Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, mass143 napisał(a):

Ok tego się domyśliłem :decayed: a sprawdzone płatne? W ASO mi coś powiedzą przy zakupie czy nie ma sensu jechać? 

I druga sprawa czy kwota ~ 70 tys zł to względna cena za B8 z 15r ? 2.0 190 quattro stronic pełny sline itp czy mocno zawyżona ? 

W ASO raczej nie powiedzą Ci nic na temat historii. Napisz do kolegi @_małyTM_ .

Cena jest zależna od stanu, przebiegu i wyposażenia. Pełny s-line może mieć i być poza tym totalnym golasem. Nie wiem dlaczego ludzie tak lecą na ten s-line jak muchy do gówna. Myślą, że jak ma s-line to już najbogatsze wyposażenie i nic lepszego nie ma. Otóż nie, tak nie jest. Ty też jak widać do nich należysz, wnioskując po podkreśleniu tego, że ma pełny s-line. 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ehh @Muskel1 widać że się nie znasz, wiadomo że musi być 3 x ez lajn i fele 20" ;)

Opublikowano
1 minutę temu, komoornik napisał(a):

Ehh @Muskel1 widać że się nie znasz, wiadomo że musi być 3 x ez lajn i fele 20" ;)

No pewnie nie:grin:

Opublikowano

Dziwna ta dyskusja.

Statystycznie zdecydowana większość aut mająca pakiety s-line ma też więcej dodatków niż auta, które nie mają pakietów.

Pakiety są najbardziej rzucającymi się w oczy składowymi wyposażenia.

Można próbować udawać, że auto bez pakietu wygląda ładniej i projektanci się pomylili.

Opublikowano
4 minuty temu, wampir napisał(a):

Dziwna ta dyskusja.

Statystycznie zdecydowana większość aut mająca pakiety s-line ma też więcej dodatków niż auta, które nie mają pakietów.

Pakiety są najbardziej rzucającymi się w oczy składowymi wyposażenia.

Można próbować udawać, że auto bez pakietu wygląda ładniej i projektanci się pomylili.

Wszystko zależy od tego jak chojny lub skąpy był pierwszy właściciel przy konfiguracji. Mogę Ci kilka linków wrzucić z golasami s-line:wink:

Opublikowano

Nikt tego nie powiedział, bardzo często jednak jest pakiet S-Line w postaci podsufitki i foteli, które grzanie mają i to tyle z ich bogatego wyposażenia. A gdzie pakiet światło, rnse, podgrzewana szyba, grzana kanapa z tyłu, zmieniarka, zestaw głośnomówiący. Ludzie często to mają bez pakietu S-Line.

Opublikowano

Nie no, kilka linków i brak mi argumentów :)

Macie racje!

Opublikowano
1 minutę temu, wampir napisał(a):

Nie no, kilka linków i brak mi argumentów :)

Macie racje!

Kilka bo po co Ci 100 linków? Jaki sens ma wrzucanie takich samych linków?

Opublikowano

Sedno dyskusji jest takie, że handlarze tak nauczyli ludzi, że jak już s-line, to 10k więcej, bo to coś nadzwyczajnego. I z takim przekonaniem niektórzy szukają i kupują auta. 

Opublikowano

3 emblematy s-line, jeden na grill, gdzie fabrycznie nie występował, dwa na błotniki i cena Mocno w gore. Muskel1 ma rację, handlarze robią ludzi w bambuko bo 99% nie ma pojęcia co to sline.

Prawdę mówiąc to dla mnie te srajlajny i inne mpakiety są g....o warte i bujanie ślepych. Albo jest S albo RS i to wszystko. 

Opublikowano
2 minuty temu, Dev napisał(a):

Albo jest S albo RS i to wszystko. 

:thumbup1:

Opublikowano

Panowie spotkał się ktoś z problemem nie płynnie chodzącej elektrycznej klapy bagażnika? 
U brata w B8 lift chodzi tak jakby stopniowo. Zamyka się, mały przeskok idzie dalej, znowu przeskok. Tak około 3 razy.
Nie wiem od czego zacząć, siłowniki czy w mechanizmie szukać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Onkel napisał(a):

Panowie spotkał się ktoś z problemem nie płynnie chodzącej elektrycznej klapy bagażnika? 
U brata w B8 lift chodzi tak jakby stopniowo. Zamyka się, mały przeskok idzie dalej, znowu przeskok. Tak około 3 razy.
Nie wiem od czego zacząć, siłowniki czy w mechanizmie szukać.

Ja tak mam w przedlifcie odkad kupilem auto i myslalem, ze w b8 tak to wyglada :D

Opublikowano

Normalne to nie jest. Klapa powinna zamykać i otwierać się płynnie. 

Opublikowano
13 godzin temu, Dev napisał(a):

3 emblematy s-line, jeden na grill, gdzie fabrycznie nie występował, dwa na błotniki i cena Mocno w gore. Muskel1 ma rację, handlarze robią ludzi w bambuko bo 99% nie ma pojęcia co to sline.

Prawdę mówiąc to dla mnie te srajlajny i inne mpakiety są g....o warte i bujanie ślepych. Albo jest S albo RS i to wszystko. 

Dyskusja tak głupia że aż oczy bolą. Wynika z niej że pakiet s-line to najgorsze co może się trafić w aucie bo przecież pakiet bieda wygląda sto razy lepiej. Za to Ska która wygląda niemal identycznie jak s-line to już jest prawilne wozidło. Co za bzdury...

Fakt że na rynku pełno s-linów które z pakietu mają jedynie emblematy  nie oznacza że prawdziwy s-line to zło. Wręcz przeciwnie +10 do wyglądu auta i nie ma co się czarować... a to że bywają s-liny słabo wyposażone to zupełnie inny temat i nie ma nic wspólnego z atrakcyjnością tego pakietu. P.S. przy pełnym fabrycznym s-linie naprawdę niewiele jest sztuk słabo wyposażonych. Najczęściej biedy to te tylko z pakietem zewnętrznym. Jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną zdejmować pakiet s-line na rzecz bieda edyszyn :grin:

Opublikowano
13 godzin temu, Dev napisał(a):

Nie każdego stać na S albo RS, ale jest pakiet Sline  nie jest to nic nadzwyczajnego ale jeśli auto ma z zew i wew, zdecydowanie lepiej się prezentuje od „zwykłej” wersji….

Opublikowano
Godzinę temu, Kooga napisał(a):

Ja tak mam w przedlifcie odkad kupilem auto i myslalem, ze w b8 tak to wyglada :D

Nie jest to normalne bo w innych b8 lift jak oglądaliśmy to ładnie to chodziło. 

Opublikowano
46 minut temu, kamelus_ napisał(a):

Wynika z niej że pakiet s-line to najgorsze co może się trafić w aucie bo przecież pakiet bieda wygląda sto razy lepiej.

Nikt tego nie twierdzi ale podniecanie się i przepłacanie pakietu s-line oraz celowe szukanie tylko wersji s-line, to głupota zainicjowana przez handlarzy. Najlepiej jeszcze w pojazdach, w których dolepiono znaczki i które nigdy nawet obok s-line nie stały .

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Trzeba tu rozgraniczyć pewne kwestie jak dla mnie, napędzanie sztucznego gowna przez handlarzy a tym bardziej na auta które pakietu nie maja i dodatkowo pisanie bzdur i druga sprawa, auta które ten pakiet mają, i nie widzę tu nic złego ze ktoś szuka tylko wersji S-line bo chce żeby jego auto wizualnie lepiej się prezentowało niż wercia bez pakietu, i jest nakręcony , bo tez wole mieć czarny sufit, kiere ze ściętym wieńcem , kubły sline, niż zwykła wersje w środku z czteroramienna kierownica, z reszta każdy jak nie ma to dokłada z czasem na forum,  a dlaczego? A dlatego ze takie auto lepiej się po prostu prezentuje…

Opublikowano
13 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Nikt tego nie twierdzi ale podniecanie się i przepłacanie pakietu s-line oraz celowe szukanie tylko wersji s-line, to głupota zainicjowana przez handlarzy. Najlepiej jeszcze w pojazdach, w których dolepiono znaczki i które nigdy nawet obok s-line nie stały .

Dokladnie.. Wszystko zależy od pierwszego właściciela auta. Mi trafił się super Niemiec bo zamontowal sporo rzeczy których s lajny nie zawsze mają..AutoHold..Tempomat.Webasto i wiele innych. Chwala mu za to...Teraz doposażam i będzie wersja ULTRA WYPASIONA :)

Edytowane przez NelsonPL