proximpuh Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie było Marcina dzisiaj, jutro do niego zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 szybkie pytanko , po sprawdzeniu historii auta w danych samochodu pisze : Kod kraju SWE Region 222 czyli co przeznaczone rynek na Szwecja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 kupował ktoś klamki z RSa ? do a4 ? komplet przód i tył ile to może być warte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 170 € w niemczech jakieś pół roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Za przód i tył tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) przód 36,13€ NETTO za sztukę (VAT 19%) tył 33,50€ NETTO szt. ceny z 28.04.2014 Edytowane 20 Stycznia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 kupował ktoś klamki z RSa ? do a4 ? komplet przód i tył ile to może być warte ? Kupuj fotele ode mnie, i klamky RS, masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ja nie chce klamek mam na sprzedaż weż moje i Ci dopłacę Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Twoje wystaw tutaj, na pewno sprzedas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jakbym miał kupca to wziąłbym od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Ja z tego wszystkiego zakupiłem bagnet "serwisowy" Fakt faktem nie miałem dziwnych komunikatów związanych z niemożliwością sprawdzenia oleju ale mam podejrzenia że mam uwalony czujnik poziomu oleju (choć jako błąd nie wyskakuje).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Ten "dziwny komunikat" pojawia się jak w aucie była otwarta maska (sygnał dla komputera, że być może ktoś dolewał oleju), a komputer jeszcze nie obliczył ilości oleju. Jak silnik rozgrzeje się do 90 stopni i po zgaszeniu postoi kilka minut, to poziom będzie widoczny w komputerze. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dzięki, otwierałem maskę rzeczywiście więc pewnie przez to mi się skasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekpl Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Panowie poszukuję lamp do sedana 2009 ledy przedlift nie chce mi się wymieniać klapy dla samych lapm polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 W dziale Sprzedam widziałem cały przód z lampami neon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 to chyba o tyl chodzi skoro klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 E tam, to sobie od razu przód machnie przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekpl Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 tak na bogato to nie za za bardzo na razie potrzebuje tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Ja z tego wszystkiego zakupiłem bagnet "serwisowy" Fakt faktem nie miałem dziwnych komunikatów związanych z niemożliwością sprawdzenia oleju ale mam podejrzenia że mam uwalony czujnik poziomu oleju (choć jako błąd nie wyskakuje).... Ile taki bagnet ? gdzie kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi