Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Złamany zatrzask od podłokietnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wymienił w 2 min :)

Opublikowano

to w końcu można kupić sam ten zatrzaska czy nie?

Opublikowano

to w końcu można kupić sam ten zatrzaska czy nie?

Nie, cała klapka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... :rolleyes:

Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN :wallbash: (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla).

Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP :decayed: (zawsze to nówka).

Opublikowano

170 zł zwykły szary kolor :)[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 10:31_________________________________________________

U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... :rolleyes:

Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN :wallbash: (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla).

Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP :decayed: (zawsze to nówka).

możesz przełożyć sam zatrzask :)

Opublikowano

Ja już mam nową klapke od Wąskiego, tylko muszę uważać przy fikumiku hehe żeby znowu nie wymieniać :naughty:

Opublikowano

Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :>

Opublikowano

Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :>

ale jaka ,żaden problem jeśli masz kilka zł oszczędzić :) pisz na pv :)

Opublikowano

ten sam problem widze ma kazdy, ja rozebrałem ta tape, odradzam klejenie poniewaz element musi byc odlany w całosci zawsze sie bedzie łamał ! koszt w ASO 43euro

Opublikowano

Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl

Opublikowano

Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl

Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy :polew:

Opublikowano

Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy :polew:

Widać nie każdy jest estetą jak MY :naughty: :naughty:
Opublikowano

A Audi to nie Calibra za 6 tyś :gwizdanie:

Opublikowano

A Audi to nie Calibra za 6 tyś :gwizdanie:

that's right :good:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te zatrzaski w podlokietnikach to jakis sheet jest - u mnie tez peklo ale tylko troche i narazie jakos trzyma... ulamie sie calkiem za pare dni pewnie.

Nie widze sensu wymieniac tego w ASO za 200zł na taki sam sheet.

Trzeba obmyslec jakis patent na to - moze wsadzic jakis inny podlokietnik?

Opublikowano

ja kleiłem 10 razy kropelką i ten 10 raz to juz trzyma ze 3 mieiące :P

a żeby to rozkleic na pół to naet nie trzeba duzo siły :P

Opublikowano

A ja mam gdzies i mam bez zatrzasku :gwizdanie:

Opublikowano

Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask :wallbash:

Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask!

No i sie nie złamie :)

Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask :wallbash:

Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask!

No i sie nie złamie :)

Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola.

Pozdrawiam

zrób w takim razie fotke i wrzuć na forum :naughty: