moskal Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 nie wiem czy wiecie ale Prezes sie dzisiaj obronił , robimy liste chetnych do picia za jego hajs w bukowinie Tatrzańskiej. Praca była na temat klubu wiec poniekąd wszyscy jesteśmy współautorami :kox: Lista: 1. moskal 2. Łatek 3. Jarko
Wąski Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: No TO zdrówko
Hugo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 robimy liste chetnych do picia za jego hajs w bukowinie Tatrzańskiej. Hajsu nie ma , poszedł na obronę. Ja jebie , 99zł/1minutę :polew: :polew:
moskal Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 robimy liste chetnych do picia za jego hajs w bukowinie Tatrzańskiej. Hajsu nie ma , poszedł na obronę. Ja jebie , 99zł/1minutę :polew: :polew: masz czas do marca
Iverson Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 aleś się Dario wjebał , lepiej było zostać prezesem na forum Taty , mniej ich jeździ w PL , graty obrony
harley22 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Gratulacje :good: Znam ten stres całą obrona 5 min a czekasz jak na wyrok
RafuZG Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 gratulację na pewno łatwo nie było
jacekm Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Praca była na temat klubu wiec poniekąd wszyscy jesteśmy współautorami Nawet jakąś ankietę wypełniałem, pewnie w bonusie "krówkę" dostanę :polew: Graty !!!
Reggi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 To już Cię nie będzie na uczelni Dareczku ? Szkoda, bo miałem zamówienie na Twoje fele
MAJKI Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Gratulacje Hugo to my juz jutro za Ciebie wypijemy w Bukowinie :gwizdanie: a hajs nam oddasz w marcu
swiezak84 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ja tez ankiete wypelnialem ale niestety do bukowiny sie nie wybieram ale nic nie stoi na przeszkodzie zebym odebrał nagrode poprzez http://jastawiam.pl/index.php/ bede regularnie odwiedział okolicznego monopola w oczekiwaniu na wiadomość
grandkogut Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Gratuluję ja jestem tu nowy... ale jakoś podlecę do tej bukowiny, nie ma problemu:)
Rekomendowane odpowiedzi