Opublikowano 22 Lipca 201610 l bedzie pewnie podobnie, tloczki moze sa przewaga ale wielkosc klocka na korzysc 1 tloka
Opublikowano 22 Lipca 201610 l Inaczej - co lepsze w C5-tkach: jednotłok 320/30mm czy dwutłok 321/30mm? 1 !
Opublikowano 23 Lipca 201610 l Za dwa zestawy naprawcze tego zacisku dwutloczkowego zapłaciłem 90 pln klocki textar 240 pln . Czy ja wiem czy to tak drogo?
Opublikowano 23 Lipca 201610 l bedzie pewnie podobnie, tloczki moze sa przewaga ale wielkosc klocka na korzysc 1 tloka A robił ktoś testy czy tylko wszyscy tutaj teoretyzują?
Opublikowano 23 Lipca 201610 l test testowi nie rowny, ja mowie czysto matematycznie, 2tlok wieksze tloczki ale mniejszy klocek, jednotlok na odwrot i tyle, lcizac spore utrzymanie 2tloka i jego skomplikowana budowe wybor dla mnie jest oczywistypoza tym, 250 za klocki textara, zwykle, gdzie dla jednotloka kosztuja od 160zl w gore - to jest roznicapoza tym 320x30 i tak nie hamuje, od biedy do miasta moze byc, nic wiecej, chyab ze jaksi 4tlok + mala waga auta Edytowane 23 Lipca 201610 l przez pioteros
Opublikowano 23 Lipca 201610 l bedzie pewnie podobnie, tloczki moze sa przewaga ale wielkosc klocka na korzysc 1 tlokaA robił ktoś testy czy tylko wszyscy tutaj teoretyzują?U mnie były kiedyś takie zaciski ... Pół roku wytrzymałem i wymieniłem bo strach buło jeździć .Nie wiem jak ktoś w esie hebli nie zmienia i szybciej lata
Opublikowano 23 Lipca 201610 l Załatwią. wielkie dzięki za podpowiedzi:) mam jeszcze pytanko co do mocowania zacisków od s4?są identyko jak w 1.9?nie trzeba nic ruszać żeby 345 weszły?i jakie najlepiej klocki zastosować?
Opublikowano 23 Lipca 201610 l Wsio p&p Klocki Ferodo Textar Galfer Bosch Pagid Jurid Tarcze podobnie plus OZ Edytowane 23 Lipca 201610 l przez Dev
Opublikowano 23 Lipca 201610 l bedzie pewnie podobnie, tloczki moze sa przewaga ale wielkosc klocka na korzysc 1 tlokaA robił ktoś testy czy tylko wszyscy tutaj teoretyzują?U mnie były kiedyś takie zaciski ... Pół roku wytrzymałem i wymieniłem bo strach buło jeździć .Nie wiem jak ktoś w esie hebli nie zmienia i szybciej lata Nie qumam twojego posta...
Opublikowano 24 Lipca 201610 l Wszystko jest zrozumiałe gdy weźmierz pod uwagę bardzo agresywny tryb jazdy eSą, wtedy tylko ceramiki będą OK W ogóle ktoś rozważał albo ma dosztukowane prowadnice powietrza na tarcze? Bo nawet eSy (na pewno z tamtych lat) nie widzę by miały ten patent...
Opublikowano 24 Lipca 201610 l bedzie pewnie podobnie, tloczki moze sa przewaga ale wielkosc klocka na korzysc 1 tlokaA robił ktoś testy czy tylko wszyscy tutaj teoretyzują?U mnie były kiedyś takie zaciski ... Pół roku wytrzymałem i wymieniłem bo strach buło jeździć .Nie wiem jak ktoś w esie hebli nie zmienia i szybciej lata Nie qumam twojego posta... Już tłumaczę.Miałem założony zestaw 321/256 i jeżdżąc trochę szybciej on po prostu nie dawał rady . Więc w samochodzie (s4) gdzie tych koni jednak jest znacznie więcej to pewnie i zdecydowanie szybciej się rozpędzi i zdecydowanie szybciej będzie chciał/ potrzebował się wyhamować. Pomogłem ? Mam nadzieję . Bo inaczej już nie sam rady . Mówisz o dwutłoku w C5? S6? A na co zmieniłeś? Tak .. Jak akurat przeszczepiałem seryjny zestaw na komplet z s4 b5 .... A pózniej na komplet z s4 b6. Edytowane 24 Lipca 201610 l przez Arturoo
Opublikowano 24 Lipca 201610 l Wszystko jest zrozumiałe gdy weźmierz pod uwagę bardzo agresywny tryb jazdy eSą, wtedy tylko ceramiki będą OK W ogóle ktoś rozważał albo ma dosztukowane prowadnice powietrza na tarcze? Bo nawet eSy (na pewno z tamtych lat) nie widzę by miały ten patent... Tak, http://a4-klub.pl/index.php?/topic/330386-kierownica-powietrza-chlodzenie-przednich-tarcz-hamulcowych/#entry4590546 ale nie nikt nie podjął dyskusji. Wszystko jest zrozumiałe gdy weźmierz pod uwagę bardzo agresywny tryb jazdy eSą, wtedy tylko ceramiki będą OK W ogóle ktoś rozważał albo ma dosztukowane prowadnice powietrza na tarcze? Bo nawet eSy (na pewno z tamtych lat) nie widzę by miały ten patent... Tak, http://a4-klub.pl/index.php?/topic/330386-kierownica-powietrza-chlodzenie-przednich-tarcz-hamulcowych/#entry4590546 ale nie nikt nie podjął dyskusji.
Opublikowano 24 Lipca 201610 l tak ale to nie bylo trudno aby je dostosowac jakby ktos mial na sell jakeis wieksze oslony to chetnie bym kupil
Opublikowano 24 Lipca 201610 l Ktoś ostatnio szukał http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-hamulce-tyl-zaciski-komplet-256mm-i6303643330.html#thumb/3