Gibons Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ale w bagażniku, czy pod tylna kanapa ? :-) Jeżeli to avant to z tyłu otwierasz klapę i tam gdzie akumulator i koło zapasowae (jezeli jest) po lewej na ściance tego wgłebienia na aku i kolo jest wlepa tylko trzeba odciagnac ta wykladzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ale w bagażniku, czy pod tylna kanapa ? :-) Jeżeli to avant to z tyłu otwierasz klapę i tam gdzie akumulator i koło zapasowae (jezeli jest) po lewej na ściance tego wgłebienia na aku i kolo jest wlepa tylko trzeba odciagnac ta wykladzine. Dzięki ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kojarzy ktoś nazwę tych felg? U kogoś to widziałem i nie mogę znaleźć. http://i111.photobucket.com/albums/n150/Kareems_2006/DSC07619.jpg~original bbs speedline 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) do dziś modne i pokupne choc tręd się zmienia w kierunki w dwukolorowym np; ROTOR Edytowane 11 Marca 2015 przez adel-max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jak skasować zapisane nr tel w książce w samochodzie? Bo jak miałem Lumie to były tylko te co w tel a jak zmieniłem na LG z Androidem to wskoczyło wszystko z SIM, adresy @ z Gmail'a itd do kontaktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Wszystko masz w opcji TEL.lubMMI 5F----> Adaptacja 10---> kanał 7: Usuń dane specyficzne dla użytkownika (stacje radiowe, adres / książki telefonicznej, celów nawigacji, plakietki, plików muzycznych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie widziałem tam Delete bo PL menu jeszcze nie wgrane, ale jutro kuknę. Jak nie to trzeba będzie kompem. Dzięki Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Panowie, przepraszam ze w tym dziale ale mam problem z łożyskiej w tylnej piaście. Czy ten zestaw naprawczy podejdzie ? http://www.ebay.co.uk/itm/Rear-Axle-Wheel-Hub-Bearing-Kit-New-KIT263-/310570377114?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item484f6fdf9a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No i kupiełem LY9C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No i kupiełem LY9C hehe tylko po co Ci sam lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Bo auto było gratis Później wrzucę jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Później wrzucę jakieś foto i do tego zmierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Koledzy jle wchodzi oliwy do caga ,i co ile wymjana ? wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Praktycznie 5l wymiana 10-15 tys a w ASO leja Castrola longlife na 30 tys Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Marca 2015 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ee co 30tys to przesadą. wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pany jakby ktoś chciał mam dostęp do nowych poduszek polift do a4 a5 q5 czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Łaaadny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Widziałem na żywo, jest mega ;-) Kriss zakladaj temat ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 12 Marca 2015 przez Cocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 20150312_133747_zps5tjgyvnc.jpg Jednak kupiłeś napisz coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi