MARCIN607 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 prawie samolot to pierw będzie nowa i pachnąca a póżniej będzie zapier... i pachnieć nowością
czaki22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 gratki nowego pojazdu, ciekawe ile b5 potrzeba zezłomować zeby wybudować taka a6 teraz przednie lampy full led miały nie dostać homologacji w polsce ponoć świeca lepiej niz xenon
kuredu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 dziś dostałem info z audi że produkcja 6 tydzień 2012 a także info, że dostali nowe warunki handlowe jak nie ma już Kulczyka i zmieniłem dziś delikatnie konfigurację a produkcja przesunie się o tydzień. szacują że na koniec lutego auto będzie u nich. poza dodatkowym rabatem 3tys pln mam teraz dodatkowo sportowe fotele w skórze Valcona, kolor taki jak na zdjęciu, aplikacje z matowego drewna na zdjęciu jest połyskujące(widziałem dziś na żywo i 100razy lepiej niż połyskujące), czarną podsufitkę, felgi 18 z oponami 245/45, lusterka składane z pamięcią. także humor mi się od razu poprawił [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 15:26_________________________________________________jakby co to moje felgi S5 na sprzedaż razem z oponami w bardzo atrakcyjnej cenie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=239892.0
turdzi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 no to srodek bedzie iscie barokowy
Prezes_CCCO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 a zamiast drewna nie lepiej alu szczotkowane ?? duża dopłata ? furka bajeczka będzie. Dobrze , że wnętrze nie typowo po niemiecku całe czarne
kuredu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 a zamiast drewna nie lepiej alu szczotkowane ?? duża dopłata ? furka bajeczka będzie. Dobrze , że wnętrze nie typowo po niemiecku całe czarne alu szczotkowane jest tylko w s-line, poza tym widziałem zestawienie brązowych siedzeń, czarnej deski i wykończenia szarego i nie podobało mi się takie zestawienie, a to drewno matowe jest świetne , wreszcie to wygląda i w dotyku też jak drewno a nie jak błyszcząca imitacja, która do tej pory była. może to i jest drewno ale przez ten połysk wygląda średnio. miałem takie w B8 i mi się nie podobało. gdybym dziś na żywca nie zobaczył tego nowego to z katalogu czy neta na pewno bym się nie zdecydował.
MARCIN607 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 będzie pięknie- drewno jest w deszkę
turdzi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 a zamiast drewna nie lepiej alu szczotkowane ?? duża dopłata ? furka bajeczka będzie. Dobrze , że wnętrze nie typowo po niemiecku całe czarne alu szczotkowane jest tylko w s-line, poza tym widziałem zestawienie brązowych siedzeń, czarnej deski i wykończenia szarego i nie podobało mi się takie zestawienie, a to drewno matowe jest świetne , wreszcie to wygląda i w dotyku też jak drewno a nie jak błyszcząca imitacja, która do tej pory była. może to i jest drewno ale przez ten połysk wygląda średnio. miałem takie w B8 i mi się nie podobało. gdybym dziś na żywca nie zobaczył tego nowego to z katalogu czy neta na pewno bym się nie zdecydował. ale to nie jest chyba jakas nowsc bo ja juz dawno temu siedzialem w C7 u siebie i miala wlasnie takie matowe drewno.Wydladalo na prawde super. Aluminum pasuje tylko do czarnego wnetrza na sportowo czyli S-line do takich skor i kolorystyki wygladalo by bardzo srednio
kuredu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 a zamiast drewna nie lepiej alu szczotkowane ?? duża dopłata ? furka bajeczka będzie. Dobrze , że wnętrze nie typowo po niemiecku całe czarne alu szczotkowane jest tylko w s-line, poza tym widziałem zestawienie brązowych siedzeń, czarnej deski i wykończenia szarego i nie podobało mi się takie zestawienie, a to drewno matowe jest świetne , wreszcie to wygląda i w dotyku też jak drewno a nie jak błyszcząca imitacja, która do tej pory była. może to i jest drewno ale przez ten połysk wygląda średnio. miałem takie w B8 i mi się nie podobało. gdybym dziś na żywca nie zobaczył tego nowego to z katalogu czy neta na pewno bym się nie zdecydował. ale to nie jest chyba jakas nowsc bo ja juz dawno temu siedzialem w C7 u siebie i miala wlasnie takie matowe drewno.Wydladalo na prawde super. Aluminum pasuje tylko do czarnego wnetrza na sportowo czyli S-line do takich skor i kolorystyki wygladalo by bardzo srednio masz rację że to nie jest nowość w c7 dla mnie jest to nowość bo do tej pory wszystkie aplikacje w drewnie jakie widziałem były z połyskiem
turdzi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 tak czy siak swietny wybor , takie wnetrze do tego auta bardzo pasuje zwlaszcza to drewno.
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 matowe drewno jest mega mega zarąbiste - na żywo powala - boskie w dotyku a wyglądowo dodaje autku wartości
stifii Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mamy matowe wraz z pakietem balao braun w A8 i jest przekozak! Także dobry wybór
czaki22 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 w b5 były dekory w matowym drewnie juz, niemniej jednak to zastosowane w c7 jest świetne
_Makki_ Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Kiedy odbior?? Swissvaxy sie chwalily ze ustawiles sie na pakiet "nowe auto"
dziadek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Kuredu ty złożyłeś zamówienie później niż ja a będziesz miał chyba auto szybciej co? bo dwa tygi wczesniej masz produkcję
kuredu Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Kiedy odbior?? Swissvaxy sie chwalily ze ustawiles sie na pakiet "nowe auto" produkcja za 2 tyg więc licze że na koniec lutego wjedzie Hubert ze Swissvaxa wyjaśnił mi wszystko także strzelę na dzień dobry tan pakiet na lakier ciężko się czeka, na szczęście dziś na narty jadę więc tydzień szybko zleci a później jeszcze 2.5...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kuredu ty złożyłeś zamówienie później niż ja a będziesz miał chyba auto szybciej co? bo dwa tygi wczesniej masz produkcję ciezko sie co ale jak bys dostal to auto od reki to by tak nie cieszylo
dziadek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Kuredu brałeś Audi Extensive – specjalny program serwisowy ? Dowiedziałem się że nie jest to tak jak było do tej pory ubezpieczenie na wypadek awarii tylko normalna przedłużona gwarancja producenta. Odp. na moje pytanie z ASO: "...Ta opcja jest możliwa tylko w przypadku zamawiania samochodu do produkcji, gdyż jest wpisywana w specyfikację samochodu jako element wyposażenia dodatkowego..." Niestety dla mnie już za późno na dodanie Wyposażenie 3 lata / 30 000 km - 740zł 3 lata / 60 000 km - 1 080zł 3 lata / 90 000 km - 1 490zł 4 lata / 40 000 km - 1 690zł 4 lata / 80 000 km - 2 500zł 4 lata / 120 000 km - 3 590zł 5 lat / 50 000 km - 2 770zł 5 lat / 100 000 km - 4 330zł 5 lat / 150 000 km - 6 630zł
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ubezpieczenie i specjalny program serwisowy my ass.. Takie cos to dziala wszedzie zagranica tylko nie w Polsce. Reklama tego powinna byc "kup se ubezpieczenie i specjalny program serwisowy, a my Cie i tak zaladujemy w d****. Przyklad, pol motoryzacyjnego internetu w PL trabi o braniu oleju w 2.0TFSI. Co Audi z tym robi? Tutaj wymieniaja silniki, wymieniaja cale samochody jak wlasciciele maja dosyc dolewania i oddaja auta.. A w PL mowia ze ten typ tak ma! "Kupiles se Pan Audi, plac i placz" Zeby nie przedluzac OT to w Auto Premium w Poznaniu baaaaardzo krzywo sie na mnie patrzyli jak cos chcialem reklamowac przed uplywem 2 lat. Klamki do Advanced shitKey powiedzieli mi ze nie ma sensu wymieniac bo tak bedzie sie dzialo, to tak ma!
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 przy takich cenach to niewiele osob stac na takie auto , a do tego faktycznie ASO w PL to lekko mowiac kpina.
Rekomendowane odpowiedzi