spetsnaz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Panowie szpece od hebli... Od momentu jak spadl spory snieg - przy hamowaniu slysze tarcie metal o metal z przodu Nie mam oslon metalowych od wewnetrznej strony, nawet po 20km jazdy po miescie tarcie jest... WTF?! Cos dostalo sie miedzy klocek/tarcze? Długo latasz na klockach? Na 90% to jakiś syf wpakował się między klocek a tarczę. W ostateczności może się okładzina odkleiła.. cholera wie... ale to bardzo mało prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 2 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 masz do rozbiorki zacisk plus smarowanie syntetycznym smarem Ate do uszczelnien tloczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 devastation a jakie duze sa tarcze z a6 3.0tdi ktora ma przod pod tarcze 347 i czy te tylne zaciski pasuja do b6(one nie sa jakies elektryczne?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 mozesź napisac to po ludzku bo nie qumam pierwsźej czesci pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jemu chodzi o wielkość tylntych tarcz w a6 przy przednich w rozmiarze 347...No cóż polska język cięzka jest... Zacisk z a6 tył nie pasuje bo jest elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 devastation a jakie duze sa tarcze z a6 3.0tdi ktora ma przod pod tarcze 347 i czy te tylne zaciski pasuja do b6(one nie sa jakies elektryczne?) aaaaaa na tyle w A6 moze byc 302/12 lub 330/22mm ale niestety nie pasuja do B6/7, maja inna wysokośc[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________ Zacisk z a6 tył nie pasuje bo jest elektryczny chciałeś napisac "...że zacisk pasuje ale jest problem recznego..." :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 no ale p&p nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jezeli chodzi o sam montaż tarcz, klocków, przewodów, jarz i zacisków to jest to P&P nierozwiązany do tej pory jest problem samego hamulca elektrohydraulicznego podejrzewam ze temat samego ręcznego jest do ugryzienia problemem pozostaje proces cofniecia tłoczka podczas wymiany klocków, który jest przeprowadzany VAG-iem ponoc mozna go wcisnąc, ja tego nie robiłem, poniewaz zacisk ten ma swój system który informuje o zuzyciu klocka na FIS-ie a nie ma tam kabla , taka sama sytuacja jest w passku B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 no szkoda ze nie pasuje czyli jedyna opcja zeby miec 300 tyl to s4 b6? wogole 288 vs 300 to bedzie duza roznica na korzysc 300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 bardzo duza, tylko znajdz zaciski na 300mm. Przyznam sie ze ja znalazlem ale gosc chce 1000 zl za kpl z tarczami i klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mógłby ktoś przypomnieć jak wygląda sprawa z osłonami na tył ? Te od fwd pasują do quattro przy zacisku 288 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 pasuja[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174368.0 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 devastation :good: :good: :good: :good: :good: za podejście do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Solidny fundament dla naszej przyszlosci - jeszcze tylko trzeba zarazic tym kolejne kilka milionow :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Panowie jako że mam zakładm na tył zestaw 300x22mm mam do sprzedania zaciski i tarcze 288mm. Zainteresowanych zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172631.0 Chyba nie musze pisać jak poprawia się hamowanie w stosunku do zestawu 245 lub 255... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 ...w temacie mojego tarcia - nie tloczek, a cos wpadlo mi miedzy klocek/tarcze tak jak podejrzewalem... mam ryse na tarczy na szczescie sama tarcza nie ucierpiala, bo nie czuc zeby sie zwichrowala [mialem taki przypadek przy 312mm]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jeśli ktoś szuka przodu od S4 B6/B7 to tu jest okazyjnie komplet: http://allegro.pl/zaciski-tarcze-klocki-przod-audi-s4-a4-b6-b7-s6-a6-i1357526849.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ladnie koles zszedl z ceny z 1600 na 800 Ciekawe w jakim stanie te zaciski :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 1600 chciał za przód + tył, obecna cena jest za sam przód, choć moim zdaniem jest oki jak za komplet zaciski, klocki, tarcze.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 15:48_________________________________________________Jak pytałem go o sam tył to wołał 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi