Klajtekkk21 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 jeden z najładniejszych avant'ów na forum jak dla mnie Bardzo milo to slyszec, ale mi cos nie leza te kola mysle nad zmiana koloru na bialy + dystans do przodu tylko niewiem kto by mi zrobil vt
pablo_ua4 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 gratuluje autka pieknie to wyglada w wersji black
szafa Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Kajtek fura klasa:kox: Jęśli koła zostaną proponuje na przód lekki dystansik by koło się tak mocno nie chowało i będzie szał
slavko87 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 robiles sprzet do rolowania czy jakis specjalny miales? Mialem specjalna maszynke do rolowania od znajomego Jakies foto tej maszynki mozna na PW?
Klajtekkk21 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 http://toolmonger.com/wp-content/uploads/2008/06/post-fenderroller.jpghasło: fender roller w google Dokladnie taka sama maszyna jak Kowi pokazal, nawet sie kolory zgadzaja... Kurde jak byscie mieszkali niedaleko mogl bym zalatwic maszynke. ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Kajtek fura klasa:kox: Jęśli koła zostaną proponuje na przód lekki dystansik by koło się tak mocno nie chowało i będzie szał Bardzo milo slyszec, tak dystans bedzie i to mam nadzieje zejuz niedlugo Pozdro ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Kajtek fura klasa:kox: Jęśli koła zostaną proponuje na przód lekki dystansik by koło się tak mocno nie chowało i będzie szał Bardzo milo slyszec, tak dystans bedzie i to mam nadzieje zejuz niedlugo Pozdro
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Klajtek nie masz lepszej foty do tego VT:eusathink: ta strasznie mała, jeszcze żeby auto było blizej fotografa:whistling:
Klajtekkk21 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 Kowi a co myslisz o tej nada sie ? ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Kowi jak bedziesz mogl zrob w bialym i zoltym kolorze Dziex pozdro
Reniu Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Tu masz dwie przymiarki do tego VT: kolegi radimm http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/virtual-tuning-76/index45.html#post3024865 i ode mnie: http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/virtual-tuning-76/index45.html#post3024938
Klajtekkk21 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 Dzieki wielkie chlopaki Ale teraz to juz wogole niewiem jaki kolor, bo oba sa fajne Ale chyba bialy bedzie spokojniejszy
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 O widze chłopaki mnie wyręczyli:decayed:
Klajtekkk21 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 Nom dokladnie, ale dzieki tobie tez Kowi Chyba jednak biale
pablo_ua4 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 z białego bedziesz za***iście zadowolony wiem po sobie
RafuZG Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 złoty i do tego folią kierunki z błotników i może lampy na taki sam kolor co felg:decayed:
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 złoty i do tego folią kierunki z błotników i może lampy na taki sam kolor co felg:decayed: jak by felga miała rant był bym za. ale była by kopią szafy z poprzedniego sezonu, a nie o to w tym chodzi:wink:
RafuZG Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 złoty i do tego folią kierunki z błotników i może lampy na taki sam kolor co felg:decayed: jak by felga miała rant był bym za. ale była by kopią szafy z poprzedniego sezonu, a nie o to w tym chodzi:wink: za dużo jest a4 na świecie żeby była mowa o kopiowaniu:decayed: by musiał mieć tak samo lampy obklejone i te same felgi wtedy by skopiował, ale tu tylko połączenie kolorów takie jak ma szafa:wink:
Armi Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Na świecie może jest sporo ale w Polsce już nie. Od razu widać, kiedy ktoś kogoś kopiuje:whistling:
Klajtekkk21 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 złoty i do tego folią kierunki z błotników i może lampy na taki sam kolor co felg:decayed: jak by felga miała rant był bym za. ale była by kopią szafy z poprzedniego sezonu, a nie o to w tym chodzi:wink: Doladnie jak Kowi mowi, na przyszly sezon bedzie felga z rantem o sie pomysli. ---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- z białego bedziesz za***iście zadowolony wiem po sobie No i chyba pojde w tym kierunku ---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- Na świecie może jest sporo ale w Polsce już nie.Od razu widać, kiedy ktoś kogoś kopiuje:whistling: Dokladnie....
Rekomendowane odpowiedzi