grom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Panowie, może któryś z Was wie, jakie nr maja Ori Ledy do sedana??? Oczywiście chodzi o tylne lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lampy do sedana robi Hella 8K5 945 095 K lewe 881 PLN 8K5 945 096 K prawe 881 PLN 8K5 945 093 K klapa lewe 747 PLN 8K5 945 094 K klapa prawe 747 PLN Razem w ASO 3245 PLN Uzywki są drogie też niestety cena wahają się od 1400-1800 PLN no i oczywiśćie przy zmianie z normalnych lamp na LED trzeba zmienić instalację i zrobić Adaptacje . Do sedana są o wiele droższe lampy niż do kombi . Jakby co to zapraszam na montażyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Umarlem. Rotory na tylnej osi A1 Jakie tarczki hihihi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No własnie ........gdzie są tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- Lampy do sedana robi Hella8K5 945 095 K lewe 881 PLN 8K5 945 096 K prawe 881 PLN 8K5 945 093 K klapa lewe 747 PLN 8K5 945 094 K klapa prawe 747 PLN Razem w ASO 3245 PLN Uzywki są drogie też niestety cena wahają się od 1400-1800 PLN no i oczywiśćie przy zmianie z normalnych lamp na LED trzeba zmienić instalację i zrobić Adaptacje . Do sedana są o wiele droższe lampy niż do kombi . Jakby co to zapraszam na montażyk Dzieki za Info, odbierałem dziś od gościa lampy i chcialem sprawdzic czy na pewno są do sedana . Wyrwałem Ori ledy za 1k:) Wrc chętnie bym zawitał na montaż do Ciebie, tylko ta odległość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 http://www.mototok.pl/Najbardziej-niezawodne-samochody-wedlug-raportu-ADAC-2011-a1804 A5 ma 1. miejsce w klasie średniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wracam, z montażu tylnych ledów. Okazuje się ze w przypadku sedana sprawa jest stosunkowo prosta. Wszystko sprowadza się w zasadzie do adaptacji i jakiś mini zmain we wtyczkach lamp klapowych. Całość zajmuje wprawionej osobie max 45min, byłem w szoku że to tak wygląda. Facet który mi to robił mówił że w avancie jest dużo trudniej Gdyby ktoś chciał namiar na gościa z łódzkiego, to służę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No to spoko ile cie to kosztowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kosztowało mnie to 450pln. Całość z lampami 1450, sporo ale efekt jest jak sami wiecie za***isty:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Teraz to i ja w godzinę sie wyrobię Gośc jak to już robił to ma wszystko zapisane Dawaj foty by NIGHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sorry za telefoniczną jakość .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a jak sobie poradziliscie z tylnym przeciwmglowym? Jest osobny kabel do nich? ---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- a jak sobie poradziliscie z tylnym przeciwmglowym? Jest osobny kabel do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 O kogo pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Qrde nie wydaje mi sie żeby byl dodatkowy kabel... może w ogóle nie mam przeciwmgłowego, musze jutro sprawdzic ... Sprawdziłem ,przeciwmgłowe działa i na 99% nie byl potrzebny dodatkowy przewód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 czy kwota montażu do A5 jest taka sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 czy kwota montażu do A5 jest taka sama? Taka sama U mnie montazyk i kodowanie o połowe taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Grzesiu, gdyby z Bydgoszczy do Rzeszowa było odrobinę bliżej.. a tak to daleko zobaczymy, najpierw trzeba coś kasy odłożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gdyby letni się obył można by to połączyć z rezankiem a tak to D.pa ...nie wiem co się dzieje ale forum to nie to samo co jeszcze np 2 lata temu ... ludzie nawet się nie kwapią na odpisanie , spoty "padają" więc powiem wam że z jednej strony chyba dobrze dla mnie że wyszło jak wyszło bo zadeklarowałbym 100 osób gdzie wątpię czy z 50 by się nazbierało a później świecić oczami by trzeba było można by się spotkać z bardziej konkretnymi ludźmi gdzieś w centralnej Polsce ale bez jakiś tam imprez tylko każdy zarezerwowałby sobie pokój w jakimś umówionym ośrodku i posiedzieć, pogadać przy ognisku i piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 no i udalo sie. chwile przed wyjazdem na weekend majowy mialem termin w aso. radyjko bylo OK, gra. zdziwilem sie tylko, ze SYMPHONY nie ma funkcji zapamietywania komunikatow o sytuacji na drogach tak jak to robilo Concert.... chyba, ze ja nie znalazlem? Panowie, wielka prosba: czy ktos ma aktualnego VCDSa i moze sie podpiac pod Symphony ... ? potrzebuje screenshoty z softu z podpowiedziami Longa ktory bit jest za co odpowiedzialny.. mam pelno funkcji uruchomionych w menu CAR ktorych nie mam (szary text) - chcial bym to pochowac no i wreszcie chce odpalic AMI bo nie mam go w zrodlach dzwieku... help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Sprawdz jeszcze w Gateway 19 Daj fotkę ktore opcje nie masz aktywne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi