czorny_07 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Doyebanie się prezentuje, nie myślałeś nad obrysem? myslałem, narazie będzie niskobudzetowo-folia, chodzi za mna dokładka z cupry i tylny zdeś ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- slij to do kalendarza:jerk:, kto strzelał fotę? Braciaka mam zdolnego
OficeR Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Auto pociska na kazdym zdjeciu dluga droga z nim przebyta i to widac graty fury
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Doyebanie się prezentuje, nie myślałeś nad obrysem? myslałem, narazie będzie niskobudzetowo-folia, chodzi za mna dokładka z cupry i tylny zdeś ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- slij to do kalendarza:jerk:, kto strzelał fotę? Braciaka mam zdolnego no pogratulować, skill jest niezły:wink:
czorny_07 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 http://i.imgur.com/ogxmJEj.jpgTrue story bro
slavko87 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dawaj folie, mi ku.a jeden obrys się wysunął
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dawaj folie, mi ku.a jeden obrys się wysunął od Gwertego masz? mi już dwa razy wyjechał, da się go wcisnąć przez otwór na żarówke kierunku, ale trzeba zrzucić lampę
slavko87 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dawaj folie, mi ku.a jeden obrys się wysunął od Gwertego masz? mi już dwa razy wyjechał, da się go wcisnąć przez otwór na żarówke kierunku, ale trzeba zrzucić lampę Tak od qwerty, dużo się nie wysunął z pół cm ale mnie razi to
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dawaj folie, mi ku.a jeden obrys się wysunął od Gwertego masz? mi już dwa razy wyjechał, da się go wcisnąć przez otwór na żarówke kierunku, ale trzeba zrzucić lampę Tak od qwerty, dużo się nie wysunął z pół cm ale mnie razi to no u mnie było to samo, ale jak sie jezdziło to się całkiem wysunął
slimaczek89rz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 a na święconke jade tak http://i.cubeupload.com/YEE5t9.jpg zabieram na tapete!
Garet Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 im więcej oglądam a4 typu czornego, gracjana to dochodze do wniosku ze swojej wam nie pokażę ;p
Armi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Doyebanie się prezentuje, nie myślałeś nad obrysem? myslałem, narazie będzie niskobudzetowo-folia, chodzi za mna dokładka z cupry i tylny zdeś Jak chcesz to mam na mailu wzor do obrysow (wysylalem kilkunastu osobom:P), drukujesz, wycinasz folie na wymiar, naklejasz i Ameryka:naughty:
Damian Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://i.imgur.com/ogxmJEj.jpgTrue story bro Znajdz roznice:grin: dojebane to b5:kox:
Michał Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Czorny podrzuć no dokładne parametry tych kółek (szerokość, et, dystanse, opony itd) bo się amerykany pytają
czorny_07 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Doyebanie się prezentuje, nie myślałeś nad obrysem? myslałem, narazie będzie niskobudzetowo-folia, chodzi za mna dokładka z cupry i tylny zdeś Jak chcesz to mam na mailu wzor do obrysow (wysylalem kilkunastu osobom:P), drukujesz, wycinasz folie na wymiar, naklejasz i Ameryka:naughty: mam już takis szablonik wycięty, czekam tylko na folie ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Czorny podrzuć no dokładne parametry tych kółek (szerokość, et, dystanse, opony itd) bo się amerykany pytają 4x 9,5j przód et 35(zaklepane nadkola) tył et 25(rolka)
Rekomendowane odpowiedzi