Shkf Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Poszukuje ledów do kierunkowskazów przód tył do swojej A4 B8. Ma ktoś coś godnego polecenia co świeci lepiej niż te zwykłe żarówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Hej, pytanie. Chcę wymienić grill w przedlifcie na coś ładniejszego. Podoba mi się atrapa (cała czarna) z S4. Pytanie czy ktoś byłby w stanie podzielić się ze mną numerem części i potwierdzić, że podejdzie pod sline’owy zderzak Edytowane 10 Listopada 2022 przez R4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 2 godziny temu, R4xx napisał(a): Hej, pytanie. Chcę wymienić grill w przedlifcie na coś ładniejszego. Podoba mi się atrapa (cała czarna) z S4. Pytanie czy ktoś byłby w stanie podzielić się ze mną numerem części i potwierdzić, że podejdzie pod sline’owy zderzak Podejdzie na 100%,sline jest taki sam zderzak jak s4 przynajmniej w lifcie wiec myśle ze audi zrobiło to samo w przedlifcie,dyfuzory pasują tył do siebie z s4 do sline wiec 100% to samo z przodem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Pany pytanko dołożyłem klapę elektryczna i chce wrzucić guzik z lifta bo sprzedawca dał z przedlifta a muszę mieć tak jak trzeba,a pytanie drugie czy guzik z dwoma funkcjami z a6 np podpasuje ? Bo rozumie ze drugi przycisk to blokada tak ? czy jednak tylko ten bedzie pasował a ten u góry ni hu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Drugi przycisk jest do ryglowania auta i jest w pojazdach posiadających klucz komfortowy. Samo dołożenie przycisku nie uruchomi tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 18 godzin temu, Shkf napisał(a): Poszukuje ledów do kierunkowskazów przód tył do swojej A4 B8. Ma ktoś coś godnego polecenia co świeci lepiej niż te zwykłe żarówki? iJDM Official Store https://m.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=834684&sellerId=206232847&pagePath=index.htm&sellerAdminSeq=206232847&srcSns=sns_Copy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Drugi przycisk jest do ryglowania auta i jest w pojazdach posiadających klucz komfortowy. Samo dołożenie przycisku nie uruchomi tej funkcji. Już właśnie doczytałem ze tylko z keylessem,niech wiadomość zostanie komus może sie przyda też:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 14 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Już właśnie doczytałem ze tylko z keylessem,niech wiadomość zostanie komus może sie przyda też:D Dokładnie. Mam Keyless i mam tylko przycisk jeden w klapie. Panowie co założyć w halogeny żeby było najbliżej xenonów?? https://allegro.pl/oferta/osram-swiatlo-przeciwmgielne-ledriving-fh8-h11-h16-9671427454 Takie coś? Edytowane 11 Listopada 2022 przez Wandej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 A to ktoś jeździ na tych halogenach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 A do czego ich chcesz używać? Doświetlanie zakrętów? Czy żeby były funkcjonalne we mgle? Bo to niestety ze sobą w parze nie idzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 WitamPanowie poleci ktoś jakieś żarówki D3S? Dobre opinie wyczytałem na forum o osram cbi oraz breaker laser ale nie wiem które wybrać A może są już jakieś lepsze bo czas leci a tych zarowek jest trochę na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Osram CBI Next Gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Osram CBI Next Gen O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 1 minutę temu, Wolf1991 napisał(a): O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej? Nieco lepsze niż te pierwsze CBI. Niestety nie polecę od kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nieco lepsze niż te pierwsze CBI. Niestety nie polecę od kogo. Super dziękuje za opinie kolego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 15 minut temu, Wolf1991 napisał(a): Super dziękuje za opinie kolego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluczyk_ra Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Ramka/dekor licznika o nr 8k1857186AM jest pod MMI 3g plus/high? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 13:47, Wolf1991 napisał(a): WitamPanowie poleci ktoś jakieś żarówki D3S? Dobre opinie wyczytałem na forum o osram cbi oraz breaker laser ale nie wiem które wybrać A może są już jakieś lepsze bo czas leci a tych zarowek jest trochę na rynku? Jeśli chodzi o D3S to tylko i wyłącznie takie jak na zdjęciu. Używam ich w swoim Audi A4 B8 od ponad roku i są wyśmienite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 14:13, Wolf1991 napisał(a): O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej? Jeśli chcesz mam w podobnej cenie. Z polskiej legalnej dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 W dniu 12.11.2022 o 10:45, marky2552 napisał(a): A to ktoś jeździ na tych halogenach ? Ja jeżdżę ale nie po Polsce bo w pl tylko mrugają i się stresuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi