mumen Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Panowie, podrzuci ktoś fabryczne kodowanie tylnych lamp neon do polifta w sedanie ...
kotu Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Proszę o podpowiedź jak zdemontować obudowę sterownika silnika?? Nie mogę nigdzie znaleźć:/ Muszę dostać się do pompy sprzęgła. Proszę o pomoc tylko takie fotki mam Dzięki ale bardziej chodzi mi o to jak wymontować sterownik silnika który jest w tej obudowie i w kieszeni. Na pewno muszę odłączyć akumulator. Jak ktoś z forumowiczów wymieniał pompę sprzęgła to proszę o pomoc. Czy po wymianie pompki muszę odpowietrzyć układ jak tak to gdzie??
paudib8 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 konfigurator na oficjalnej stronie Audi dla A4 to już dla wersji B9 ? na to wygląda bo ACC w B9 idzie już z dwoma radarami Widzę parę nowości Active Line Assist, System rozpoznawanie znaków drogowych, Park Assist, Top View, itp
main Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 konfigurator na oficjalnej stronie Audi dla A4 to już dla wersji B9 ? na to wygląda bo ACC w B9 idzie już z dwoma radarami Widzę parę nowości Active Line Assist, System rozpoznawanie znaków drogowych, Park Assist, Top View, itp tak B9
mumen Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 A czy ktoś już widział nowe A4 u nas w salonie ... trzeba się na jakąś próbną jazdę umówić, najlepiej na cały dzień
main Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 A czy ktoś już widział nowe A4 u nas w salonie ... trzeba się na jakąś próbną jazdę umówić, najlepiej na cały dzień rybnik ma mieć pod koniec października
mumen Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 W piątek w nocy około 23 - 24 przejeżdżałem obok nowego salonu Audi przy trójmiejskiej obwodnicy to mnóstwo światłe, jakieś czerwone błyski i rozświetlone wszystko a w środku cała masa typów w gajerach, coś tram się ciekawego działo, środek nocy może jakieś nowe modele zjechały ... Macie Panowie jakieś dobre info gdzie zakupić cały rozrząd do 2.0 TDI (CAGA) ... jakieś sprawdzone źródło w dobrej cenie ...
wrzosu Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) W piątek w nocy około 23 - 24 przejeżdżałem obok nowego salonu Audi przy trójmiejskiej obwodnicy to mnóstwo światłe, jakieś czerwone błyski i rozświetlone wszystko a w środku cała masa typów w gajerach, coś tram się ciekawego działo, środek nocy może jakieś nowe modele zjechały ... Macie Panowie jakieś dobre info gdzie zakupić cały rozrząd do 2.0 TDI (CAGA) ... jakieś sprawdzone źródło w dobrej cenie ... też widziałem tą imprezę. chciałem się przyjrzeć, ale za szybko grzałem Edytowane 27 Września 2015 przez wrzosu
waldih1979 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) W piątek w nocy około 23 - 24 przejeżdżałem obok nowego salonu Audi przy trójmiejskiej obwodnicy to mnóstwo światłe, jakieś czerwone błyski i rozświetlone wszystko a w środku cała masa typów w gajerach, coś tram się ciekawego działo, środek nocy może jakieś nowe modele zjechały ... Macie Panowie jakieś dobre info gdzie zakupić cały rozrząd do 2.0 TDI (CAGA) ... jakieś sprawdzone źródło w dobrej cenie ... też widziałem tą imprezę. chciałem się przyjrzeć, ale za szybko grzałem Było oficjalne otwarcie Audi Centrum Gdańsk Edytowane 27 Września 2015 przez waldih1979
amaradaar Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 co myślicie o tym tworze http://allegro.pl/felgi-japan-racing-jr11-18x8-5-ml40-nissan-octavia-i5126010668.html nie chodzi mi o model a raczej czy ten japan racing to coś warte jest .. ??
Hohe Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 I kosztuje pewnie więcej niż moje wozidło.
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 http://www.alpine.com.pl/alpinestyleaudia4a5
paudib8 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Afera spalinowa także w Audi http://www.bankier.pl/wiadomosc/Afera-spalinowa-takze-w-Audi-3415146.html
Kooga Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Dzis z ciekawosci zagladnalem sobie do ksiazki serwisowej zeby cos zobaczyc i na samym koncu ksiazki jest napisane, ze byly dwie akcje serwisowe w tym aucie, ale nie moge w internecie znalezc co bylo robione, moze ktos z was wie? pierwsze to 26F4 a drugie to 60A9
andynl Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 W reklamce pan mówi że wszystkie komponety są idealnie spasowane wyglądem do reszty auta :facepalm: nie wydaje mnie się, całkiem inna stylistyka i pierwsze co się rzuca w oczy to kwadratowe pierdołki w radio o pokrętle nawet nie wspomnę
andynl Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Dokładnie, wcale nie pasuje. a zwróciłes uwagę na tą dziwną nakładkę na ekran??? :facepalm: wyglada jak wklejone z trabanta coś
wrzosu Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Dokładnie, wcale nie pasuje.a zwróciłes uwagę na tą dziwną nakładkę na ekran??? :facepalm: wyglada jak wklejone z trabanta coś Mozna maznąć w piano:)
Rekomendowane odpowiedzi