andynl Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Panowie przypomni ktos numery plastików do tylnej kanapy/siedziska do avanta? serwis zdemontował u mnie siedzisko ale plastików nie wymienili i się beląsa a jak trzeba to oczywiście nie mogę znaleźć :facepalm: chyba o to chodzi 4L0 886 373 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Andynl, za co s-laina w podpisie masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dawali to wziąłem, jest tu taki jeden co wszystkim rozdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie ma ktoś na zbyciu mechanizmu składania lusterka z silniczkiem (uchwytu lusterka) lewego poliftowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/332834-wymiana-pompy-cr/ szybka pomoc potrzebna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert739 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, czy zna ktoś nr nakrętki plastikowej (bądź kupował gdzieś np. na allegro) do przykręcenia osłony podłużnej (prawa i lewa strona pod siedzeniami) w podwoziu? dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nygus069 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, czy zna ktoś nr nakrętki plastikowej (bądź kupował gdzieś np. na allegro) do przykręcenia osłony podłużnej (prawa i lewa strona pod siedzeniami) w podwoziu? dzięki za info W aso tylko w komplecie z osłoną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Hahah Grzegorz cudo!! Ktos chcial kiedys wiązkę od mmi do majka? Edytowane 19 Września 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishells Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? może któraś osłona ze spodu nie przykręcona dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :? eh ktoś chętny ? to jest B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Czasem też mam takie wrażenia Koła masz wyważone? Opony nie są jajowate? Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :? eh ktoś chętny ? to jest B&O Ile chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishells Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? może któraś osłona ze spodu nie przykręcona dokładnie nie, raczej żadna osłona nie ma z tym wspólnego. mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Czasem też mam takie wrażenia Koła masz wyważone? Opony nie są jajowate? koła wyważone, próbowałem na dwóch kompletach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Przeguby się nie kończą? Zawieszenie nie ma luzów? Próbowałeś rozpędzić auto i wrzucić na luz? Będziesz wiedział czy drgania nie pochodzą z napędu. Edytowane 20 Września 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Przeguby się nie kończą? Zawieszenie nie ma luzów? Próbowałeś rozpędzić auto i wrzucić na luz? Będziesz wiedział czy drgania nie pochodzą z napędu. Też bym stawiał na przeguby, w B5 strasznie mi trzepało przez wewnętrzne. Będzie głośniej Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Panowie, zakładał ktoś gałkę w automacie z polifta do przedlifta. Coś tam nie pasuje, da się to przerobić czy raczej trzeba cały drążek z mechanizmem przewalić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 przedlift/polift powinna pasowac plug'nplay. problem sie pojawia jedynie przy tych, ktore maja przycisk nie z boku tylko z przodu (s4/rs4). tutaj jest rzezba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi