staniek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Ano tak. Na przód w 16tkę idzie wsadzic coś sensownego, ale na tył zostaje tylko 288/12 z B7 Edytowane 17 Grudnia 2014 przez staniek
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dev.Zaciski z S4 B5 podejdą do B6? Mam w sumie okazyjnie do kupienia albo z s4 b5 albo s4 b6 wiadomo różnia się srednica tarczy ale z b5 jest dwutłoczkowy a w b6 jedno Które będą lepsze? odpusc sobie dwutłoki, syf
slo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Turzol odezwij sie jutro do mnie to uzgodnimy szczegóły to jaka w koncu była poprawna odpowiedź ? Buderusa mówił Wandej kilka postów wcześniej
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wandej nic takiego nie pisał, sprawdzalem
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ładny ...uj, ale chyba Menda jedna go edytowała przecież bym to zauważył...
slo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 byłby napis ze edytowane. Dlatego byłem pewny ze to ten knorr mój, bo widziałem że pod Wandejowym Buderusem napisałeś że to nie to
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie zawsze wyskakuje info o edycji ale jak znam Wandeja to zanim by do mnie zadzwonił to szybciej by wyslał zaciski Przecież Turzol by nie powtarzał za Wandejem tego samego.
slo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 ja adwokatem nie jestem, tylko mówie co widze turzol 5min po Wandrzeju dał posta, może nie widział..
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 I ja tez nie widziałem ? trudno, jezeli tak było to Wandej tez ma malowanie ale plakatówkami :polew:
Wandej Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 No właśnie nie edytowalem nic:decayed: zresztą Turzol sam do mnie napisał żebym się zgłosił po nagrode bo bylem pierwszy. Napisałem mu ze chyba slo podał poprawna odpowiedź no i tyle:wink: Także chyba wygralem:decayed: Rozkrecac zaciski? Tapnięte z SGS5
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 No właśnie nie edytowalem nic:decayed: zresztą Turzol sam do mnie napisał żebym się zgłosił po nagrode bo bylem pierwszy. Napisałem mu ze chyba slo podał poprawna odpowiedź no i tyle:wink: Także chyba wygralem:decayed: Rozkrecac zaciski? Tapnięte z SGS5 yoł, tak było właśnie. Po czym Dev napisał mi, że mam słać zaciski więc lekkie zamieszanie się zrobiło. I co robimy? to musiało być w jednym czasie wysłane bo ja znalazłem info na anglojęzycznej stronie Boscha i od razu wrzuciłem, po czym widziałem tylko post Dev-a że dobra odp pod postem SLO i sądziłem że to on wygrał
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wysyłać jeden i drugi. U mnie słowo droższe od pieniędzy.
Wandej Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tomek masz sporo roboty? Bo ja swoje będę montowal na wiosnę także jak tam pasuje. A swoją drogą ta firma zawsze była na plakatach na skoczniach narciarskich w Niemczech. W życiu bym nie pomyślał że robią tarcze:kox: Ferodo tez? Tapnięte z SGS5
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne.
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wysyłać jeden i drugi. U mnie słowo droższe od pieniędzy. i o take Polske walczyliśmy
Marcin850527 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne. Witam senseja Cały zestaw na przód 320: zaciski, jarzma, tarcze dobre!, klocki i przewody przód i tył w stalówce. Ile taka przyjemność u pana:)? Na priv jak bys napisal:) Bedę dźwięczny
Rekomendowane odpowiedzi