siemian Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 hmmm w b7 osłony przy 288-321mm są takie same... Niestety nie wiem jak jest w b5. Mówimy o przednich hamulcach tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 w b5 osłony zmieszcza 312mm jest tam luz ale sie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 w b5 osłony zmieszcza 312mm jest tam luz ale sie zmieści i o to chodziło. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam. Panowie pytanko mam. Czy zaciski od audi a6 allroad 2,5 tdi, gdzie tarcze sa 320x30 i wygladaja na takie same jak w tym temacie, beda pasowaly p&p do a4 b6 AVF 2002r ?? dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwa Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Koledzy potrzebuję pomocy! Szukam jarzm pod tarcze 288 na tył (zaciski od B7 2.0 TFSI) - od jakiego modelu/silnika mogę jeszcze szukać? Może ma ktoś na sprzedaż takie jarzma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 3.0 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Koledzy potrzebuję pomocy! Szukam jarzm pod tarcze 288 na tył (zaciski od B7 2.0 TFSI) - od jakiego modelu/silnika mogę jeszcze szukać? Może ma ktoś na sprzedaż takie jarzma?? zagadaj do Waskiego, On chyba jeszcze ma takie jarzma do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 hmmm... Ale przy wymianie tyłu na 288 nie wystarczy wymiana samych jarzm... Trzeba zmienić cały komplet: zaciski, jarzma, tarcze, klocki. Wszystko jest inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwa Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 siemian wiem o tym - wszystko mam prócz tych jarzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 aaaa, jesli tak to inna sprawa... Zastanawiam się tylko kto Ci sprzedał zaciski bez jarzm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Panowie ponóżcie. Kupiłem 288 mm na tył , ale koleś gdzieś zapodział klocki hamulcowe. Mam jarzma , zaciski i tarcze . Czy potrzebne sa jeszcze jakieś spręzynki ( chyba ustalające klocek w prowadnicach i zapobiegajće jego drganiom) ?? ?? Jesli tak to gdzie mogę takie kupic ? W zestawach z klockami mam tylko srubki do jarzm i nic wiecej. W ETCE znalazłem taki numer 8E0615295C i 8E0615296C ale wyglada to na spreżynę do dzwigni hamulca ręcznego. Jak to wygląda u Was? Moge liczyć na jakąś fotkę ? Dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 to sa blaszki nie sprężynki (4szt) powinny być w zestawie razem z klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Koledzy potrzebuję pomocy! Szukam jarzm pod tarcze 288 na tył (zaciski od B7 2.0 TFSI) - od jakiego modelu/silnika mogę jeszcze szukać? Może ma ktoś na sprzedaż takie jarzma?? zagadaj do Waskiego, On chyba jeszcze ma takie jarzma do sprzedania. mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Trzeb abedzie chyba cos pomyślec nad hebelkami po wymianie softu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 to sa blaszki nie sprężynki (4szt) powinny być w zestawie razem z klockami Tak jak napisałem - W zestawach z klockami są tylko śrubki do jarzm i nic wiecej. Gdyby ktoś miał podobny przypadek to podaje numery blaszek ustalajacych klocki w prowadnicach: Auta do numeru nadwozia : 8E-7-300 000 - nr katalogowy : 1K0 615 231 po numerze nadwozia :8E-8-000 001 - nr katalogowy: 1K0 615 231B Bez nich nie da sie poprawnie zamontować klocków w prowadnicach ! Dotyczy to zacisków i jarzm tylnych o srednicy 288 mm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja wymianiam hamulce na większe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 to sa blaszki nie sprężynki (4szt) powinny być w zestawie razem z klockami Tak jak napisałem - W zestawach z klockami są tylko śrubki do jarzm i nic wiecej. Gdyby ktoś miał podobny przypadek to podaje numery blaszek ustalajacych klocki w prowadnicach: Auta do numeru nadwozia : 8E-7-300 000 - nr katalogowy : 1K0 615 231 po numerze nadwozia :8E-8-000 001 - nr katalogowy: 1K0 615 231B Bez nich nie da sie poprawnie zamontować klocków w prowadnicach ! Dotyczy to zacisków i jarzm tylnych o srednicy 288 mm ! Ja kupiłem klocki Ferodo i miałem w zestawie balaszki i śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwa Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 czy na zaciski od 2.0TFsi (tarcze 320mm) wejdzie jakaś stalówka 16''?? Na czym jeździcie zimą po takiej zmianie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 nie wejdzie. Ori felga 16' z B7 alu wchodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi