Opublikowano 30 Września 200817 l U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla). Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP (zawsze to nówka).
Opublikowano 1 Października 200817 l 170 zł zwykły szary kolor [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 10:31_________________________________________________ U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla). Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP (zawsze to nówka). możesz przełożyć sam zatrzask
Opublikowano 1 Października 200817 l Ja już mam nową klapke od Wąskiego, tylko muszę uważać przy fikumiku hehe żeby znowu nie wymieniać
Opublikowano 1 Października 200817 l Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :>
Opublikowano 1 Października 200817 l Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :> ale jaka ,żaden problem jeśli masz kilka zł oszczędzić pisz na pv
Opublikowano 4 Października 200817 l ten sam problem widze ma kazdy, ja rozebrałem ta tape, odradzam klejenie poniewaz element musi byc odlany w całosci zawsze sie bedzie łamał ! koszt w ASO 43euro
Opublikowano 4 Października 200817 l Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl
Opublikowano 4 Października 200817 l Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy
Opublikowano 4 Października 200817 l Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy Widać nie każdy jest estetą jak MY :naughty:
Opublikowano 6 Listopada 200817 l Te zatrzaski w podlokietnikach to jakis sheet jest - u mnie tez peklo ale tylko troche i narazie jakos trzyma... ulamie sie calkiem za pare dni pewnie. Nie widze sensu wymieniac tego w ASO za 200zł na taki sam sheet. Trzeba obmyslec jakis patent na to - moze wsadzic jakis inny podlokietnik?
Opublikowano 6 Listopada 200817 l ja kleiłem 10 razy kropelką i ten 10 raz to juz trzyma ze 3 mieiące a żeby to rozkleic na pół to naet nie trzeba duzo siły
Opublikowano 8 Listopada 200817 l Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask! No i sie nie złamie Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola. Pozdrawiam
Opublikowano 8 Listopada 200817 l Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask! No i sie nie złamie Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola. Pozdrawiam zrób w takim razie fotke i wrzuć na forum