Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 nie no,materiałów spodziewałem sie lepszych,karton?? ...to w starym B7 mam lepsze maskownice głośników :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 w innych krajach juz wczesniej bylo dostepne sterowanie skrzynia biegow na podstawie sygnalu GPS -dziwne ze teraz w polsce to aktualizuja. Nie działała w PL, Kornacki na TVN Turbo testował w tamtym roku C7 i pamiętam jak chwalił ten bayery ale niestety nie działające w PL, teraz widzę że jednak i u nas będzie działać
ono Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pewnie ze fajnie by było mieć TMC w PL , ale wyobrazacie sobie jak to bedzie działać , w Niemczech gdy system wykryje korek czy remont Navi automatycznie zmienia trasę , w Pl co sie stanie ? Pokaże mi chyba żebym nie wyjeżdżał z garażu bo jest przejebane i sie zwiesi bo jej ramu zabraknie na wytyczne trasy , hyhy
Prezes_CCCO Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 SLICZNE frumaneczki Gratuluje ale felga wg mnie koniecznie inna zobacz tutaj --> http://otomoto.pl/audi-a6-2-0-tdi-s-line-navi-ksenon-gwa-C22630586.html 19 cali rs6 powinno byc ok jak nie chcesz 20 a wyglad z bialym piekny fuj te swiatla z a6 podanej w linku z soczewka wygladaja lipnie co led to led
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 SLICZNE frumaneczki Gratuluje ale felga wg mnie koniecznie inna
Prezes_CCCO Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 albo rotor wlasnie wedle gustu tak czy siak zacny wózek
piekarz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Gratuluje furki!!! strach takim nowym wyjechac na drogę!
ZuKeRs Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 czekalem na foty i naprawde gratki Tomeks jesteś the best
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Gratuluje furki!!! strach takim nowym wyjechac na drogę! po tym co ludzie na drogach wyprawiają i ile dzwonów z głupoty ludzkiej widzę codziennie to faktycznie strach jeździć
Madas Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 nie no,materiałów spodziewałem sie lepszych,karton?? ...to w starym B7 mam lepsze maskownice głośników :gwizdanie: zobacz na papierowe dywaniki :thumbdown:
126tomek Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam małą prośbę,mógł byś zrobić fotę,tak aby było widać padającą wiązkę światła centralnie na ścianę?Powiedz czy lepiej świecą LED-y niż Xenon? Auto mistrzowskie a Rotor pasuje idealnie:)
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 nie no,materiałów spodziewałem sie lepszych,karton?? ...to w starym B7 mam lepsze maskownice głośników :gwizdanie: zobacz na papierowe dywaniki :thumbdown: Pod tym względem tragedia, przy najnowszej Eklasie pod względem wykończenia wnętrza a w szczególności jakość materiałów,( i mówię to bo siedziałem w salonie i w mercedesie i w audi) wygląda słabo no ale jak pisałem co komu się podoba
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 nie no,materiałów spodziewałem sie lepszych,karton?? ...to w starym B7 mam lepsze maskownice głośników :gwizdanie: zobacz na papierowe dywaniki :thumbdown: Pod tym względem tragedia, :doh1:
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 nie no,materiałów spodziewałem sie lepszych,karton?? ...to w starym B7 mam lepsze maskownice głośników :gwizdanie: zobacz na papierowe dywaniki :thumbdown: Pod tym względem tragedia, przy najnowszej Eklasie pod względem wykończenia wnętrza a w szczególności jakość materiałów,( i mówię to bo siedziałem w salonie i w mercedesie i w audi) wygląda słabo no ale jak pisałem co komu się podoba kolego,chyba nie łapiesz szydery
Rosemeyer Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wczoraj wieczorem widzialem bialasa w s-linie - fajna dupke mial
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam małą prośbę,mógł byś zrobić fotę,tak aby było widać padającą wiązkę światła centralnie na ścianę?Powiedz czy lepiej świecą LED-y niż Xenon? Auto mistrzowskie a Rotor pasuje idealnie:) zrobię fotki przy odbiorze jak już będzie po kuracji Swissvax co do kół póki co zostaje tak jak jest, zdaję sobie sprawę że 19 czy 20 byłyby super ale to nie na lubelskie drogi i mój styl jazdy po odbiorze trzeba szybko 15tys nalatać i program zapodać
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Widziałem dzisiaj taką białą na Świdnickich numerach... spora krowa
mgtan Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wczoraj wieczorem widzialem bialasa w s-linie - fajna dupke mial biały ze czrnym pakietem na rotorze w Sline widziałem i wyglądał cuuudo... Sline w A6 daje rade.
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Widziałem dzisiaj taką białą na Świdnickich numerach... spora krowa pewnie od Danelczyka-wg mnie najgorszy dealer audi-vw w kraju do testów mają A5 z popsutym s-tronic wiedza Panów sprzedających o wyposażeniu i aucie jest na fatalnym poziomie i najlepsze są rabaty - w audi zaproponował 4% a jak byłem wczoraj w vw i pytałem o scirocco to Pan powiedział że nie dają na te auta rabatów( w vw szewczyk Pani wczoraj na dzień dobry dała 8,5%) co do historii o ich naprawach i serwisie szkoda się rozpisywać
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 pewnie od Danelczyka-wg mnie najgorszy dealer audi-vw w kraju Nie wiem..kierownik wyglądał na wydziabanego "człowieka biznesu"
Rekomendowane odpowiedzi