Cuber Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pany jest ktoś chętny na lustra z polifta 10+2 pin ? są składane ? Jeśli tak to Ja jestem chętny wtedy moje z S4 będa na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 S4 są spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pany jest ktoś chętny na lustra z polifta 10+2 pin ? są składane ? Jeśli tak to Ja jestem chętny wtedy moje z S4 będa na sprzedaż Tak są składane rzecz jasna można powiedzieć że są w kolorze z S4 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Tak, świeci zielona kontrolka przy włączniku. Słabo ją widać, ale widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianw Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ciężko dostrzec, ale można. Na przełączniku, jeśli masz ustawione światła na auto, to jeśli są włączone dzienne podświetlony jest na włączniku napis auto i bodajże 0, jeśli mijania to podświetlona jest ikona świateł mijania na włączniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ja mam MMI 2G i w momencie jak zapalają się światła mijania to włącza się podświetlanie guzików na panelu ze sterowania MMI wokół lewarka zmiany biegów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ja mam MMI 2G i w momencie jak zapalają się światła mijania to włącza się podświetlanie guzików na panelu ze sterowania MMI wokół lewarka zmiany biegów:wink: A jak masz włączoną nawigację, to przełącza Ci się na tryb nocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 A4 3.0 TDi S-line Jedyna w PL MAXXXX Opcja B&O (3576710918) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wypassssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? jak nie połamiesz plastików i włożysz dobrą stroną będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? dzięki wielkie dziadek na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? 2009 Audi A4 B9. Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 a ja mam pytanko gdzie kupić takie plastikowe wyjmaki jak na filmie do rozbierania tapicerki itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 fajny zestaw, ja mam taki tylko że 6 szt, a używam 2/3 max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zestawy są rózne wszystko zalezy od naszych potrzeb Jarek kupiłes to MMI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 w ASO jak mi ściągali boczki na drzwiach to gość zamiast takich wyjmaków i tak używał śrubokręta - zacząłem tak na niego krzyczeć że aż sprzedawcy z salonu wybiegli zobaczyć co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi