Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja jednak mam obawy, nie wiem w jakich okolicach mieszacie, ale u mnie na dzielni ganiają ostro:facepalm:

U mnie ganiają niebiescy i zieloni i jakos nie ma problemow.

Musisz tylko prawo znać a prawo mowi, ze jesli przy kontroli mozesz "naprawić usterkę", która powoduje zabranie dowodu i to zrobisz to nic nie mogą zrobić.

dlaczego nie wiedziałem tego tydzień temu:facepalm:

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja jednak mam obawy, nie wiem w jakich okolicach mieszacie, ale u mnie na dzielni ganiają ostro:facepalm:

U mnie ganiają niebiescy i zieloni i jakos nie ma problemow.

Musisz tylko prawo znać a prawo mowi, ze jesli przy kontroli mozesz "naprawić usterkę", która powoduje zabranie dowodu i to zrobisz to nic nie mogą zrobić.

dlaczego nie wiedziałem tego tydzień temu:facepalm:

:polew:

Opublikowano

imag0466i.th.jpg imag0467n.th.jpg imag0468e.th.jpg

burdelówa :decayed:

Opublikowano

było leda jeszcze upchnąć :D

Opublikowano

Od czego ta lampka?

Opublikowano

Dużo paprania żeby taką lampkę podpiąć?? :wink:

Opublikowano
Od czego ta lampka?

Skoda Superb

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------

Dużo paprania żeby taką lampkę podpiąć?? :wink:

nie, wystarczy przylutować dwa kabelki, w moim przypadku, bo nie chciałem ryć w ori instalacji :decayed:

Opublikowano

Ile Ci Pali te 1.6 gazu na tych papciach?

Opublikowano
Ile Ci Pali te 1.6 gazu na tych papciach?

nie mam gazu:decayed: 8L w trasie, koło 10 miasto:facepalm:

Opublikowano

Widzę, że od Superba można części dopasowywać :decayed: Kumpel założył w Pasku B5 FL kratki nawiewów i pasowały P&P

Opublikowano
Widzę, że od Superba można części dopasowywać :decayed: Kumpel założył w Pasku B5 FL kratki nawiewów i pasowały P&P

przypuszczam, że takich gratów jest więcej:wink:

---------- Post dopisany 16-08-2012 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2012 at 23:59 ----------

:jerk:

imag0474s.jpg

Opublikowano

czemu polifta nie brałeś?

trochę więcej rezania ale efekt:kox:

Opublikowano

haha, ja już jestem w d*pie, kabelkomania :decayed:

Opublikowano

Tyle samo rezania :przebiegly:

Opublikowano

przejściówka wyrezana, napotkałem dwa problemy:

1. świeci mi kontrolka i piszczy, auto z kluczykiem(immo?), ale z racji ze mam przedlifta auto odpala i jeździ, jaki myk zastosować, żeby nie świeciło i nie brzęczało?

2. świeci mi kontrolka AIR BAG, przy starym i nowym liczniku, z mojej winy bo nie odłączyłem ako?:decayed: da sie to usunąć kompem? //edit doczytałem, że trzeba na któryś pin podać masę, tylko na który?

imag0476u.jpg

Opublikowano

Kurcze wyglada fajnie maszyna... ale 1.6 na 19? toz to ma ze 20s do paki :decayed:

mialem u siebie w c5 identyczne 19 ale szybciej jezdzic sie nie dalo :facepalm: a na zwyklym zawiasie smigam

ale ja cenie wyzej komfort nad wyglad...

podziwiam samozaparcie :kox:

Opublikowano
Kurcze wyglada fajnie maszyna... ale 1.6 na 19? toz to ma ze 20s do paki :decayed:

mialem u siebie w c5 identyczne 19 ale szybciej jezdzic sie nie dalo :facepalm: a na zwyklym zawiasie smigam

no nie jest tak kolorowo:decayed: nie odczułem wielkich zmian w przyspieszeniu, tylko i wyłącznie na vmaxie:wink:

Opublikowano

no nie jest tak kolorowo:decayed: nie odczułem wielkich zmian w przyspieszeniu, tylko i wyłącznie na vmaxie:wink:

Który wynosi..?

Opublikowano

Hmm ok rozumiem... ja od dwoch lat latam na 150 zdechlych klaczach najpierw w b5 w 2.6 teraz w c5 w 1.8T wiec nie wiem jakie jest przyspieszenie w 1.6 :kwasny:

ale i tak pelen respekt za 19 w 1.6 :shock3:

Opublikowano
Hmm ok rozumiem... ja od dwoch lat latam na 150 zdechlych klaczach najpierw w b5 w 2.6 teraz w c5 w 1.8T wiec nie wiem jakie jest przyspieszenie w 1.6 :kwasny:

Jechałem 1.6 :facepalm: bez obrazy, może mój kolega ma coś nie tak, ale to nie przyspieszało :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...