arek776 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Fele beda pasować fajnie ze małe ET jest . Super, dzięki za odpowiedź. Tym bardziej super że fele już są u mnie zobaczcie jaka jest różnica po między led a standardowymi żarówkami w B8 A te lampki teraz są suuper. Ja też tak chcę Na mijania Osram CBH h7. A co w tych dziennych siedzi?
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 w dziennych 4x P13W Żarówka Led P13W DRL 6W 4xHigh Power Peugeot 508 www.sklepledowy.pl poproś o rabat 10% ja taki dostałem
topskun Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Żonie też kamień z serca spadł jak oznajmiłem jej, że ledów z przodu nie będzie Kolejna kobieta, która ma uprzedzenia do ledów? Mi ostatnio znajoma powiedziała, że się świeci jak choinka takie małe spostrzeżenie od właścicielki Lexa IS
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie o ledy chodzi, a o cenę... po co ja jej wspominałem o kosztach?! powinienem powiedzieć 17.50zł za stronę i były by ledy...
topskun Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie o ledy chodzi, a o cenę... po co ja jej wspominałem o kosztach?! powinienem powiedzieć 17.50zł za stronę i były by ledy...Skąd ja to znam dlatego najlepiej modzić to czego nie widać
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane
_Gabriel_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane
topskun Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane Ja na pytanie "po co Ci znowu taka czy inna pierdółka?" Odpowiadam: "Tak samo jak Tobie kolejna para szpilek"
Hohe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja jak walczyłem z Komfortem, a dokładniej z komponentem i dopisaniem kluczy, to małżonka stwierdziła po pewnym czasie, że to nie jest convenience module a raczej inconvenience module. Bo z komfortem to nic wspólnego nie ma. :grin:
proximpuh Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane Jarku, popełniasz duży błąd, ja najpierw robię a później mówię albo i nie mówię a jeśli chodzi o koszty modów to bardzo rzadko mówię:kox:prawdę
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze
_Gabriel_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze Az to niewyrozumiala kobieta! zdarzyla Ci kupic chociaz cos do auta?
wladi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze :polew:
_Gabriel_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 coś Ty! bezczelna no coz... tak to jest, jak sie czlowiek zwiaze nie z ta kobieta co powinien! popatrz... chciales byc dobrym czlowiekiem i przeznaczyc pieniadze na cos do samochodu. rownie dobrze mogles je wydac na alkohol, albo kokaine... i biegac z siekiera po domu dla zabawy. tak to jest, kobieta tego nie zrozumie, ze postapiles dobrze modyfikujac auto
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze Hahaha! Widzę, że jest nas wiecej... Może założymy grupę wsparcia i ogłosimy to w mediach, może nawet będziemy dostawać 1% z podatków, ze wsparcia innych co nie mogą rezać? iPad Tapatalk HD
Hohe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze Hahaha! Widzę, że jest nas wiecej... Może założymy grupę wsparcia i ogłosimy to w mediach, może nawet będziemy dostawać 1% z podatków, ze wsparcia innych co nie mogą rezać? iPad Tapatalk HD Jestem za!
Staszek20VT Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze Hahaha! Widzę, że jest nas wiecej... Może założymy grupę wsparcia i ogłosimy to w mediach, może nawet będziemy dostawać 1% z podatków, ze wsparcia innych co nie mogą rezać? iPad Tapatalk HD Jestem za! +1
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 gdyby ktos cos to mam takie cuś do Waszych furmanek - oczywiscie cena dla Klubowiczow do większej negocjacji... ORYGINALNE FELGI Z OPONAMI DO AUDI A4 A5 18'' (3206988181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi