Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dzięki grześ powiedz mi jeszcze gdzie trzeba się wpiąć tą wiązką od Bluetootha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Podpinasz sie w istniejaca wizake swiatłowodową i tyle , reszta to kodowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No i udało się przegrać i odkodować mapy i software z 2014 r. nawet kody złamane! jedyny minus to j.polski poleciał (nie znalazłem nigdzie na necie informacji o tym jak wgrać PL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wierzyłem w Ciebie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caracara Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Panowie, może ktoś, coś podpowie : http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/multitronic-wycie-redukcji-330507/ Na wymianę oleju w skrzyni jestem umówiony, mam nadzieję że to zlikwiduje problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 w sprawie skrzyni multitronic uderzaj tylko i wyłącznie do kolegi Bart-S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caracara Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 w sprawie skrzyni multitronic uderzaj tylko i wyłącznie do kolegi Bart-S O! Dzięki za namiar Nerwy mam takie od wczoraj że chyba zawału dostanę w końcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dzięki grześ powiedz mi jeszcze gdzie trzeba się wpiąć tą wiązką od Bluetootha ? Mam mikrofon na sprzedaz 50 zł plus przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Szuka ktoś może pakietu oświetlenia do tylnych drzwi ? komplet klamki czerwona lampka i biała wraz z wiązką. Szukam też chętnych na blendy B&O z tylnych drzwi prawa i lewa mała i duża. Mogę sprzedać kompletne tylne boczki z alcantarą też ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Dzięki grześ powiedz mi jeszcze gdzie trzeba się wpiąć tą wiązką od Bluetootha ? Mam mikrofon na sprzedaz 50 zł plus przesylka Daj foto na email [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z mikrofonem to tez ciekawa opcja bo trochę zrobili nie standardowo. Sama wkładka nie wystarcza musi być jeszcze wzmacniacz w wolnej chwili rozrysuje dla majsterkowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z mikrofonem to tez ciekawa opcja bo trochę zrobili nie standardowo. Sama wkładka nie wystarcza musi być jeszcze wzmacniacz w wolnej chwili rozrysuje dla majsterkowiczow mam nadzieje, ze nie rysujesz jak Gmoch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Heh, jam elektronik od urodzenia Ori mikrofon ma wzmacniacz, ale jak chcesz swój to już cza kombinowac bo tak P&P nie podejdzie BTW Panowie ktoś chętny na podkładkę forga z chin pod DV żeby blow offa zrobić? Kolo 50-60zl by sztuka wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Szuka ktoś może pakietu oświetlenia do tylnych drzwi ? komplet klamki czerwona lampka i biała wraz z wiązką. Kolega wrzosu może być zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Szuka ktoś może pakietu oświetlenia do tylnych drzwi ? komplet klamki czerwona lampka i biała wraz z wiązką. Kolega wrzosu może być zainteresowany. Mi potrzebne niestety tylko czarne klamki z otworem na szkiełko. Jeśli Gibons zdecydujesz się rozkomoletować to wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czarne klamki z otworem na szkiełko ? hmm nie bardzo wiem o co chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czarne klamki z otworem na szkiełko ? hmm nie bardzo wiem o co chodzi.... o to ze mam kompletna instalację z siwymi klamkami. potrzbne mi są więc same czarne klamki pod QQ1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/podaj-swoj-obwod-kola-prosba-pomoc-319625/ chłopaki gdyby ktos miał auto na podnosniku, albo jakies koła luzem, potrzebne nam pomiary:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pany w warsztacie wyje***ło wszystkie zdjecia moje z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Miałem to napisać już wczoraj ale myślałem że to tylko ja tak mam :/ że fotek brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi