Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Formuła 1 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super wyścig :dance2: :dance2: :buhaha::dance: :oklaski: :radocha::dance2:

Opublikowano
:banan::banan2: Kubiś pokazał klasę :good: Ale bełemka mu w tym nie pomogła :no: Zamiast gnać do przodu jak szalony, to on walczył o utrzymywanie poprawnego toru jazdy. O oponach nie wspomnę :decayed: Ale jest pięknie :good: Jeszcze dwa razy wysokie miejsce na pudle i mamy mistrza świata :naughty:
Opublikowano
:kox: :kox: :kox:brawoooooooooo ROBERT :drunk: :drunk: :drunk::banan: :banan: :banan:
Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox::good: :good: :good: :good: Brawo Robert :oklaski: :oklaski: :oklaski:

...ale sie dzialo.....

nb. forum o szostej cos nie banglalo

szkoda troszke Massy, ale Hama ladnie wywiezli, ale do niego i tak jeszcze nic nie dociera, tak jak Denis - rowno zakuty leb

Opublikowano

maniacy, ja tam spałem, ale gratulacje dla Roberta :good:

Opublikowano

nie wierze że Robert choćby na 2 miejsce w generalce wskoczy ale wielkie brawa za dzisiejszą emocjonującą jazdę

Opublikowano

a nie mówiłem że będzie na podium, miałem jakoś czuja ostatnio :naughty:Brawo brawo warto było wstawać!!!

Opublikowano

Cytując Czesia - zajebiaszczo :kox:

Najgorsze było, że źle nastawiłem budzik i przespałem start :> Ale za to jaki opad szczęki miałem jak włączyłem TV :decayed:

Wielkie gratulacje dla Roberta za wspaniałą klasę na torze - opanowanie i wyczucie, które kojarzą mi się z jednym zawodnikiem, który już jest na zasłużonej emeryturze. Co więcej godne jego późniejszego etapu kariery, bo o początkach lepiej nie wspominać.

20 pkt na 3 wyścigi przed końcem, 12 na 2 GP... Jak wyglądała sytuacja Raikonnena w zeszłym sezonie? :gwizdanie:

Opublikowano

ku...wa przespalem,czy ktos wie o jakiejs retransmisji,czy skrotach? :mysli:

Opublikowano

jakby nie bledy w zeszlym gp singapuru robert bylby tylko ze 2 ptk lub 3 za massa brawa dla niego oby tak dalej :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

O 18:50 w Polsacie Sport Extra będzie retransmisja.