wrzosu Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 znalazłby się chętny na fotele przednie w full elektryce? są po wystrzałach placki skórzane. chcę kupić komplet przód i tył tylko dla pakietu schowek. Elektryki sprawne mają. zapewne jest możliwość przełożenia stelaży pod swoje stołki
mumen Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Waldih1979 może by chciał prawy, bo lewy przełożyliśmy w Jego aucie a prawy został manual. Ale roboty z zwyklaka do kubła to na prawdę baaardzo dużo, inne stelaże wiec wchodzi w grę rozwiercanie nitów i rozbiórka w drobny mak. Ale się da i działa
wrzosu Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Waldih1979 może by chciał prawy, bo lewy przełożyliśmy w Jego aucie a prawy został manual. Ale roboty z zwyklaka do kubła to na prawdę baaardzo dużo, inne stelaże wiec wchodzi w grę rozwiercanie nitów i rozbiórka w drobny mak. Ale się da i działa dzięki za potwierdzenie możliwości przełożenia
waldih1979 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 znalazłby się chętny na fotele przednie w full elektryce? są po wystrzałach placki skórzane. chcę kupić komplet przód i tył tylko dla pakietu schowek. Elektryki sprawne mają. zapewne jest możliwość przełożenia stelaży pod swoje stołki Jeżeli oferta aktualna na sam prawy to daj jakąś propozycję na pw Waldih1979 może by chciał prawy, bo lewy przełożyliśmy w Jego aucie a prawy został manual. Ale roboty z zwyklaka do kubła to na prawdę baaardzo dużo, inne stelaże wiec wchodzi w grę rozwiercanie nitów i rozbiórka w drobny mak. Ale się da i działa Dzięki Janusz za czujność
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 w AUDI Akcesoriach pojawiało sie cos takiego Podaje numery : 4G0 052 130 A NAPIS OOOO 4G0 052 130 NAPIS QUATTROFOTO pogladowe :
Hohe Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Ori wieś? Nieźle! Tylko ten styl liter mało aktualny.
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 ETKA jak zawsze nie podaje mi ceny Nie wiadomo jak to wyglada
dawidg2 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 A to zamiast lampki? Bede za tydz w aso vw to spytam ile u nich.
mumen Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 To rok temu na chińskich portalach sprzedawali a teraz Audi to w swoją ofertę przyjęło ... czasem to potrafią grubo zaskoczyć oj grubo.
amaradaar Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 chopakyy co ta niebieska bestja ma za paket
grom Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 chopakyy co ta niebieska bestja ma za paket Mi to wygląda na Allroada, przynajmniej progi z niego są .
andynl Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Faktycznie progi allroad albo coś alla allroad
Yoghurt Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Panowie, pytanie o wtyczki airbag'ow w fotelach przedliftowych/poliftowych. Pamietam ze byl tu temat przelutowywania wtyczek ale nie wiem dokladnie w ktorych fotelach sie te wtyczki roznia. Przedliftowe fotele S4 i poliftowe sporty maja rozne czy takie same wtyczki?
Góral65 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Panowie, pytanie o wtyczki airbag'ow w fotelach przedliftowych/poliftowych. Pamietam ze byl tu temat przelutowywania wtyczek ale nie wiem dokladnie w ktorych fotelach sie te wtyczki roznia. Przedliftowe fotele S4 i poliftowe sporty maja rozne czy takie same wtyczki? jak dobrze pamiętam to zmieniał kostki w fotelach twój ziomal "edraven"
Yoghurt Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 o widzisz, nawet mam numer do niego wiec zaraz sobie zadzwonie. on zmienial nalesniki na sporty chyba
wrzosu Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 o widzisz, nawet mam numer do niego wiec zaraz sobie zadzwonie. on zmienial nalesniki na sporty chyba najprościej będzie sprawdzić swoje i pocisnąć sprzedawcę o zdjęcie kostek.
Rekomendowane odpowiedzi