dziadek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pany jaka jest procedura ustawiania wycieraczek przedniej szyby? Trzeba odkręcać całe ramię i przestawić? Po wymianie szyby w ASO zaczęła mi ta kierowcy uderzać o słupek A, więc zgłosiłem przestawili tak że teraz nie dojeżdża do końca i zostawia dosyć gruby pas brudnej szyby przy słupku , jak sam tego nie zrobię to dobrze nie będzie ...
Hohe Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ja moje po, wymianie szyby, ustawiałem właśnie tak. Najprościej.
dziadek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ja moje po, wymianie szyby, ustawiałem właśnie tak. Najprościej. tego się obawiałem - mam nadzieję że łatwo to schodzi i nie trzeba ściągacza
Hohe Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ja moje po, wymianie szyby, ustawiałem właśnie tak. Najprościej. tego się obawiałem - mam nadzieję że łatwo to schodzi i nie trzeba ściągacza Nie ma co się obawiać. Powinno łatwo zejść, a sam sobie ustawisz najlepiej.
mumen Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie, czy jak zamienię od innego samochodu radio z wersji 3G, tylko dla sprawdzenia czy moje jest uszkodzone to czy może się wpakować jakoś ochrona CP ? Czy radio z ochroną od innego powinno coś z siebie zagrać. Chciał bym tylko sprawdzić czy moje nie jest upalone.
Hohe Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Tak się podepnę, bo zawsze mnie to zastanawiało. Jak przełożę jakiś komponent z innego auta i wskoczy CP, to po zamienieniu spowrotem oba będą działać u siebie, jak wcześniej? Czy niekoniecznie?
rslj Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Tak się podepnę, bo zawsze mnie to zastanawiało. Jak przełożę jakiś komponent z innego auta i wskoczy CP, to po zamienieniu spowrotem oba będą działać u siebie, jak wcześniej? Czy niekoniecznie? U mnie wszystko po zamianie działało
mumen Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 No mi się wydaje ze nie powinno wskoczyć CP bo przecież nie uruchamia się żadna procedura zabezpieczająca, ale sam nie próbowałem więc lepiej zapytać. W niedzielę od mojej siostrzyczki Q5 radio zagości w moim bagażniku, prawdopodobnie powinno grać przerywanie ale mam nadzieję że to rozwiąże zagadkę z brakiem dźwięku, jeśli zagra tak samo to przyczyna poza radiem raczej.
Adahm Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, Zapaliła mi się kontrolka systemu kontroli spalin, doczytałem, że może to powodować kilka rzeczy.. a nie mam kabla, jeszcze żeby to sprawdzić. Kwestia jest tego typu, że jadę do Francji w przyszłym tygodniu a kabel z Chin nie zdąży dojść bo dziś dopiero zamówiłem. Pytanie czy może to być coś poważnego z czym nie powinienem jeździć czy może "chwile" poczekać ? Dodam, że mieszkam w Holandii i wolałbym nie zostawiać auta u tutejszych mechaników... PS: czy ten kabel się nadaje ? 2014 Best VAG 12 12 0 Hex Can USB Interface Diagnostic Cable Audi VW Seat Skoda | eBay Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pasuje podpiac kabel do auta i sprawdzic jakie błedy sa byc moze tylko regeneracja wchodzi w gre Chyba ze czujnik róznicy cisnien padł Diagnostyka załatwi sprawe , bedzie wtedy wiadomo .
simon80bl Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Przy standardowym et 45 nie spasuja? Trochę lipa bo jeszcze dwa komplety felg dodatkowo to trochę za duzy wydatek.Wysłane z mojego Xperia Ray przy użyciu Tapatalka U mnie na zimę weszły ori 17" z ET 45 przy zaciskach S4, w jednym kole tylko odważnik trochę haczył, ale zamiana kół stronami załatwiła sprawę A haczył ci tył cy przód?
Gresus Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ?
Hohe Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? Kolorem podwozia.
dziadek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? Kolorem podwozia.
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/wersje-mmi-nawigacja-wirtualny-kokpit-320381/#post4139509
dobry1 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie mam do wymiany łożysko w kole lewy przód jakie kupić, Smr ,Skf ???
_Gabriel_ Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja jezdze na SKF - wymienialem w obu kolach i jest spokoj
Rekomendowane odpowiedzi