Opublikowano 24 Stycznia 20233 l Panowie pytanko,standardowo przerwana guma na maglownicy i magiel pada od strony pasażera na drążku,pochytałem sobie drugi magiel z drążkami i sterownikiem,sterownik ma cp od magla? Trzeba potem kodować nowy magiel ? Kąt skrętu itp?
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Mam MMI 3G+ ze slotem na kartę sim wkładam swoją kartę z telefonu z sieci Play MMI widzi kartę łączy się z nią ale internet jaki udostępnia jest tylko w technilogii 2G a wiadomo jak z 2G ledwo to działa mój telefon łączy się z siecią wifi auta ale sam internet działa za wolno aby móc cokolwiek robić. MMI wersja USA (jeśli to ma znaczenie ) Pytanie czy da się to przełączyć na sieć 3G, 3G+ ? (Nie to że chcę z tego korzystać ale ciekawy byłem czy i jak to działa ?) Edytowane 26 Stycznia 20233 l przez marky2552
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l bez wymiany hardware'u (sam moduł gsm telit albo całe mmi na europę) się chyba nie obejdzie więc raczej nie warto
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Nie no tam nic nie bede wymieniał tylko tak o chciałem sprawdzić czy działa, ale dziwne że sieć 2G łapie a 3G już nie chce
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze, bo moje to leją w niebo, jedna dziala tylko na 2 zamiast 3 dziurach, a z drugiej storny to wgl ledwo to leje i strasznie działaja po prostu. Prosiłbym z linkiem jak ktoś ma sprawdzone jakieś itd Edytowane 26 Stycznia 20233 l przez Shkf
Opublikowano 27 Stycznia 20233 l 20 godzin temu, marky2552 napisał(a): Nie no tam nic nie bede wymieniał tylko tak o chciałem sprawdzić czy działa, ale dziwne że sieć 2G łapie a 3G już nie chce Kwestia obsługiwanych pasm USA vs Europa. To że podłącza się do sieci 2G to bardzo naturalne, taką kompatybilność często się zachowuje (np. w telefonach aby być chociaż w stanie wykonać połączenia).
Opublikowano 27 Stycznia 20233 l W dniu 26.01.2023 o 18:18, Shkf napisał(a): Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze Kupój z A7 Edytowane 27 Stycznia 20233 l przez pawel72689
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l W dniu 26.01.2023 o 18:18, Shkf napisał(a): Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze, bo moje to leją w niebo, jedna dziala tylko na 2 zamiast 3 dziurach, a z drugiej storny to wgl ledwo to leje i strasznie działaja po prostu. Prosiłbym z linkiem jak ktoś ma sprawdzone jakieś itd Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Numery czesci: 4G8 955 987 A - lewa strona 4G8 955 988 A - prawa strona Edytowane 30 Stycznia 20233 l przez Kooga
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l Teraz, Kooga napisał(a): Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Mgiełkowe z A7 polecam
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 31 minut temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) Otwórz klapkę wlewu paliwa , odkręć korek i na nim masz nr. np. 8k0..... Edytowane 30 Stycznia 20233 l przez mariusz36
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 1 minutę temu, mariusz36 napisał(a): Otwórz klapkę wlewu paliwa , odkręć korek i od spodu masz nr. np. 8k0..... czego Ty od niego wymagasz chłooooopie on ma ludzi od podawania numerów części, sam łap nie brudzi
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 36 minut temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) odpalasz etkę i jechane, bozia rączek nie dała?
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) przecież jak w aso powiesz że potrzebujesz korek do (Audi A4 B8) to dadzą sobie rade bez numeru. Może jeszcze kawkę zaproponują dla stałego klienta.
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 24 minuty temu, Malec napisał(a): przecież jak w aso powiesz że potrzebujesz korek do (Audi A4 B8) to dadzą sobie rade bez numeru. Może jeszcze kawkę zaproponują dla stałego klienta. Już nie aktualne--wymiana uchwytu korka (mała gumowa linka)(wymienialne) jest możliwa więc zamawiam tą część i sam sobie wymienię.
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Już nie aktualne--wymiana uchwytu korka (mała gumowa linka)(wymienialne) jest możliwa więc zamawiam tą część i sam sobie wymienię. Wow i co mamy ci brawo bić? No to brawooooooo
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 4 godziny temu, Kooga napisał(a): Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Numery czesci: 4G8 955 987 A - lewa strona 4G8 955 988 A - prawa strona Wiesz może jaki numer części mają dysze podgrzewane? Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane?
Opublikowano 30 Stycznia 20233 l 2 minuty temu, luk330 napisał(a): Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane? Podgrzewane są. Edytowane 30 Stycznia 20233 l przez pelonek1
Opublikowano 31 Stycznia 20233 l 12 godzin temu, luk330 napisał(a): Wiesz może jaki numer części mają dysze podgrzewane? Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane? Podgrzewane sa.