Opublikowano 25 Lutego 20233 l 1 godzinę temu, Michu1996 napisał(a): Tak wiem o tym, ale wydaje mi się ze ikonka i tak powinna być od razu. Hmmm. Sprawdzę dzisiaj u siebie jak tonwyglada
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 12 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Panowie mam magiel o numerach 8k1 423 055 AJ numer magla 8k0 909 144 F numer sterownika wrzucilem magiel o numerze 8k1 423 055 AC numer magla 8k0 909 144 E numer sterownika przerzuciłem sterownik z końcówka F do magla z końcówka co miał E i wyrzuca błędy Potem wrzuciłem sterownik z tego magla co był i błąd dalej jest i kiera chodzi jak stara pyta…. Wspomagania brak,wrzuciłem dziś stary magiel bo łożysko zatarte ale myślałem ze przywróci sie wspoma ale nic mu nie pomogło,pytanie da radę z tych dwóch złożyć jedna czy szukać coś innego,ewentualnie gdzie na Śląsku dać do regeneracji ? Pierwsze bym zrobił fleszowanie sterownika ODIS
Opublikowano 25 Lutego 20233 l Panowie (i Panie, jak przeglądają ) jakie najlepiej ET do allroada przy kołach 19" 8.5J? Tak aby było prawie na równo z nadkolem? Szukałem i nie mogę znaleźć takiego info
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 36 minut temu, Adam87 napisał(a): Panowie (i Panie, jak przeglądają ) jakie najlepiej ET do allroada przy kołach 19" 8.5J? Tak aby było prawie na równo z nadkolem? Szukałem i nie mogę znaleźć takiego info 25 mniej więcej
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 2 godziny temu, wrclaguna napisał(a): Pierwsze bym zrobił fleszowanie sterownika ODIS Robił mi Adam Tkocz z gliwic na tym sterowniku z końcówka E a moja to F i nie poszło był dalej błąd sterownika,pytanie czy ten magiel może być do mojego auta z tym sterownikiem czy raczej nie przejdzie to ni chu… faktycznie jest różnica w maglu i sterowniku? Tu i tu mam tyle samo pinów na sterownikach
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 2 godziny temu, Adam87 napisał(a): A jaką oponkę do tego 245/40???? Zalezy jak to ma wyglądać. Ja będę dawał teraz 245/30R20
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 1 godzinę temu, Wandej napisał(a): Zalezy jak to ma wyglądać. Ja będę dawał teraz 245/30R20 Optymalnie chcą. Czyli nie za bardzo placek, ale i nie balon
Opublikowano 25 Lutego 20233 l 7 minut temu, Adam87 napisał(a): Optymalnie chcą. Czyli nie za bardzo placek, ale i nie balon No to będzie Ok. 18 mam 245/45
Opublikowano 25 Lutego 20233 l Może ktoś pomógłby mi zidentyfikować kilka rzeczy? ? 3.2 TFSI 2009r 1) Wisząca, niezidentyfikowana kostka elektryczna (2pin) wychodząca z wiązki silnika - wychodzi zaraz obok/z przewodem do czujnika poziomu oleju. 2) Usunięty pewnie jakieś zaworek (zdjęcie) 3) Wyłamany króciec pewnie na czymś związanym z podciśnieniem (zdjęcie) Pomoże ktoś? Staram się to odgruzować ? Edytowane 25 Lutego 20233 l przez R4xx
Opublikowano 26 Lutego 20233 l W dniu 25.02.2023 o 02:37, Wandej napisał(a): Hmmm. Sprawdzę dzisiaj u siebie jak tonwyglada I jak tam sprawdzałeś ?
Opublikowano 3 Marca 20233 l Czy możliwe, że oryginalny znaczek z pokrywy silnika mógł sam odpaść? Przy dolewaniu płynów zauważyłem jego brak. Z tego co wiem to jest na jakieś zatrzaski bo kawałek jednego został w pokrywie osłony silnika. Edytowane 3 Marca 20233 l przez NelsonPL
Opublikowano 3 Marca 20233 l 8 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Czy możliwe, że oryginalny znaczek z pokrywy silnika mógł sam odpaść? Przy dolewaniu płynów zauważyłem jego brak. Z tego co wiem to jest na jakieś zatrzaski bo kawałek jednego został w pokrywie osłony silnika. pewnie w ASO zawinęli w A3 też mi dziwnym trafem zniknął po wizycie w ASO
Opublikowano 3 Marca 20233 l 2 godziny temu, jedrekx napisał(a): pewnie w ASO zawinęli w A3 też mi dziwnym trafem zniknął po wizycie w ASO Auto nie było w serwisie.
Opublikowano 3 Marca 20233 l Godzinę temu, jedrekx napisał(a): o widzisz! to może już wcześniej zniknęło i nie zauważyłeś Raczej samo odpadło.