wladi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jaki typ żarników jest xenonie? D2S?Nie koniecznie, ja miałem D1S nie wiem jak w B8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 D3S w b8 na allegro gość ma ori philipsa i osram po 150zł szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 No niestety wierny jestem tylko jednym żarnikom OSRAM D3S Xenon XENARC ORIGINAL Żarnik Palnik 35W (3623957139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Wygląda fajnie ale cena chyba trochę wysoka nie ? A5 są droższe niż B8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Pany jaki wzmak przychodzi do MMI 2G pod ASS ??---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Zastanawiam się też nad wyjmakami do konektorów z kostek i nie wiem co wybrać... Yato zestaw za ~320 Jonnseway ~410 i jeszcze jakiś producent mi się przewinął... Poradźcie bo mam dosyć tej partyzantki z igłami i innymi pseudy wyjmakami Szukaj zestawu z ASTA około 300 PLN Wzmak pod ASS to zalezy ktory rok 8T0035223P MOST AUDI A4 8K WZMACNIACZ AUDIO 8T0035223P (3620895973) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek@ Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Pany jaka literke na koncu powinien miec sterownik dzwi przod zeby obsługiwał światełka w dzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Pany jest problem nie wiedzieć czemu zmieniarka nie czyta mi nowo nagranej płyty mp3 płyta w innych autach gra normalnie nie sprawdziłem jeszcze w innym audi ale u mnie po włożeniu jej w napęd pojawia się straszny pisk z głośników i cały system MMI się wiesza raz się tak zawiesił że musiałem zresetowac MMI... jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Pany jest problem nie wiedzieć czemu zmieniarka nie czyta mi nowo nagranej płyty mp3 płyta w innych autach gra normalnie nie sprawdziłem jeszcze w innym audi ale u mnie po włożeniu jej w napęd pojawia się straszny pisk z głośników i cały system MMI się wiesza raz się tak zawiesił że musiałem zresetowac MMI... jakieś sugestie? Kiedys mialem podobnie jak nagralem wysoką predkoscia.. teraz zawsze 10 x uzywam... Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema panowie ile sa warte listwy progowe sline z b8 ? moze ktos szuka poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema panowie ile sa warte listwy progowe sline z b8 ? moze ktos szuka poza tym Nowe sa warte tyle co w katalogu a uzywki np. Kupilem ostatnio za 250 + kw w kolorze Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Wew czy zew listwy ? ja zewnętrzne kupiłem za 150zł za komplet z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 w takiej cenie to sam chętnie bym łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 świetny kolor! AUDI A4 S-LINE TDI TV KAMERA HDD NAVI M2013 (3627090613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 świetny kolor! AUDI A4 S-LINE TDI TV KAMERA HDD NAVI M2013 (3627090613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jakios ten panel mmi nie przemawia..., a kolor ladny, przydalaby sie lekka gleba Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 świetny kolor! AUDI A4 S-LINE TDI TV KAMERA HDD NAVI M2013 (3627090613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. swietny kolor:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 S LINE zewnetrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pany, ktoś chce kupić kierownice od S5 z airbagiem i łopatami przed lift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pany, ktoś chce kupić kierownice od S5 z airbagiem i łopatami przed lift? Po ile? Jakieś zdjęcie byś wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jakie kolory mają paski na sprezynach zawieszenia 1BE bo pożyczyłem koledze oddał mi i teraz nie wiemy czy nie są zamienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Fioletowo/szary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi