MATIUS Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kolego dobry patent na tablice przy tym zdwerzaku to zrobić ją na magnes a mina Pana policianta bezcenna wiem bo kolega w lanosie tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 42mm od nakretki do konca gwintu w dol? Jaki model gwintu wgl? od nakretki kontrującej, grubość obu nakrętek 8mm gwint FK AUTOMOTIVE ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- kolego dobry patent na tablice przy tym zdwerzaku to zrobić ją na magnes a mina Pana policianta bezcenna wiem bo kolega w lanosie tak ma wszystko wziąłem pod uwage, ale nie magnes :naughty::naughty::naughty: trzeba by tylko skitrać jakiś mocny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 42mm od nakretki do konca gwintu w dol? Jaki model gwintu wgl? od nakretki kontrującej, grubość obu nakrętek 8mm gwint FK AUTOMOTIVE ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- kolego dobry patent na tablice przy tym zdwerzaku to zrobić ją na magnes a mina Pana policianta bezcenna wiem bo kolega w lanosie tak ma wszystko wziąłem pod uwage, ale nie magnes :naughty::naughty::naughty: trzeba by tylko skitrać jakiś mocny:decayed: Neodymy bracie, neodymy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 mają cene te neodymy, jeśli tak mocno trzymają to warto zaryzykować, ale najpierw musze pomylec jak to wszystko zmontować do kupy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pozwoliłem temu wieśniakowi stanąć swoich gruchotem koło mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Fajna koza Jawor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Fajna koza Jawor Du ju łana fajt? BTW. Mam najniższe możliwe, oryginalne zawieszenie do Quattro Czorny, pochwal się ile wykręciłeś spalanie podczas powrotu? Ja 8,2 średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Fajna koza Jawor Du ju łana fajt? BTW. Mam najniższe możliwe, oryginalne zawieszenie do Quattro Czorny, pochwal się ile wykręciłeś spalanie podczas powrotu? Ja 8,2 średnie ja miałem 9,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to widze bieda przycisła ze tak lekko gazem operujecie Ja wczoraj na 28 litrach ledwo ponad 200km zrobiłem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to widze bieda przycisła ze tak lekko gazem operujecie Ja wczoraj na 28 litrach ledwo ponad 200km zrobiłem:facepalm: tutaj trasa zero miasta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to widze bieda przycisła ze tak lekko gazem operujecie Ja wczoraj na 28 litrach ledwo ponad 200km zrobiłem:facepalm: Szpoko loko, mi tak na co dzień 12,5-13 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to widze bieda przycisła ze tak lekko gazem operujecie Ja wczoraj na 28 litrach ledwo ponad 200km zrobiłem:facepalm: Szpoko loko, mi tak na co dzień 12,5-13 litrów Mi tez trasa i aż byłem w szoku ze tyle spalił , liczyłem na jakies 9-10l a tu ledwo starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 kiedy oni zrobili takiego shoota, znalezione w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 gładki przód jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 kiedy oni zrobili takiego shoota, znalezione w necie https://lh5.googleusercontent.com/-RbjZqivR8nw/UWGn6NAPX4I/AAAAAAAAAcU/Lc3ozPIyszs/w631-h419-p-o/DSC_3249.JPG jest gicik, teraz hallo na yellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 kiedy oni zrobili takiego shoota, znalezione w necie https://lh5.googleusercontent.com/-RbjZqivR8nw/UWGn6NAPX4I/AAAAAAAAAcU/Lc3ozPIyszs/w631-h419-p-o/DSC_3249.JPG jest gicik, teraz hallo na yellow +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro0871 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi