu napisał: Witajcie, mam problem że coś mi brzęczy chyba z opon powyżej 100km/h wydaje to taki dźwięk jak bym wjeżdżał i zjeżdżał z białych pasów na asfalcie. Na zakrętach brzęczenie się nasila. Co może być przyczyną? Można przypuszczać, że łożysko, czy w obydwie strony na zakrętach nasila się wycie? czy w jedną mocniej a w drugą słabnie?
dzagu Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Godzinę temu, Góral65 napisał: Można przypuszczać, że łożysko, czy w obydwie strony na zakrętach nasila się wycie? czy w jedną mocniej a w drugą słabnie? Dzieje się tak tylko przy dużych prędkościach, wydaje mi się że na łukach zwiększa się częstotliwość tego brzęczenia (tak jak wspominałem, coś w stylu na jechania na białe przerywane pasy na asfalcie), czy na stacji diagnostycznej są wstanie ocenić łożysko?
Góral65 Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 24 minuty temu, dzagu napisał: Dzieje się tak tylko przy dużych prędkościach, wydaje mi się że na łukach zwiększa się częstotliwość tego brzęczenia (tak jak wspominałem, coś w stylu na jechania na białe przerywane pasy na asfalcie), czy na stacji diagnostycznej są wstanie ocenić łożysko? Z mojej strony to są tylko przypuszczenia, na stacji diagnostycznej raczej Ci tego nie sprawdzą, dobrze by było aby przejechał się kumaty mechanik.
Kooga Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Cześć, wiecie może co zrobić jeśli nie chce się połączyć?
george Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Kabel uwalony najprawdopodobniej. Miałem tak z drugim interfejsem w wersji 19.6.1, drugi łączy się z częścią sterowników.
Kooga Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Tylko że kabel dopiero co kupiony od kolegi z forum i pierwszy raz podłączałem
Langista Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Kupiłeś od kolegi z forum, czy ze sklepu, który kolega z forum prowadzi? Jak masz płytkę ze sterownikami to spróbuj wszystkie sterowniki zainstalować i odpowiednio w menadżerze urządzeń skonfigurować ten interfejs.
george Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Sprawdź na innym kompie lub aucie. Testowałem dwa klon - jeden totalnie nie działa, drugi częściowo. Podpiąłem laptopa z W7 i W10. Trafiłem na lipne interfejsy.
chudineze Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 23 godziny temu, Kooga napisał: Tylko że kabel dopiero co kupiony od kolegi z forum i pierwszy raz podłączałem Czy połączenie internetowe było aktywne? Jeśli tak to masz lipę, bo uwaliło kabel lub jest nadzieja i wtedy można spróbować ponownie wywalając cała instalację wraz ze sterownikami i ponownie zainstalować bez włączonego WiFi itd. Jak przejdzie bezproblemowo to pierwsza sprawa w programie ustawić, aby nigdy się nie aktualizował. I spróbować się podłączyć być może będzie OK.
george Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 21 minut temu, chudineze napisał: Czy połączenie internetowe było aktywne? Jeśli tak to masz lipę, bo uwaliło kabel lub jest nadzieja i wtedy można spróbować ponownie wywalając cała instalację wraz ze sterownikami i ponownie zainstalować bez włączonego WiFi itd. Jak przejdzie bezproblemowo to pierwsza sprawa w programie ustawić, aby nigdy się nie aktualizował. I spróbować się podłączyć być może będzie OK. Nawet nie aktualizowałem, a kabel był drętwy. Interfejs wykrywał, ale ze sterownikami nie łączył się. Uroki klonów...
Kooga Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 34 minuty temu, chudineze napisał: Czy połączenie internetowe było aktywne? Jeśli tak to masz lipę, bo uwaliło kabel lub jest nadzieja i wtedy można spróbować ponownie wywalając cała instalację wraz ze sterownikami i ponownie zainstalować bez włączonego WiFi itd. Jak przejdzie bezproblemowo to pierwsza sprawa w programie ustawić, aby nigdy się nie aktualizował. I spróbować się podłączyć być może będzie OK. Internet byl wylaczony, to nie moj pierwszy kabel i wiedzialem jak podlaczyc
chudineze Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 21 minut temu, george napisał: Nawet nie aktualizowałem, a kabel był drętwy. Interfejs wykrywał, ale ze sterownikami nie łączył się. Uroki klonów... On sam aktualizuje się z automatu tylko wyczuje otwartą furtkę Ale ogólnie tak klony mogą trafić się wadliwe. @Kooga to w kwestii przypomnienia, gdyż czasami może się zdarzyć tak, że się zapomni lub nie doczyta instrukcji
george Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 5 minut temu, chudineze napisał: On sam aktualizuje się z automatu tylko wyczuje otwartą furtkę Ale ogólnie tak klony mogą trafić się wadliwe. @Kooga to w kwestii przypomnienia, gdyż czasami może się zdarzyć tak, że się zapomni lub nie doczyta instrukcji Instalowałem przy wyłączonym antywirusie i Internecie.
Hubertus01 Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Czy ma ktos na zbyciu lewy dekor kratki nawiewu a4 b8 przedlift?
WydRos Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, Hubertus01 napisał: Czy ma ktos na zbyciu lewy dekor kratki nawiewu a4 b8 przedlift? Mam szary
Hubertus01 Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 @WydRos zatrzaski całe? Ile byś ewentualnie za niego chcial?
kris67 Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 1 godzinę temu, Hubertus01 napisał: Czy ma ktos na zbyciu lewy dekor kratki nawiewu a4 b8 przedlift? Mam srebrny
Rekomendowane odpowiedzi