Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie podoba , choć mogłyby być czarne , klamki w kolor troche nizej, czarny grill i bedzie elo w h*j

d50b4a219ed06.jpg

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też mi się podoba,kilka detali i będzie dobrze.Kilka akcentów zbliżających bude do koła i będzie naprawdę smacznie:naughty:

Opublikowano
srebrne bardziej mi się podobały ale może zdj lipa bo chyba sandałem je robiłeś

zdjęcie kupa, ale co zrobisz, na weekend postaram się ustrzelić czym innym :wink:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

klamki w kolor auta dawaj ;x ;x.. jakis dystans tam wpadnie ?

tylko na tył :naughty:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

Mi sie podoba , choć mogłyby być czarne , klamki w kolor troche nizej, czarny grill i bedzie elo w h*j

http://zapodaj.net/images/d50b4a219ed06.jpg

+1

---------- Post dopisany 22-03-2013 at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2013 at 20:36 ----------

tymrazem robione lewym sandałem

5Ux0Gdm.jpg

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu wydawały się trochę jaśniejsze, ale i tak jest ok ;)

Opublikowano
srebrne bardziej mi się podobały ale może zdj lipa bo chyba sandałem je robiłeś

zdjęcie kupa, ale co zrobisz, na weekend postaram się ustrzelić czym innym :wink:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

klamki w kolor auta dawaj ;x ;x.. jakis dystans tam wpadnie ?

tylko na tył :naughty:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

http://zapodaj.net/images/d50b4a219ed06.jpg

+1

---------- Post dopisany 22-03-2013 at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2013 at 20:36 ----------

tymrazem robione lewym sandałem

http://i.imgur.com/5Ux0Gdm.jpg

Aleeeee LIPAAAAA BUUUUU :buahaha:

Opublikowano

Kurcze trochę to nie pasuje, ale wszystko jest do uratowania, po za tym auto ma się tobie podobać :oczko:

Opublikowano
po za tym auto ma się tobie podobać :oczko:

najwazniejsze :wink:

laduj ten dystans i bedzie o niebo lepiej : )

Opublikowano

Na foto srednio wyszyl te kola ale na zywo napewno o wiele lepiej, dwa to jak zrobisz lepszym sprzetem fote to bedzie o wiele lepiej. U mnie tez czarne alu gina ale mi sie podoba tak samo Tobie sie widza a to najwazniejsze, moze ramke z grila w kolor alu? Czekam na foty:naughty:

Opublikowano

Weź pakuj ten dystans, zdjęcie dobrym sprzętem w słońcu i będzie malina :naughty: Na tym zdjęciu ujowo jak barszcz, ale ja wiem, że w rzeczywistości wygląda duuuużo lepiej :kox:

Opublikowano

Powiedz mi jak spisuje się ten silnik 2.4 ? Jakie spalanie jest ? Jak najwięcej informacji podaj jeśli mógłbyś. :)

Opublikowano
Powiedz mi jak spisuje się ten silnik 2.4 ? Jakie spalanie jest ? Jak najwięcej informacji podaj jeśli mógłbyś. :)

nie wiem co mam Ci powiedzieć, z przesiadki z 1.6 to jest rakieta, kultura pracy tego silnika jest po prostu nieziemska, spalanie 10 - 12, ale teraz nie ma chwili, żebym nie przydusił sam rozumiesz :wink:

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

z racji tego, że graty leżą u mnie od dwóch miesięcy, a jawor dostarczył mi oparki, kolega oli mnie zmotywował swoimi usami do pracy, postanowiłem przy niedzieli coś wyrezać:kox:

8l4PtKL.jpg

Opublikowano

Rezaj synek rezaj:decayed:

Opublikowano

udało mi się ustrzelić coś lepszą cegłą:

4_zpsae512c77.jpg

3_zpsdad6002c.jpg

YFMYjwC.jpg

1_zps28ed29a0.jpg

5_zps3e62b8d7.jpg

Opublikowano

rejestracja bardzo szpeci w tym miejscu ;x

Opublikowano
rejestracja bardzo szpeci w tym miejscu ;x

taaa, wygląda jak rekim, ale co zrobisz :decayed:

Opublikowano

ta malutkie amerykanskie fajnie by wygladaly tu, no ale ryzyko straty dowodu wzrasta :kwasny:

Opublikowano
ta malutkie amerykanskie fajnie by wygladaly tu, no ale ryzyko straty dowodu wzrasta :kwasny:

u mnie w okolicy, jeden przejazd z inną rejką, lub bez = halt + dowód :kwasny::decayed:

Opublikowano

Wytlumaczcie mi po co sie robi zderzak na gladko, kiedy w efekcie finalnym wyglada to zdecydowanie gorzej jak oryginalnie.

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

nadal jestem za tym że lepiej wyglądały srebrne fele:naughty:

Opublikowano
Wytlumaczcie mi po co sie robi zderzak na gladko, kiedy w efekcie finalnym wyglada to zdecydowanie gorzej jak oryginalnie.

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2

bez rejki jest ok :naughty: mi się widzi :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...