gregski Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 ja kupowalem wiazke w aso, koszotowala cos kolo 100 pln... miala dolaczony dokladny opis podlaczenia, dla mnie laika w temacie niezbedne...
damianw Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 ja kupowalem wiazke w aso, koszotowala cos kolo 100 pln... miala dolaczony dokladny opis podlaczenia, dla mnie laika w temacie niezbedne... Jeszcze raz dzięki. Mod będzie pewnie robiony dopiero w maju, jak będę w PL
skotyman Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Koledzy, orientuje się któryś z was, gdzie jest czujnik temperatury w b8? Jeden z mechaników powiedział mi, że dużo roboty jest, żeby się do tego dobrać..
_Gabriel_ Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Koledzy, orientuje się któryś z was, gdzie jest czujnik temperatury w b8? Jeden z mechaników powiedział mi, że dużo roboty jest, żeby się do tego dobrać.. ktorej temperatury? jak temperatury zewnetrznej, to jest w przednim grilu za znaczkiem OOOO
Gibons Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Koledzy czy możecie mi napisać co to jest na foto nr 1. i nr 2. ? 1. to wzmacniacz ? 2. ?? Zobacz całą galerię
Hohe Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie, kupiłem coś takiego: Audi Multimedia Video Interface new Audi A4 A5 Q5 (B8) 2008> :: AUDI :: XCarLink Chcę do tego zamontować kamerę, albo dwie oraz używać z iPhone (navi, filmy). Co o tym myślicie? Może ktoś posiada to urządzenie albo montował u siebie kamerkę?
mumen Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Może wie ktoś gdzie jest bezpiecznik od elektryki foteli, chodzi o sterowanie, przestało dzialać w obu fotelach, jedyne co działa to grzanie.
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Może wie ktoś gdzie jest bezpiecznik od elektryki foteli, chodzi o sterowanie, przestało dzialać w obu fotelach, jedyne co działa to grzanie. Po lewej stronie deski masz go opis masz na plastiku
mumen Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No właśnie się tak zastanawiałem, kto pierwszy odpisze, wiedziałem że Grzegorz Dzięki wielkie
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Przy pełnej elektryce foteli sa jeszcze dwa dodatkowe bezpieczniki termiczne w słupku A ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Jakby ktos chciał załozyć Asystenta Swiateł ===> ASYSTENT ŚWIATEŁ DROGOWYCH DO AUDI A4/A5/Q5 (3116192628) - motoAllegro
Magicbattle Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 panowie o ile sie nie myle to ktos chyba zmienial lampy na led i je kodowal. jest jakis temat z cala ta procedura bo nie moge znalesc
sysek27 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Kolega Diksonczy jakoś tak robił jakieś przymiarki, ale nie wiem czy pociągnął temat do końca musiałbyś go podpytać
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ale ktos chyba to robil a pewnie, że robili (wymieniali).. sporo osób
sysek27 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jędrzej masz fotkę tej naklejki na aucie bo obiecałeś wrzucić
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie miałem jej jeszcze nawet w rękach.. przed Bukowiną nie zdążyłem jej odebrać, a w Bukowinie nie było kiedy jej wziąć i ostatecznie Artur mi ją przywiózł z powrotem do Bydgoszczy w tym tygodniu po nią pojadę, wytrę szybę i przykleję bo auto całe uwalone od soli przez drogę do i z Bukowiny
Rekomendowane odpowiedzi