pocas Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mam dokładane MMI 3G+ do B8 przedliftowej i chyba nie mam paru opcji aktywowanych. Potwierdźcie czy macie je u siebie dostępne: - sterowanie fotelami elektrycznymi, sugeruje się tym obrazkiem. - konfiguracja wentylacji postojowej (czas aktywacji itd) tu mam tylko możliwość włączenia i wyłączenia. - synchronizacja ustawień a/c między strefami. Działa do momentu wyłączenia zapłonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://www.automobilesreview.com/pictures/vilner/audi-s5/ Taka S5 mi wpadla w oko, co myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 za to obszycie ktos w ciul kasy wydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://www.automobilesreview.com/pictures/vilner/audi-s5/ Taka S5 mi wpadla w oko, co myslicie? Wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zagadała, zagadała, Huragan uczynek dobry chłopina zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 To co było ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zagadała i gada dalej jak cholera w zasadzie drobnostka, czujnik ciśnienia, nowy z aso był wadliwy i wtyka czujnika ciśnienia gdzieś nie łączyła, nowa wtyka + zarobione piny + nowy czujnik, zamiennik Helli załatwiły sprawę. Huragan stanął na wysokości zadania, ma chłopak nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Potrzebuje jakiś felunek 18' do swojego klekota, stare juz mi sie przestały podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Potrzebuje jakiś felunek 18' do swojego klekota, stare juz mi sie przestały podobać Napisz do Mirona Ja widze u ciebie ROTORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tak, ja tez widzę rotor u siebie ale mój portfel ich nie może zobaczyć A jakiegoś chińskiego ulepa z alledrogo nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Potrzebuje jakiś felunek 18' do swojego klekota, stare juz mi sie przestały podobać Napisz do Mirona Ja widze u ciebie ROTORY Tak, ja tez widzę rotor u siebie ale mój portfel ich nie może zobaczyć A jakiegoś chińskiego ulepa z alledrogo nie chce... Nie obrażaj Mirona... On ma chińskie ulepy z OLXa a nie z Allegro... Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Podobno dobrze się gnom a nie łamiom A tak na serio mogą być jakieś dobre podróby byle były sprawdzone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uram Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Panowie, niestety po grubszej awarii muszę poruszyć temat na ogólnym. Potrzebuję wymienić pompę wysokiego ciśnienia mam pytanie do was czy pompę która była montowana w 2008 r. 03L130755 można zastąpić najnowszą 03L130755AC wiem że jeden kolega na forum to zrobił ale nie mogę się od niego niczego dowiedzieć na ten temat, może ktoś inny miał podobne doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Podobno dobrze się gnom a nie łamiom A tak na serio mogą być jakieś dobre podróby byle były sprawdzone... Jarku, tylko ori, żadnych chinoli więcej nie kupię słyszałem, że limanową zalało wczoraj, nie podmyło pięknego garażu z wozidłem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pany, można w "jakiś" sposób zmienić wyświetlanie wyboru nazwy stacji radiowej z FIS na duży monitor? Wybieranie przy pomocy przycisku na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jarku, tylko ori, żadnych chinoli więcej nie kupię słyszałem, że limanową zalało wczoraj, nie podmyło pięknego garażu z wozidłem ??? przewertowałem pół internetu za poszukiwaniem felg i marnie to widzę... wolał bym coś ori, na tych gumowcach nie chcę już jeździć! Kasinka, Mszana, teraz trochę Sącza pływa ja natomiast jestem trochę wyżej i obserwuję wszystko bacznie kto czym pływa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 @darecy jaki masz budżet? Ja też szukam dla siebie 18" i wpadła mi w oko taka, ale poluje na nią w lepszej kasie. http://allegro.pl/felga-audi-a4-b8-8k0-18-oryginal-8k0601025ap-i4465381147.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ET trochę duże, najlepsze około 30-32 i sprawdź otwór centrujący czy jest 66,6 a budżet - oj mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ET jest typowe od A4 B8 bo to z niej jest koło. Prośba/ pytanie z innej beczki, dziś nie mogłem odjechać autem z garażu bo zablkowało ręczny hamulec z prawej strony, wywaliło błędy takie 2 Faults Found:02427 - Brake Disk Rear Right; Not Reached 000 - - - MIL ON Freeze Frame: Fault Status: 11100000 Fault Priority: 1 Fault Frequency: 2 Reset counter: 183 Mileage: 208410 km Time Indication: 0 Date: 2014.08.08 Time: 08:04:44 Freeze Frame: Voltage: 13.50 V Count: 1 Speed: 0.0 km/h Hex Value: 0x0260 Hex Value: 0x0008 Hex Value: 0x100801314 - Engine Control Module 013 - Check DTC Memory - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101101 Fault Priority: 4 Fault Frequency: 2 Reset counter: 209 Mileage: 207457 km Time Indication: 0 Date: 2014.08.02 Time: 14:11:37 Freeze Frame: Voltage: 12.50 V Count: 58 Speed: 0.0 km/h Hex Value: 0x0263 Hex Value: 0x0001 Hex Value: 0x1010 Macie może jakieś typy co będzie do zrobienia? Sprawa ciężka troche bo nawet nie da się podjechać nigdzie:/ Dzięki z góry za pomoc! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 odepnij akumulator i zewrzyj ze sobą kable plusa i munusa na 10 sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi