mariusz36 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Macashi napisał(a): Orientuje się ktoś czy jest w ogóle możliwe zdjęcie fabrycznych listew/ramek wokół szyb drzwi, które są czarne (gumowe) i wymiana ich na chromowane? Jak najbardziej można wymienić te listwy i nie jest to skomplikowana operacja . jedyny problem to z ramką ostatnią w szybie tylnej . Nie wiem czy nie trzeba ją wycinać , ale napewno jest to do zrobienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_091019 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 W dniu 29.04.2023 o 11:51, rafalpe napisał(a): tak, wersja ultra posiada dokładnie taki korek. nie żyduj teraz kasy tylko kupuj. mylisz się.... ULTRA powinna mieć z palladu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Panowie Potrzebuje rozrząd do kodu silnika CNCD i dwumase,z czego najlepiej brać i może macie odrazu gdzieś linki w dobrej cenie to moglibyście wkleić,Ewentualnie ktoś ma w dobrej cenie ori z aso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 46 minut temu, Leszczonka napisał(a): Panowie Potrzebuje rozrząd do kodu silnika CNCD i dwumase,z czego najlepiej brać i może macie odrazu gdzieś linki w dobrej cenie to moglibyście wkleić,Ewentualnie ktoś ma w dobrej cenie ori z aso ? Ja rozrząd kupowałem orginalny na allegro, cena była korzystniejsza niż w serwisie. Jeśli chce mogę podać namiary na tego alegrowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 55 minut temu, Leszczonka napisał(a): Panowie Potrzebuje rozrząd do kodu silnika CNCD i dwumase,z czego najlepiej brać i może macie odrazu gdzieś linki w dobrej cenie to moglibyście wkleić,Ewentualnie ktoś ma w dobrej cenie ori z aso ? Pisz do @dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 4 godziny temu, Leszczonka napisał(a): Panowie Potrzebuje rozrząd do kodu silnika CNCD i dwumase,z czego najlepiej brać i może macie odrazu gdzieś linki w dobrej cenie to moglibyście wkleić,Ewentualnie ktoś ma w dobrej cenie ori z aso ? @_małyTM_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 9 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Panowie Potrzebuje rozrząd do kodu silnika CNCD i dwumase,z czego najlepiej brać i może macie odrazu gdzieś linki w dobrej cenie to moglibyście wkleić,Ewentualnie ktoś ma w dobrej cenie ori z aso ? Rozrzad Dayco dwumas Luk-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 11 godzin temu, Dev napisał(a): Rozrzad Dayco dwumas Luk-a A co sądzisz o rozrządach Conti ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 6 godzin temu, Rabbi napisał(a): A co sądzisz o rozrządach Conti ? Sądzę żebyś założył Dayco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 7 godzin temu, Dev napisał(a): Sądzę żebyś założył Dayco A jakiś argument za Dayco lub przeciw Conti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @Dev witam, czy bylbys w stanie podać mi numer zaslepek spryskiwaczy reflektorów do zderzaka competition a4 b8. Jestem w trakcie zmiany zderzaka z s-line na competition ale nie pasują mi zaslepki, mają trochę inny kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Czy po nr VIN da się sprawdzić nr sprężarki klimatyzacji? Moja stanęła na dębowo, silnik zgasł i nie dało się go odpalić WAUZZZ8K99A012403 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 39 minut temu, Hubertus01 napisał(a): Czy po nr VIN da się sprawdzić nr sprężarki klimatyzacji? Moja stanęła na dębowo, silnik zgasł i nie dało się go odpalić WAUZZZ8K99A012403 8K0 260 805 L 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 3 godziny temu, graphinium napisał(a): @Dev witam, czy bylbys w stanie podać mi numer zaslepek spryskiwaczy reflektorów do zderzaka competition a4 b8. Jestem w trakcie zmiany zderzaka z s-line na competition ale nie pasują mi zaslepki, mają trochę inny kształt. jaki jest nr PR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Czy ten płyn hamulcowy będzie dobry do B8 lift, bo chcę wymienić cały płyn w układzie hamulcowym. Ile mniej więcej mi potrzeba 1L 2L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) Będzie ok, weź sobie 2l, 1l to troszkę za mało bo ok 800 ml schodzi na przewody idące do tyłu i te 200 co zostaje na przód to tak na styk bym powiedział, a warto mieć zapas. Edytowane 7 Maja 2023 przez Langista 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Litr spokojnie wystarczy nawet jak odessie stary że zbiorniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) Panowie pytanko czy ten wałek jest do wymiany ? Bo jakiś luz może podobno mieć? Czy to mit bo widziałem na jakimś filmie że jakiś luz mogę mieć ale nie wiem czy to prawda… wałek jest o numerze ori 06L109088 INTAKE widzę ze walki były wymieniane dwa bo w aso była adnotacja o tym.. znowu wałek wydechowy nie ma luzu nic a nic IMG_7227.mov Edytowane 7 Maja 2023 przez Leszczonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 W dniu 5.05.2023 o 21:10, Dev napisał(a): jaki jest nr PR ? Niestety nie wiem co to PR. Ale mam numer korpusu zderzaka. 8K0 807 437 AJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Numer PR czyli kod wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi