Wandej Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 godzinę temu, Michu1996 napisał(a): Tak wiem o tym, ale wydaje mi się ze ikonka i tak powinna być od razu. Hmmm. Sprawdzę dzisiaj u siebie jak tonwyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 12 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Panowie mam magiel o numerach 8k1 423 055 AJ numer magla 8k0 909 144 F numer sterownika wrzucilem magiel o numerze 8k1 423 055 AC numer magla 8k0 909 144 E numer sterownika przerzuciłem sterownik z końcówka F do magla z końcówka co miał E i wyrzuca błędy Potem wrzuciłem sterownik z tego magla co był i błąd dalej jest i kiera chodzi jak stara pyta…. Wspomagania brak,wrzuciłem dziś stary magiel bo łożysko zatarte ale myślałem ze przywróci sie wspoma ale nic mu nie pomogło,pytanie da radę z tych dwóch złożyć jedna czy szukać coś innego,ewentualnie gdzie na Śląsku dać do regeneracji ? Pierwsze bym zrobił fleszowanie sterownika ODIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Panowie (i Panie, jak przeglądają ) jakie najlepiej ET do allroada przy kołach 19" 8.5J? Tak aby było prawie na równo z nadkolem? Szukałem i nie mogę znaleźć takiego info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 36 minut temu, Adam87 napisał(a): Panowie (i Panie, jak przeglądają ) jakie najlepiej ET do allroada przy kołach 19" 8.5J? Tak aby było prawie na równo z nadkolem? Szukałem i nie mogę znaleźć takiego info 25 mniej więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 10 minut temu, Wandej napisał(a): 25 mniej więcej Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 A jaką oponkę do tego 245/40???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 2 godziny temu, wrclaguna napisał(a): Pierwsze bym zrobił fleszowanie sterownika ODIS Robił mi Adam Tkocz z gliwic na tym sterowniku z końcówka E a moja to F i nie poszło był dalej błąd sterownika,pytanie czy ten magiel może być do mojego auta z tym sterownikiem czy raczej nie przejdzie to ni chu… faktycznie jest różnica w maglu i sterowniku? Tu i tu mam tyle samo pinów na sterownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 2 godziny temu, Adam87 napisał(a): A jaką oponkę do tego 245/40???? Zalezy jak to ma wyglądać. Ja będę dawał teraz 245/30R20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 godzinę temu, Wandej napisał(a): Zalezy jak to ma wyglądać. Ja będę dawał teraz 245/30R20 Optymalnie chcą. Czyli nie za bardzo placek, ale i nie balon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 7 minut temu, Adam87 napisał(a): Optymalnie chcą. Czyli nie za bardzo placek, ale i nie balon No to będzie Ok. 18 mam 245/45 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Może ktoś pomógłby mi zidentyfikować kilka rzeczy? ? 3.2 TFSI 2009r 1) Wisząca, niezidentyfikowana kostka elektryczna (2pin) wychodząca z wiązki silnika - wychodzi zaraz obok/z przewodem do czujnika poziomu oleju. 2) Usunięty pewnie jakieś zaworek (zdjęcie) 3) Wyłamany króciec pewnie na czymś związanym z podciśnieniem (zdjęcie) Pomoże ktoś? Staram się to odgruzować ? Edytowane 25 Lutego 2023 przez R4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 W dniu 25.02.2023 o 02:37, Wandej napisał(a): Hmmm. Sprawdzę dzisiaj u siebie jak tonwyglada I jak tam sprawdzałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Czy możliwe, że oryginalny znaczek z pokrywy silnika mógł sam odpaść? Przy dolewaniu płynów zauważyłem jego brak. Z tego co wiem to jest na jakieś zatrzaski bo kawałek jednego został w pokrywie osłony silnika. Edytowane 3 Marca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Ktoś zerwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Sam spadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 No, to już wiesz. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 8 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Czy możliwe, że oryginalny znaczek z pokrywy silnika mógł sam odpaść? Przy dolewaniu płynów zauważyłem jego brak. Z tego co wiem to jest na jakieś zatrzaski bo kawałek jednego został w pokrywie osłony silnika. pewnie w ASO zawinęli w A3 też mi dziwnym trafem zniknął po wizycie w ASO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 2 godziny temu, jedrekx napisał(a): pewnie w ASO zawinęli w A3 też mi dziwnym trafem zniknął po wizycie w ASO Auto nie było w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 o widzisz! to może już wcześniej zniknęło i nie zauważyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Godzinę temu, jedrekx napisał(a): o widzisz! to może już wcześniej zniknęło i nie zauważyłeś Raczej samo odpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi