dobry1 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Koncowka powinna byc E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Co daje takie przełożenie intercoolera? mam autko mapowane na 200 koni czy wskazane jest jego wymiana na np taki od 3.0 TDI? w jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie B&O w Avancie ma głośniki w słupkach podsufitki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie B&O w Avancie ma głośniki w słupkach podsufitki? Tak w w ostatnim słupku "D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie B&O w Avancie ma głośniki w słupkach podsufitki? Tak w w ostatnim słupku "D" Ok. Dzięki za pomoc:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Koledzy, chciałbym zamontowac sobie siatki tylne na przednie siedzenia, wiecie o co mi chodzi? ) gdzie moge cos takiego znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Koledzy, chciałbym zamontowac sobie siatki tylne na przednie siedzenia, wiecie o co mi chodzi? ) gdzie moge cos takiego znalezc? Tak bez problemu mozesz załozyć albo uzywki albo ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie B&O w Avancie ma głośniki w słupkach podsufitki? Tak w w ostatnim słupku "D" Nie wiedziałem tego, ale szczerze to jeszcze nie widziałem na allegro sufitu S-line pod B&O... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie pomożecie http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-127/lampy-led-neon-polift-2012-a-266113/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Koncowka powinna byc E Zgadza sie - moj blad. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie B&O w Avancie ma głośniki w słupkach podsufitki? Tak w w ostatnim słupku "D" Nie wiedziałem tego, ale szczerze to jeszcze nie widziałem na allegro sufitu S-line pod B&O... ja dopiero się o tym dowiedziałęm jak wrzuciłem podsufitkę z rs4, w tylnych słupkach były miejsca na 2 głośniki których ja nie mialem... 2 tygodnie temu je wrzuciłem i powiem szczerze-jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Bang robi robote w a4, szczegolnie w sedanie. W a5 juz niebardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 a5 nie gra tak jak a4 avant.. mam porównanie z kumpla a 5:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja też miałem okazję posłuchać Banga w nowej A5 i powiem szczerze, że stosunek ceny jaką trzeba dać za ten zestaw do tego co oferuje.... może faktycznie w A4 jest lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jak te siatki się fachowo nazywają? Bo jakoś na allegro ni jak nie mogę tego znaleźć;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-127/lampy-led-neon-polift-2012-a-266113/ help please - chciałbym jutro zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-127/lampy-led-neon-polift-2012-a-266113/ help please - chciałbym jutro zamówić Ja aktualnie ETKI nie mam wiec nie pomoge nie mowiac o ELSIE Nie rozumiem tylko czemu w ASO ci nie umieja podac numery wtyk i pinow dzwon do kierownika albo innej kompetetnej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Panowie może szuka ktoś sufitu czarnego do Avanta bez panoramy:wink: http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-127/lampy-led-neon-polift-2012-a-266113/ help please - chciałbym jutro zamówić Napisłem Ci te numery w Twoim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Postaram sie dzis napisac jak sie zmienia lampy z zarowkowych na LED w avancie bo mnie zamęczycie Kto chciał to oczywiscie wysylalem mu jak to sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Postaram sie dzis napisac jak sie zmienia lampy z zarowkowych na LED w avancie bo mnie zamęczycie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi