wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Panowie kto ma AIR BAG w tylnej kanapie ?
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Cena mysle ze KOX Kurde nie wiem czy brac PODSUFITKA AUDI A4 AVANT CZARNA S-LINE KOMBI 8K B8 (3280372792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Wstepnie sie dogadałem, jest tutaj ktos z dolnego slaska zeby mi to odebrac i ewentualnie przetrzymac jak ktos bedzie ode mnie tam jechac? ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Polkowice/lubin
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Kurde no znaleźc nikogo nie moge... ode mnie to 400 km:facepalm:
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Klikaj Kup Teraz bo zaraz zniknie Namówiłeś mnie Zawsze chciałem miec takie cos Motor sprzedałem wiec pojdzie kasa na rezako chyba
darecy Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Klikaj Kup Teraz bo zaraz zniknie Namówiłeś mnie Zawsze chciałem miec takie cos Motor sprzedałem wiec pojdzie kasa na rezako chyba Jak bym był bliżej to bym Ci po nią podskoczył, cena super! iPad Tapatalk HD
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Gdyby ktoś wyraził chęć odebrania mi tego byłbym Moze ktoś do kołobrzegu na długi Weekend leci? zboczy z trasy a ja już mu tutaj wszystko wynagrodze
artua2 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 to nie jest ORI alkantara, kupiłem w hurtowni materiałów we Wrocławiu.Ale wyglada zajębiście i nie siedzisz na podsufitce więc nic sie z nią nie stanie. tapicer powiedział ze alkantara za 50 zł a ori za 450 to niczym sie nie wyrówznia. Każdy ma swoje zdanie. racja siedzieć na niej nie będziesz czekam na foty mam jeszcze starą jasną podsufitke może też poleci w alkantarę
genie Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 przy okazji ponowię pytanie jako, że poprzednim razem dopisałem je edytując posta i chyba zaginęło w czeluściach internetu... gdzie wozicie gaśnicę? (może jest jakieś dedykowane miejsce w B8) bo ja mam póki co w tej siatce we wnęce bagażnika ale raz na jakiś czas wypada i się telepie po bagażniku na bardziej dynamicznych zakrętach Też się nad tym zastanawiałem kilkanaście dni temu. Poprzedni właściciel woził jak niżej ... Ja ma gaśnice koło akumulatora i elegancko tam pasuje siedzi ładnie zaklinowana ale mam zamiast koło zestaw naprawczy. ... ale wystarczy chwilkę ruszyć makówką, aby uświadomić sobie że w razie draki może to być bardzo fatalnym miejscem z racji potrzebnego na tę czynność czasu - zwłaszcza jeśli bagażnik będzie załadowany. Chwilowo gaśnicę wożę za wspomnianym wyżej boczkiem z siateczką - gaśnica była w kartoniku, więc ładnie się tam wpasowała. Docelowo chciałbym ją zamontować gdzieś w zasięgu ręki z przodu. Niestety nie znalazłem nigdzie fabrycznego miejsca instalacji, więc albo będę wiercił otwory na uchwyt ... albo jak w A3 będę woził w schowku - drugą i tak zawsze wożę w skrzynce w bagażniku. Mam kumpla strażaka i już mnie kiedyś przekonał, że taką gaśnicą jak mamy w samochodach to mogę sobie co najwyżej w kiepa psiknąć a żeby mieć szansę cokolwiek zgasić to bym musiał ze 20 takich wozić Ale mimo wszystko jakiś spokój ducha taki sprzęt daje więc nie chcę jej jednak tak głęboko chować... mam dojazdówkę więc u mnie miejsce koło akumulatora zupełnie odpada. Przyglądałem się montażowi pod fotelem pasażera ale widzę, że przy maksymalnie opuszczonym fotelu chyba też tej gaśnicy nie wyrwę Ktoś ma tak zamontowaną i może zrobić zdjęcie (samemu zaczepowi ze zdjętą gaśnicą)?
darecy Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 skandal - tvn już na miejscu http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-148/audi-a4-2-0tdi-facelifting-lift-2012-a-275154/
arek776 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Gdyby ktoś wyraził chęć odebrania mi tego byłbym Moze ktoś do kołobrzegu na długi Weekend leci? zboczy z trasy a ja już mu tutaj wszystko wynagrodze kupiłeś? odebrał Ci to ktoś? ja latam w te okolice, mogę podskoczyć ale nie wiem jakbyś miał to odebrać ode mnie. zapewne nad bałtyk się udam ale zapakować się z tym już nie będę miał jak
cool506 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Kupiłem, dziś namierzyłem jakichś znajomych z Polkowic, jutro bede dzwonił, a jak coś dam Ci znać i dzieki za checi , jeszcze kwestia gdzie mieszkasz? --pw
arek776 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Kupiłem, dziś namierzyłem jakichś znajomych z Polkowic, jutro bede dzwonił, a jak coś dam Ci znać i dzieki za checi , jeszcze kwestia gdzie mieszkasz? --pw Wrocław, jakby co dawaj znać
cool506 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 :hi:dobry Mogłby mi ktoś podrzucić link do wątku o montażu lamp ledów przed liftem na tył ? Nie moge go zlokalizowac
cool506 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 nie ma takiego tematu Kurde coś mi sie wydawało ze było.... To trzeba by założyć
Rekomendowane odpowiedzi