Cristoforo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 tarox tez mi sie podoba bo ma ciekawe rozwiazania bez zbednych przeróbek i nie trzeba łądowac duzych felg ale cena troche opycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie, czy zestaw 312mm + nowe jarzma (stary zacisk) wejdzie felga 15" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie, 16" minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie, czy zestaw 312mm + nowe jarzma (stary zacisk) wejdzie felga 15" ? Nie ma szans [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 10:20_________________________________________________ Nie, 16" minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 no własnie sam jestem ciekaw jak sie zastosuje dystanse czy bedzie szansa bo zwykła 15 nie wejdzie na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Eee nie będę kombinował. Kupie zestaw Taroxa z zaciskami 6 tłoczkowymi i po sprawie Wystarczą hamulce z RS4 będą dużo tańsze: http://www.allegro.pl/item588319910_hamulce_audi_rs4_s4_a4_360_x_32_mm_przod.html tylko pomyśl też o tyle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wystarczą hamulce z RS4 będą dużo tańsze: http://www.allegro.pl/item588319910_hamulce_audi_rs4_s4_a4_360_x_32_mm_przod.html tylko pomyśl też o tyle :> Ładne Jaka min. felga na to wejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 AndyN jest napisane - "nieliczna 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tylko jeszcze pytanie po co do auta z mocą 170km tak duże hamulce??? 320mm przód i 288mm tył w zupełności wystarczy ewentualnie jakieś lepsze tarcze i klocek sportowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 W B5 z ośką nie wymodzicie nic więcej z tyłu - 245mm to max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wystarczą hamulce z RS4 będą dużo tańsze: http://www.allegro.pl/item588319910_hamulce_audi_rs4_s4_a4_360_x_32_mm_przod.html tylko pomyśl też o tyle :> Ładne Jaka min. felga na to wejdzie? a podejdą do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 W aukcji nawet pisze ze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam, Jednak zakupiłem tarcze Tarox G88 312 mm oraz klocki Tarox Strada. W następnym tygodniu będę montował całość. Wszystko u głównego przedstawiciela firmy Tarox na Polskę --> www.tarox.com.pl Dla klubowiczów rabat !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 i kto bogatemu zabroni :oklaski:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 19:38_________________________________________________a jaki zestaw ? ciekawe jaki będzie hamulec ? nie pytam o cenę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 i kto bogatemu zabroni :oklaski:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 19:38_________________________________________________a jaki zestaw ? ciekawe jaki będzie hamulec ? nie pytam o cenę :gwizdanie: Oj weź mnie nie zawstydzaj To nie jest zestaw tylko oddzielne elementy pod seryjne zaciski. Cena jest naprawdę konkurencyjna i o wiele niższa niż u "regionalnych przedstawicieli". Jeżeli ktoś jest chętny do zakupu to polecam bo można się dogadać i wszyscy będą zadowoleni. Też jestem ciekaw jak to będzie hamować. Obecnie jeżdżę na tarczach EBC Turbo Groove i zielonych klockach EBC. Nie polecam tego zestawy. Po roku delikatnego użytkowania tarcze są "przypalone" i wydają dźwięk "woof woof" podczas hamowania powyżej 100 km/h, więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Też mam takie zdanie na temat EBC kicha Napisz jak sprawdzisz [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 19:50_________________________________________________a co dokładnie kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Też mam takie zdanie na temat EBC kicha Napisz jak sprawdzisz [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 19:50_________________________________________________a co dokładnie kupiłeś ? Ej Wąski Co Ty ?? Przecież napisałem co kupiłem i nawet fotki dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 zapodaj ceny tych tarcz mozesz pisać na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ba$ior a ty zmienialeś jarzma?? Bo z tego co wiem to w BRD są zwykle 288mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Obecnie jeżdżę na tarczach EBC Turbo Groove i zielonych klockach EBC. Nie polecam tego zestawy. Po roku delikatnego użytkowania tarcze są "przypalone" i wydają dźwięk "woof woof" podczas hamowania powyżej 100 km/h, więc Spotkałem się z opinią, że do tych tarcz należy zakładać bardziej miękkie klocki (nie EBC) - tak aby klocki zużywać znacznie szybciej, wtedy z tarczami nie ma takich problemów. Ma to sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi